Paras peiteaine of all time – Tarte Shape Tape

”Mikä on paras peitevoide?”, kas siinäpä ihmiskuntaa askarruttava aihe ja ehkä yksi multakin eniten kysyityistä kysymyksistä. Ja tähän kysymykseen annan aina saman vastauksen sen enempää miettimättä: Tarte Shape Tape. Voiko tosiaan olla niin, etten ole tälle vielä omistanut ihka omaa postaustaan, vaikka ostin ensimmäisen tuubin vuosia sitten!

Olen viimeisen puolen vuoden aikana yrittänyt tosissani löytää jotain yhtä hyvää peitevoidetta, ettei minun tarvitsisi tilailla näitä tuubeja aina Jenkeistä asti – mutta turhaan. Alkuvuodesta lanseerattu Giorgio Armani Power Fabric Concealer on ollut käytössä ja on ihan kelpo, mutta ei niin peittävä kuin Tarte Shape Tape. Avoninkin peittari oli jossain vaiheessa pois myynnistä, joten innostus siihenkin lopahti lopulta. Marketeista taas en ole vieläkään löytänyt mitään meikän pandasilmille käyttökelpoista. Trust me, I’ve tried them all..

tarte shape tape nude

Siksi pysyttelen vanhassa tutussa, turvallisessa ja taatusti tehokkaassa. No mikä tästä kulttipeittarista (on muuten myös Kim Kardashianin lemppari) sitten tekee niin hyvää, no minäpä kerron näin kokeneena kolmannen tuubin kuluttajana (ja alan pahimpana pandasilmänä).

No ensinnäkin tietysti se peittokyky, jollaiseen en ole törmännyt vielä missään muussa peittarissa. Koostumus on kuivahkoa ja voidemaisen paksua, eikä mitään ohutta litkua, jolloin tummemmille alueille on helppo saada paljon pigmenttiä kerralla. Toisaalta koostumus ei jätä ihoa mitenkään pakkeloidun tuntuiseksi ainakaan silloin, kun tätä levittää vain silmien alle, silmäluomille ja hieman kasvojen keskiosiin valoa tuomaan.

Toisekseen tämän levittyvyys on jotain, millaista millään testaamallani peiteaineella ei ole tähän asti ollut. Tätä on jopa vähän vaikeaa selittää. Tarte Shape Tape leviää iholle niin siveltimellä, sormella kuin Beautyblenderilläkin (oma suosikkini) ja kun sen on levittänyt iholle, se pysyy siinä pitkään puuteroimatta ennen kun se alkaa kertyä luomivakoon. Siis ihan käsittämätön!

Ja toki tämän aina puuteroin paikoilleen, mutta eipä tälle tarvitse kuin näyttää puuterihuiskaa, niin se pysyy jo hyvin paikoillaan koko päivän 😀 Myös tuo Shape Tapen oma applikaattori on tosi bueno ja sen ja siveltimen tai sienen kanssa sormia ei tarvitse liata välttämättä ollenkaan.

tarte shape tape nude

Käytin ennen sävyä Light Neutral, mutta nyt olen siirtynyt ihan vähän tummempaan Light Mediumiin, jota uskallan kerrostaa enemmän näyttämättä siltä, että silmien ympärillä olisi valkoiset rinkulat. Onko teistä joku löytänyt tälle haastajaa? Älkääkä sanoko MAC Pro Longwear Concealer, se ei toimi mulla millään mittarilla 😀

SEURAA: YOUTUBE / BLOGLOVIN’ / FACEBOOK / INSTAGRAM

// English: Tarte Shape Tape is my favorite concealer of all time! Nothing to this day have come even close to this. Its consistency is high coverage and quite thick, but it glides on to the skin like a dream and lasts all day with minimal powdering. You need to get this from a selected Sephoras or order it from Tarte’s website like I did, but it’s worth every penny!

Lue myös:
Tutorial: Näin peität tummat silmänaluset
Aurinkopuuterin, korostusvoiteen ja poskipunan oikeat kohdat kasvoilla

Kommentit (14)
  1. NYXillä on uus(?) 24h Can’t stop won’t stop peittari joka on kyllä ollu koko 9€ arvonen. Mulla ei oo ongelmana niinkään tummat silmän aluset vaan kasvojen punoitus ja sen peittää ainaki tosi hyvin! Ihmeen kevyt mattaiseksi full coverage peitevoiteeksi ja leviää hyvin. Plus sävyjä oli joku miljoona mistä valita.

  2. Ite satuin löytämään shape tapen Tukholman Sephorasta ja se on kyllä ihan paras!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *