Paras kulmien kotivärjäyssetti

NUDE

Kulmien kotivärjäys on yksi elämää todella paljon helpottavista jutuista, mutta aina saa kulmat värjättyään miettiä, miksei tee tätä useammin. Päivämeikin tekoon käytetty aika lyhenee huomattavasti ja ilman meikkiäkin tuntee näyttävänsä ihan ihmiseltä.

Sain vähän aikaa sitten testiin BeautyLash Sensitive -kulmavärisetin, joka on siis RefectoCilin uudistunut muoto. RefectoCil olikin aiempi lempparini, mutta tämä uusi versio löi vanhan kyllä ihan 6-0!

BeautyLash Sensitiven koostumus on aiempaa hellävaraisempi ja sopii hyvin myös ripsien värjäämiseen. Käyttötapa on vanhaan verrattuna täysin uudistunut. Tämä nimittäin levitetään kulmiin kahdessa osassa ja värjäytyminen tapahtuu vain muutamassa minuutissa.

Kulmiin levitetään ensin siis värigeeli. Sen annetaan vaikuttaa 2 minuuttia, minkä jälkeen se pyyhitään kokonaan pois. Seuraavaksi levitetään kehitegeeli, jonka taas annetaan vaikuttaa vain 1 minuutin ajan ja koko homma on ohi about viidessä minuutissa! Tosin kannattaa ainakin aluksi värjätä kulmat yksi kerrallaan, sillä tuon yhden minuutin aikana ei välttämättä ehdi levittää kehitettä toiseen kulmaan. Lisäksi tuo yhden minuutin kehitysaika ei juuri anna pelivaraa, joten sen kanssa kannattaa olla molemmissa kulmissa yhtä tarkka, jotta kulmista tulee yhtä tummat.

Se mikä tässä myös isosti eroaa RefectoCiliin ja mikä tästä tekee parhaan kotivärin on se, että väri tarttuu myös ihoon. Omien kulmieni suurin ongelma kun ei ole harvakarvaisuus tai edes kulmien vaaleus vaan kulmissa olevat aukot. Tällä värillä aukotkin saa peitettyä ja meikkaamisesta tulee kyllä ihan todella helppoa.

Itselläni tämä väri kestää noin kaksi viikkoa ja parhaimmillaan ne ovat ehkä muutama päivä värjäyksen jälkeen. BeautyLash-kulmavärisettejä on saatavina neljässä eri sävyssä; vaaleanruskea, keskiruskea, tummanruskea ja musta ja paketin hinta on noin 12 e.

Niin ja hei, jos et koskaan ole värjännyt kulmiasi kotona, tsekkaa tekemäni tutorial ja vinkkejä Lily Editin puolelta. Siinä tosin käytän Dependin väriä, joka sekin on oikein kelpo tuote, eikä vaadi käyttäjältään ripeyttä ;)

Kommentit

minnapa (Ei varmistettu)

Itse taisin ostaa juuri tätä värjäysainetta, ja yhtenä aamuna ajattelin nopsaa värjääväni kulmat. En laittanut mitään vaseliinia tms kulmien ympärille mutta olisi kannattanut, sillä tavara todella tarraa ihoon ja toisen kulman kanssa vähän lipsahti leveämmällekuin toisen. Onneksi oli sunnuntai ja väri haalistui ihosta hyvin pesussa eikä tarvinnut mennä töihin eri pari kulmakarvoissa :D :D Suosittelen siis ympäröivän ihon suojaamista vaikka vaseliinilla ennen värjäystä.

Erika Naakka
NUDE

Haha joo se on kyllä hyvä vinkki! Itseltäni tää värin levitys menee niin rutiinilla, että tosi harvoin tulee tehtyä mitään peruuttamatonta :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin paljonko paketin hinta siis oli? :) Unohtunut vissiin tekstistä. Entä mikä sävy sulla on käytössä näissä kuvissa?

Erika Naakka
NUDE

Haha ohoh! Sokoksella tää maksaa 12,90 :) Mulla on tummanruskea, sävy lukee tuossa paketin yläreunassa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Äh, sori, kalastelin tietoa vaan tekstistä :D Kiitos vastauksesta!

Hnsu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Kulmakarvojen värjäys on yleensä aika piece of cake mutta ripset onkin sitten toinen juttu... en jotenkaan ikinä saa levitettyä värimassaa ripsiin, korkeintaan pari paakkua kärkiin. Joko en osaa tai sitten mulla on vaan huono väriaine... Ripsien värjäykseen olisi siis kiva saada vinkkejä!

NS (Ei varmistettu)

Vinkkinä: Cocopandalta saa vielä sitä "vanhaa" RefectoCilin värjäysainetta! :) Onneksi saa, sillä tällaiset nopeat ja ihoon tarttuvat aineet eivät ole mulla tarttuneet ollenkaan niihin karvoihin :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis mun mielestä tää taas oli huonoin värjäysaine mitä oon koittanut... En rehellisesti sanottuna huomannut juuri mitään eroa, vaikka mulla on suhteellisen vaaleat kulmakarvat ja pidin tota ainetta jopa 10min :( Ja värinä oli just toi tummanruskea. Ei siis tarttunut edes iholle, ehkä mulle sattui joku kakkoslaatuinen paketti.

Erika Naakka
NUDE

Whaaaaat! Ja mulla kun väri muuttui parin sekunnin jälkeen kakkosaineen levitettyäni :O Onkohan se sitten ollut joku maanantaikappale?

Sepi (Ei varmistettu)

Mä en myöskään ymmärrä miten useampia tarkkoja vaiheita sisältävä ja väärään paikkaan laitettunakin ihoa värjäävä tuote on muka vanhaa parempi.

Erika Naakka
NUDE

No just siks että se värjää ihoa :D Niinkuin tekstissäkin kerroin, tarvitsen harvoihin kulmiini täytettä ja pelkät karvat värjäämällä se ei onnistu. Itse en ole saanut tätä laitettua väärään paikkaan, joten toimii kyllä hyvin :)

Sanniijuliaa (Ei varmistettu) http://sanniijuliaa.blogspot.com/

Muistitko pestä kulmakarvasi tai käyttää öljytöntä meikinpoistoainetta?:) Jos kulmakarvoissa oli öljyä, niin väri ei silloin tartu niin hyvin tai ollenkaan.

Erika Naakka
NUDE

Hyvä vinkki!

Trin (Ei varmistettu)

Tosin uudistuksessa katosi näistä se punainen väri. Harmi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Täytyypä kokeilla tätä, kiitti vinkistä :) Olen nimittäin harkinnut microblading käsittelyä, mutten uskalla vielä niin radikaalia kokeilua tehdä

Sanniijuliaa (Ei varmistettu) http://sanniijuliaa.blogspot.com/

Mulla tarttui ihoon myös Refectocil ! Se jäi ihooni rumasti, joten tein aina niin, että otin värin pois aikaisemmin tuosta sisänurkasta, jottei kulmakarvoista tulisi palikat

Erika Naakka
NUDE

Joo mä teen samalla tavalla! :)

Pau_a (Ei varmistettu)

Mun mielestä tää on paljon huonompi kuin vanha Refectocil! Molemmat tarttuivat mulla ihoon, mutta tämä uudempi tuote vähän liiankin hanakasti :( Lisäksi hennot kulmakarvat omistavana oli todella vaikeaa levittää väriä pelkästään kulmakarvoihin eikä ihoon. Olen kokeillut jo vaikka mitä tekniikoita ja eri välineitäkin värin levityksessä, mut tää ei vaan sovi mun ohuille kulmakarvoille. Harmi! Vanhassa tuotteessa oli se etu, että tumman värimassan ansiosta näki helposti mihin sitä väriä tuli sudittua. Tällä tuotteella oon valitettavasti saanut loihdittua vain lähinnä kauhuelokuvaan sopivat horror-kulmat :(

Erika Naakka
NUDE

Höh, tämä ei sitten kai vaan sovi kaikille :/ Mutta Dependin kulmavärit ovat samanlaisia kuin vanhat Refectocilit eli kannattaa tsekata ne :)

vanhan kaipaaja (Ei varmistettu)

Minultakin jäi tämä paketti kaappin, koska ruskeassa on niin punainen sävy! Näyttää todella tollolta kun on punertavan ruskeat kulmakarvat.... Kylmää ruskeaa sen olla pitää.

Erika Naakka
NUDE

What! Mulla tää taas oli just kylmä, toisin kuin esimerkiksi Dependin väri! Oliko sulla myös tämä tummanruskea?

Kommentoi