Ei sittenkään niin ihmeellinen meikkipussi

NUDE

Muistatte ehkäpä kun vähän aikaa sitten hehkutin hulluna Ebaysta löytynyttä meikkipussia, joka avautuu kokonaan. No tilasin sellaisen itselleni heti tuotteen bongattuani ja jäin kuumeisesti odottamaan pakettia. Ja kun se vihdoin saapui, pistin pussin heti testiin, mutta sain sitten lopulta vähän pettyä.

Ei tässä Magic Travel Pouch -meikkipussissa nyt sinänsä mitään vikaa ole, mutta suuret odotukseni eivät kyllä täyttyneet. Ensinnäkin ja ehkä suurimmaksi ongelmaksi muodostui meikkipussin koko, josta saa kuvista päätellen mielestäni vähän erilaisen käsityksen. Se ei nimittäin ollut ollenkaan niin iso kuin kuvittelin! Pussiin ei oikeastaan mahdu kunnolla meikäläisen astetta isompi matkasetti meikkejä ja itseasiassa ne mahtuvat paremmin nykyiseen Ellokselta saamaani meikkipussiini, jonka täydellisen koon, materiaalin, muodon ja värin alan nyt vasta ymmärtää.

Toinen ongelma oli pussin avaaminen ja sulkeminen. Meikkipussi on tehty aika paksusta kankaasta, joten se ei hulahda helposti ja kepeästi auki ja kiinni, kuten kuvittelin. Sitä saa aika voimakkaasti muotoilla ja naruista vetää, jotta se menee kokonaan kiinni. Ja tässä vaiheessa olen tietysti huolissani siveltimistäni, joiden päät saattavat jäädä ties mihin asentoon pussin sisällä.

Myös nuo narut ovat raivostuttavan pitkät, mutta se on tietysti pakollista, jotta pussin saa kokonaan auki. Eipä tämä myöskään mahdu avautumaan kokonaan meikkipöydälläni, jona muuten toimii vain Ikean Malm-lipasto. Eli ei sekään nyt tätä vie voittoon näistä kahdesta.

Ja vielä lopuksi, pussi ei ole kovin nätti :D Musta epämääräinen möntti meikkipöydälläni ei nyt esteettisyydellään vedä vertoja muihin meikkipusseihini. Vaikka eihän tuo Elloksenkaan kaikista kaunein ole, mutta se sentään pysyy järkevännäköisessä muodossa :D No vali vali.. onhan tämä ihan ok, mutta ei meikäläisen käyttöön sittenkään sopiva. Täytynee laittaa eteenpäin ja jatkaa omalla vanhalla pussukalla.

Blogit.fi + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit

betternailday (Ei varmistettu) https://betternailday.fi/

Mä tilasin tän myös jostain ebaysta parilla dollarilla ja huomasin samat ongelmat. Siveltimet tosin aina kuljetan erillisessä sivellinpussukassa, mutta normaalisti olen sujauttanut sen meikkipussin sisälle, tämän kanssa ei voinut sillä pelkäsin harjasten taittuvan. Tyhjälle meikkipussille pitää löytyä laatikosta yllättävän iso tila ja mikään kaunishan tuo ei tosiaankaan ole.

Erika Naakka
NUDE

No just näin! Ja tuossa Elloksen pussissa voin kuitenkin kuljettaa huoletta myös siveltimet joten en näe pointtia vaihtaa..

Torey
Näissä neliöissä

Mulla pääsi Evon "nahkanen" meikki/shampoo -pussukka käyttöön samantein kun sen kampaajaltani sain. Kauniin vaalean ruskea, iso pussukka näyttää hyvältä pöydällä ja on myös helppo napata mukaan. Kaikki mahtuu sinne! Tosin sieltä saa sit pohjalta aina kaivaa niitä mitä ei oo päivittäisessä käytössä. :D

Erika Naakka
NUDE

Uuuh kuulostaapa ihanalta. Mäki haluun! :D

Torey
Näissä neliöissä

Tosta näkee millanen. :) Katotaan kääntääkö Lily sen väkisin väärin päin... Kuvissa meinaat pussukka on oikein päin, mutta tulee ladattua väärin päin kommenttikenttään.

Erika Naakka
NUDE

No on kyllä tosi kivannäköinen! Löytyispä jostain sillee että vois erikseen ostaa :)

Torey
Näissä neliöissä

Mulla pääsi Evon "nahkanen" meikki/shampoo -pussukka käyttöön samantein kun sen kampaajaltani sain. Kauniin vaalean ruskea, iso pussukka näyttää hyvältä pöydällä ja on myös helppo napata mukaan. Kaikki mahtuu sinne! Tosin sieltä saa sit pohjalta aina kaivaa niitä mitä ei oo päivittäisessä käytössä. :D

Jennimm (Ei varmistettu)

Minkä merkkinen toi hopea sivellin on?

Tanna (Ei varmistettu)

Minä tilasin kans tällaisen ja mun käyttöön on taas ollu oikein passeli :) Tosin en oo matkakäytössä kokeillutkaan. Aikaisemmin aina pidin meikkejä pienessä pussukassa, joka piti kaataa ylösalaisin pyykkikoneen päälle meikatessa ja meikkaamisen jälkeen poimia kaikki yksitellen takaisin pussiin. Nyt voin vain avata tämän ja lopuksi sulkea, kun haluan meikit piiloon.

Erika Naakka
NUDE

No mut hyvä jos sulla on toiminut! Ja en ihmettele, että on sulle parempi kun pikku pussukka, joka on pitänyt tyhjentää kokonaan :D

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Idea kuulostaa ihan täydelliseltä, mutta toteutus jääkin sitten pahasti puolitiehen! :D Tuollainen toimiessaan pelastais kyllä arjen.

hanna
www.hannamariav.com

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! Nyyhhhh

Tyttö harmaasilmäinen (Ei varmistettu) https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

Onpa kiva kuulla tällaisia kokemuksia ja arvioita tuotteista/ostoksista myös sen jälkeen, kun ne ovat olleet käytössä! Joissain blogeissa keskitytään lähinnä kehumaan joka postauksessa tuotteita, jolloin tulee hieman tunne, että voiko kaikki testatut tuotteet olla niin hyviä oikeasti. Mukava kuulla rehellisiä arvioita myös niistä tuotteista, jotka eivät syystä tai toisesta olleetkaan niin hyviä, kuin ensin ajattelit :)

minäää (Ei varmistettu)

Mietin aivan samaa! Kiva lukea rehellisiä arvioita, jos joku tuote ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan niin hyvä.

Erika Naakka
NUDE

No itsekin lähinnä kerron blogissa oikeasti hyvistä tuotteista, mutta se ei tietenkään tarkoita, että kaikki testaamani tuotteet olisivat hyviä :) Mutta hyvä jos tykkäsit!

Kommentoi