Ei sittenkään niin ihmeellinen meikkipussi

Muistatte ehkäpä kun vähän aikaa sitten hehkutin hulluna Ebaysta löytynyttä meikkipussia, joka avautuu kokonaan. No tilasin sellaisen itselleni heti tuotteen bongattuani ja jäin kuumeisesti odottamaan pakettia. Ja kun se vihdoin saapui, pistin pussin heti testiin, mutta sain sitten lopulta vähän pettyä.

vely vely meikkipussi 2.jpg

Ei tässä Magic Travel Pouch -meikkipussissa nyt sinänsä mitään vikaa ole, mutta suuret odotukseni eivät kyllä täyttyneet. Ensinnäkin ja ehkä suurimmaksi ongelmaksi muodostui meikkipussin koko, josta saa kuvista päätellen mielestäni vähän erilaisen käsityksen. Se ei nimittäin ollut ollenkaan niin iso kuin kuvittelin! Pussiin ei oikeastaan mahdu kunnolla meikäläisen astetta isompi matkasetti meikkejä ja itseasiassa ne mahtuvat paremmin nykyiseen Ellokselta saamaani meikkipussiini, jonka täydellisen koon, materiaalin, muodon ja värin alan nyt vasta ymmärtää.

vely vely meikkipussi.jpg

Toinen ongelma oli pussin avaaminen ja sulkeminen. Meikkipussi on tehty aika paksusta kankaasta, joten se ei hulahda helposti ja kepeästi auki ja kiinni, kuten kuvittelin. Sitä saa aika voimakkaasti muotoilla ja naruista vetää, jotta se menee kokonaan kiinni. Ja tässä vaiheessa olen tietysti huolissani siveltimistäni, joiden päät saattavat jäädä ties mihin asentoon pussin sisällä.

Myös nuo narut ovat raivostuttavan pitkät, mutta se on tietysti pakollista, jotta pussin saa kokonaan auki. Eipä tämä myöskään mahdu avautumaan kokonaan meikkipöydälläni, jona muuten toimii vain Ikean Malm-lipasto. Eli ei sekään nyt tätä vie voittoon näistä kahdesta.

Ja vielä lopuksi, pussi ei ole kovin nätti 😀 Musta epämääräinen möntti meikkipöydälläni ei nyt esteettisyydellään vedä vertoja muihin meikkipusseihini. Vaikka eihän tuo Elloksenkaan kaikista kaunein ole, mutta se sentään pysyy järkevännäköisessä muodossa 😀 No vali vali.. onhan tämä ihan ok, mutta ei meikäläisen käyttöön sittenkään sopiva. Täytynee laittaa eteenpäin ja jatkaa omalla vanhalla pussukalla.

Blogit.fi + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit (16)
 1. Tyttö harmaasilmäinen
  6.4.2018, 15:35

  Onpa kiva kuulla tällaisia kokemuksia ja arvioita tuotteista/ostoksista myös sen jälkeen, kun ne ovat olleet käytössä! Joissain blogeissa keskitytään lähinnä kehumaan joka postauksessa tuotteita, jolloin tulee hieman tunne, että voiko kaikki testatut tuotteet olla niin hyviä oikeasti. Mukava kuulla rehellisiä arvioita myös niistä tuotteista, jotka eivät syystä tai toisesta olleetkaan niin hyviä, kuin ensin ajattelit 🙂

  1. Mietin aivan samaa! Kiva lukea rehellisiä arvioita, jos joku tuote ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan niin hyvä.

  2. No itsekin lähinnä kerron blogissa oikeasti hyvistä tuotteista, mutta se ei tietenkään tarkoita, että kaikki testaamani tuotteet olisivat hyviä 🙂 Mutta hyvä jos tykkäsit!

 2. hannamariavv
  6.4.2018, 05:45

  Idea kuulostaa ihan täydelliseltä, mutta toteutus jääkin sitten pahasti puolitiehen! 😀 Tuollainen toimiessaan pelastais kyllä arjen.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *