Eniten käyttämäni huulimeikki koskaan – NYX Butter Gloss, Angel Food Cake

Melkeinpä joka kerta, kun otan meikkikuvia blogiini tämä huulikiilto huulillani, joku kysyy, että mitä meikkiä olen juuri huulissani käyttänyt. Siis oikeastaan joka ikinen kerta! No nyt voin vastata kaikkien tulevien meikkikuvienkin puolesta jo etukäteen, se on NYX Butter Gloss sävyssä Angel Food Cake.

nyx butter gloss angel food cake 2.jpg

nyx butter gloss angel food cake 3.jpg

Tajusin juuri, että tämä NYXin huulikiilto on ylivoimaisesti eniten käyttämäni huulimeikki koskaan! Miten ihmeessä onkin päässyt käymään niin, etten ole omistanut tälle silti koskaan yhtään omaa postausta. No mutta kiilto on näkynyt blogissani anyway varmaan tuhat kertaa, esimerkiksi näissä meikkipostauksissa: 1, 2, 3 ja 4.

NYX Butter Gloss Angel Food Cake sopii vain ihan kaikkeen, arkeen, juhlaan ja kaikkeen siltä väliltä. Sitä voi käyttää yksinään tai muiden punien päällä. Malvansävyinen kiiltopuna myös sopii ihan jokaiselle ihonsävylle. Itse rakastan huulikiilloissa enemmän kylmiä kuin lämpimiä sävyjä, joten siksi tämä kylmemmänpuoleinen Angel Food Cake on juuri passeli!

nyx butter gloss angel food cake 4.jpg

nyx butter gloss angel food cake.jpg

Ehkäpä paras ominaisuus tässä (ja muissakin Butter Glosseissa) on aika vahva pigmentti. Omat huuleni ovat tosi usein rohtuneet tai muuten vain ruvella, enkä siksi pysty hirveästi muuta käyttämään, kuin vahvapigmenttisiä mattapunia. Tämä kuitenkin tasoittaa myös kivasti huulten sävyeroja ja lopputulos on nätti munkin rupihuulilla! 😀

Näitä NYXin tuotteitahan löytyy tosi monesta paikasta, mutta halvimmalla tämä irtoaa tällä hetkelä Cocopandalta, missä Butter Gloss maksaa 6 euroa.

Bloglovin’ + Facebook + Instagram

Kommentit (10)
  1. Ostin tämän joskus sun suositusten perusteella, ja olen tykännyt tosi paljon! Käy tosiaan niin arkeen kuin juhlaan 🙂

    1. Jes hei ihan mahtavaa kuulla! En ole siis ainoa joka on tämän pauloissa 😀

  2. Ei nyt ihan liity tähän postaukseen mutta ostin eilen sun aiempien blogi suositusten perusteella KMS Tame Frizz huisnaamion. Se on ihana ja nyt menee hiuksista harjakin läpi 😀 Kiitos!

    1. JJEEEEE! Ai että tuun niin iloseks ku joku kertoo et on mun avulla löytäny jonku tuotteen mut vielä se KMS hiusnaamio jes! KAIKKIEN pitäis kokeilla sitä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *