Hiustrendit 2022

Vuoden 2022 hiustrendit näyttävät ottavan mallia menneiltä vuosikymmeniltä – aina 60-luvulta saakka. Väreissä nähdään luonnollisuutta ja hiuksissa kerroksellisuutta. Tässä siis mun poiminnat tämän vuoden isoimmista hiustendeistä!

hiustrendit 2022

Kerroksia ysäriltä

Tää on ehkä mun tän hetken lempparitrendi, joten saakoon se olla ensimmäisenä! 90-luvulta tuttu reilusti kerrostettu leikkaus on tullut kovalla vauhdilla takaisin. Tämä leikkaus vaikuttaa aika helpolta ylläpitää ja alkoi nyt kyllä tosissaan kiinnostaa myös allekirjoittanutta. Toimisikohan tämä mun keskipitkässä tukassa…

Kuvat Instagramista: jpartistry_nyc, haileybieber, ahappyjustin, biancahdrs.

Muhkeaksi föönattu

Ihana 70-luvun kuohkea föönaus ja jättilaineet tekevät nyt tuloaan verho-otsis mukanaan. Myös 60-luvun glam-kampauksia on näkynyt paljon somessa ja tullaan varmasti näkemään tänä vuonna yhä enemmän.

Dysonin kulttimaineeseen noussut *Airwrap -muotoilulaite (ha-lu-an), jatkaa ehdottomasti nousukiitoaan, koska se sopii juuri tämän vuoden trendihiusten loihtimiseen.

Kuvat: cassdimicco, claytonhawkins, BridgetBragerHair.

Shag + otsis

70-luvun rock-tunnelmaa henkiviä shageja alkoi näkyä jo viime vuoden puolella ja yksi puhutuimmista taisi olla laulaja Miley Curyksen upea leikkaus. Superkerrostettu shag-leikkaus kiharrettuna toimii oikeastaan minkä pituisessa hiuksessa vain, aina lyhyestä polkasta pitkiin. Tämä leikkaus vaatii varmaan aika paljon ylläpitoa ja muotoilua, joten hiuslaiskimuksena en tähän kelkkaan lähtisi.

Kuvat: gunnyhastings, brianaguilarhair, lauren_g.hair, georgiamayjagger.

hiustrendit 2022

Luonnolliset sävyt

Hiusväreissä isoin juttu tuntuu olevan edelleen luonnollisuus. Mitä lähempänä omaa väriä, sen parempi. Lämpimät blondinsävyt, joita ainakin meikäläinen on vierastanut pitkään, ovat nousseet pinnalle. Sarah Jessica Parkerin upea hunajablondi on hyvä esimerkki tällaisesta sävystä. Raidoitukset ovat myös kovassa huudossa ja sillä saakin kivasti uutta ilmettä omaan väriin.

Kuvat: andjustlikethatcostumes, brianaguilarhair, addisonraee, sydney_sweeney, nikki_makeup.

Mikä näistä iskee suhun koviten?

Tsekkaa myös:
8 x trendikäs kampausidea
6 vinkkiä helposti rasvoittuville hiuksille

kauneus hiukset trendit
Kommentit (3)
  1. Harmi, ettei taaskaan mitään lyhttukkaisille/polkkatukkaisille! Varmaan yli puolella nykyisin lyhyempi versio tukasta.

  2. Eikös meille lyhythiuksisille ole versiot Pixiestä, itse ainakin leikkautin piilosiilin toiselle sivulle ja taakkaa pidempi. Mixie!

    1. Joo se on lyhyttukkaisille yks trendi jota voisi lähteä kokeilemaan! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *