Ihanat, mutta unohdetut luonnonkosmetiikan hajuvedet – Acorelle

Olen varmaan joskus maininnut, että olen todella kehno tuoksujen käyttäjä. Saan helposti päänsärkyjä ja vähänkin liian vahva ja vääränlainen tuoksu vie mun huomion koko päivän ajaksi.

Siksi mulla on oikeastaan ihan kourallinen tuoksuja, joita olen käyttänyt vuosien ajan, enkä kovin helposti lähde edes testaamaan uusia hajuvesiä.

Mutta sitten mun muistoja ravisteltiin ja ihastuinkin uudelleen erääseen vanhaan tuttuun; Acorelleen!

Sain siis Miialta hänen itselleen tilaamansa Acorellen Velvet Rose Roll-on-tuoksun*. Hän ei itse ollut tykästynyt ja päätin nyt antaa taas yhden harvinaisen mahdolisuuden uudelle tuoksulle.

Ja ai vitsi mikä ihana muistoryöpsähdys! Pääsin siis joskus blogini alkuaikoina Acorellen tehtaille Ranskan Ageniin (täältä löytyy postaus vuodelta 2013, aww!) Rakastuin merkkiin ja käytinkin tuoksuja pitkään. Mutta jossain vaiheessa ne jäivät jostain syystä taka-alalle. Ehkä merkkiä ei hetkeen edes myyty Suomessa? Tai jotenkin se vain jäi unholaan.

Kunnes nyt, kun tuoksutin tätä Velvet Rosea (joka ei siis todellakaan tuoksu miltään mummoruusulta, vaan ihanan sitruksiselta, vadelmaiselta ja kukkaiselta), taisin rakastua uudelleen tähän ranskalaiseen luonnonkosmetiikkamerkkiin. Tuotteet siis tosiaan valmistetaan tuolla Ranskan tehtaalla ja pääosin paikallisista raaka-aineista luontoa kunnioittaen.

Ja nyt haluan siis aivan jokaikisen merkin roll-on-tuoksun! Selailenkin tässä samalla House of Organicin* valikoimaa 😉 Ja näitähän saa ihan suihkupulloissakin, mutta jotenkin tykästyin todella kovasti tähän roll-oniin. Pullo on pieni, helposti mukaan otettava ja tosi helppo käyttää. Eikä tätä tule levitettyä vahingossakaan liikaa, mikä on monesti mun ongelma suihkutettavien hajuvesien (ja yliherkän nenäni) kanssa.

Ja itseasiassa on nyt samalla ihan pakko vinkata yksi toinenkin multa unohtunut hajuvesituote! Jos haluat kokeilla edullisesti montaa eri tuoksua, suosittelen ehdottomasti Clean Rollerball Layering Settiä (20 e)*, jonka tämänkin sain Miialta ylijääneenä 😀 Mulla on tämä ollut ennenkin, mutta olen käyttänyt jokaisen melkein loppuun. Tässä on siis viisi aivan ihanaa Cleanin tuoksua ja näitä pieniä rollereita on helppo ottaa matkallekin mukaan. Tää on myös hei erinomainen lahjavinkki!

Lue myös:
Mun häätuoksu
Kylässä Hermèsillä

kauneus meikki testit suosittelen
Kommentit (2)
  1. Mulla oli joskus Acorellen vartalosuihke (en muista enää mikä niistä, mutta pullo oli pinkki) ja se tuoksu oli ihan taivaallinen. Eikä yhtään liian voimakas, pystyin käyttämään sitä hajusteherkkänäkin. Nyt tuli taas himo hankkia Acorellen tuoksuja kun luin tämän postauksen. Ja mulla olisi vielä postausehdotus. Olisi kiva saada vinkkejä pikkujoulu- ja joulukauteen tai muuten vaan talveen sopivista meikeistä. Varsinkin luomiväreistä joissa on vahva pigmentti. Tutoriaalit kiinnostaa myös.

    1. Noni, tartutin tämän uudelleen syttyneen Acorelle-fanituksen eteenpäin 😀 Ja kiitos toiveesta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *