Inspiraatiota Halloween-meikkeihin

Halloween on taas ihan kulman takana ja olen jo kuumeisesti etsinyt inspiraatiota omaan asuuni (jonka toivottavasti näette sitten myöhemmin!) Ja jos juhliin ei voi vallalla olevan tilanteen takia lähteä, aion kyllä kokeilla ainakin jonkun meikin tekemistä sitten ihan kotona.

Päätin näyttää teillekin muutamia kuvia, joita olen Instagramista tallentanut. Tykkään enemmän tällaisista näteistä Halloween-meikeistä ja jätän tekoveret ja ruhjeet muille. Ja muista näiden inspiskuvien lisäksi tsekata aiemmat inspiraatiopostaukseni ja Halloween-meikki-tutorialini:

Meikki-inspistä Halloweeniin 2019
Tutorial: hämähäkkimeikki
Tutorial: valuva glitter-meikki

halloween 2020 makeup

Linkit suoraan julkaisuihin: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Instagram

kauneus meikki
Kommentit (4)
  1. Mika Jansson
    6.10.2020, 13:19

    Halloween tuo iloa syksyn pimeyteen mukavasti! Tytär piti kovasti blogijutusta. Olemme perustaneet uuden FB-ryhmän ”Halloween in Finland – Suomalaiset Halloweenin ystävät” – https://www.facebook.com/groups/halloweensuomi/ – Tervetuloa mukaan kaikki jotka pidätte Halloweenista!

  2. Tuo teknoskull on upea!

    Sellaista kysyisin, että olisiko mahdollista tehdä postaus ihonhoidosta nyt, kun talvi tulee ja meistä monet joutuvat käyttämään liki koko työaikansa maskia? Itseäni vähän huolettaa, miten iho reagoi esim. 8h höyryhengityksen jälkeen kylmään ulkoilmaan menemiseen. Kannattaisiko olla ilman meikkiä? Kannattaako iho putsata heti töiden jälkeen?

    1. Hmm no tää on aika kinkkinen aihe! Sanoisin, että kannattaa ainakin varmistaa, että iho on kuiva, kun menet ulos. Ettei ihon pinnalla oleva tiivistynyt kosteus jäädy. Meikkiä voi käyttää, toki kannattaa miettiä, josko joku tosi ohut riittäisi, jos kuitenkin käytät maskia koko päivän 🙂 Eikä meikki tee iholle mitään pahaa eli ei sitä tarvitse heti töiden jälkeen pois pestä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *