Invisibobble ja hiusvaurion arvoitus

Olen tehnyt tutkimustyötä. Olemme kampaajani Johannan kanssa huomanneet, että eräs hyvinkin tutuksi tullut ilmiö on kadonnut kokonaan. Nimittäin meikäläisen tukkalovi.

Aina, kun istahdin Johannan tuoliin kampaamo Pin Upissa, naureskelimme hiuksiini vaivihkaa ilmaantunutta vakoa. Muutama vuosi sitten tukkani oli joka kerta kun saksittu latvasta epätasaiseksi A-kirjaimen muotoon ja hiusta sai leikata ihan tosissaan, että latva oli tasainen. Vuosina 2013-14 valtaisa lovi oli siellä joka ikinen kerta.

Mutta nyt. Jonkinlaisen ihmeen on täytynyt tapahtua. Tukkani ei enää mene isolle lovelle latvasta! Se on suorastaan erittäinkin hyväkuntoinen, vaikka edellisestä kampaamokäynnistä olisi kuukausia aikaa. Katso vaikka!

invisibobble nude.jpg

Ja kuten sanoin, tein tutkimustyötä. Alkuvuoden 2014 jälkeen, jolloin tuo ylempi kuva on siis otettu, lovea ei ole enää näkynyt ainakaan kuvissa. Enkä edes muista, koska olisimme siitä edes Johannan kanssa viimeksi puhuneet. Ja arvatkaapa mitä muuta tapahtui vuoden 2014 aikana? Aloin käyttää Invisibobble-ponnareita (postaus)! 1+1=2!

Hatarien todisteiden valossa voisin siis tehdä johtopäätöksen näiden puhelinlankaponnareiden parantaneen hiusteni laatua aika huiman määrän. Normaaleja ponnareita käytän toki kampauksissa, mutta arkikäytössä Invisibobblet ovat päivittäin.

Tavallisessa ponnarissa kaikki paine jää päällimmäisten hiusten kontolle ja kun ponnaria vielä tulee pidettyä useimmiten samassa kohtaa, on hiusvaurio ja katkeilu taattu. Invisibobbleissa ponnarin aiheuttama paine taas jakautuu tasaisemmin ja moneen eri hiuskerrokseen. Yksi hius ei siis todennäköisesti joudu paineen alle useampaan kertaan. Eli kaikille tukankasvattajille: hommaa itsellesi Invisibobbleja! Täällä on ainakin jo yksi kova fani.

Onko muilla tällaisia tarinoita jaettavana? 🙂

Kommentit (20)
 1. ShakespeareJen
  13.9.2016, 09:56

  Täällä toinen Invisibobblejen kannattaja! Itse aloin itseasiassa käyttää noita kampaajan suosituksesta, kun kampaajalla käydessäni alettiin yhdessä kauhistella hiuksissa näkyvää ”ponnarirajaa”. Mutta nyt ei ole hiusten katkeilusta ollut enää tietoakaan ja tukka kasvaa hurjaa vauhtia! xx

 2. Sanna /Smoky Eye Candy-blogi
  13.9.2016, 11:14

  Mä en ole yhtä onnekas kuin sinä. Olen käyttänyt pelkästään invisibobbleja jo parin vuoden ajan, mutta lovi ilmestyy hiuksiini aina uudelleen ja uudelleen. 🙁

  1. Voih :/ Voihan olla että joku muukin asia on itselläni muuttunut. Tosin mietin kaikki hiustenhoitoaineetkin läpi, eikä mikään ihmeellinen juttu ole muuttunut.. Mitä harjaa käytät?

   1. Sanna /Smoky Eye Candy-blogi
    15.9.2016, 10:19

    Mulla on käytössä peruslapioharja (en muista merkkiä). Mulle on tullut lovi niin kauan kuin muistan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *