Invisibobble ja hiusvaurion arvoitus

Olen tehnyt tutkimustyötä. Olemme kampaajani Johannan kanssa huomanneet, että eräs hyvinkin tutuksi tullut ilmiö on kadonnut kokonaan. Nimittäin meikäläisen tukkalovi.

Aina, kun istahdin Johannan tuoliin kampaamo Pin Upissa, naureskelimme hiuksiini vaivihkaa ilmaantunutta vakoa. Muutama vuosi sitten tukkani oli joka kerta kun saksittu latvasta epätasaiseksi A-kirjaimen muotoon ja hiusta sai leikata ihan tosissaan, että latva oli tasainen. Vuosina 2013-14 valtaisa lovi oli siellä joka ikinen kerta.

Mutta nyt. Jonkinlaisen ihmeen on täytynyt tapahtua. Tukkani ei enää mene isolle lovelle latvasta! Se on suorastaan erittäinkin hyväkuntoinen, vaikka edellisestä kampaamokäynnistä olisi kuukausia aikaa. Katso vaikka!

invisibobble nude.jpg

Ja kuten sanoin, tein tutkimustyötä. Alkuvuoden 2014 jälkeen, jolloin tuo ylempi kuva on siis otettu, lovea ei ole enää näkynyt ainakaan kuvissa. Enkä edes muista, koska olisimme siitä edes Johannan kanssa viimeksi puhuneet. Ja arvatkaapa mitä muuta tapahtui vuoden 2014 aikana? Aloin käyttää Invisibobble-ponnareita (postaus)! 1+1=2!

Hatarien todisteiden valossa voisin siis tehdä johtopäätöksen näiden puhelinlankaponnareiden parantaneen hiusteni laatua aika huiman määrän. Normaaleja ponnareita käytän toki kampauksissa, mutta arkikäytössä Invisibobblet ovat päivittäin.

Tavallisessa ponnarissa kaikki paine jää päällimmäisten hiusten kontolle ja kun ponnaria vielä tulee pidettyä useimmiten samassa kohtaa, on hiusvaurio ja katkeilu taattu. Invisibobbleissa ponnarin aiheuttama paine taas jakautuu tasaisemmin ja moneen eri hiuskerrokseen. Yksi hius ei siis todennäköisesti joudu paineen alle useampaan kertaan. Eli kaikille tukankasvattajille: hommaa itsellesi Invisibobbleja! Täällä on ainakin jo yksi kova fani.

Onko muilla tällaisia tarinoita jaettavana? 🙂

Kommentit (20)
 1. Tykkäisin kovasti käyttää puhelinlankaponnaria, mutta hiukseni ovat niin ohuet ettei ponnari pysy. Olisko kellään tähän vinkkiä? Uni i he ei

  1. Oletko kokeillut Invisibobblen Nano-ponnareita, jotka ovat näitä tavallisia pienempiä? 🙂

 2. leijonanharja
  14.9.2016, 07:42

  Mieluusti käyttäisin invisibobbleja mutta itsellä tai tyttärellä ne ovat ihan toivottamia kun löystyvät välittömästi. Tai vielä jotenkuten pärjää kotosalla mutta treenatessa tms ei mitään toivoa.

  1. Tähän on helppo niksi: laita löstyneet ponnarit kuppiin ja kaada päälle kiehuvaa vettä niin ponnarit palautuvat muotoonsa 🙂

  2. Invisibobblen uudet Powerit pitävät Paksunkin tukan kiinni vaikka hyppiessä. Todella mieletön grippi. Ja niin kuin Erikakin kirjoitti – kuumassa vedessä invisibobblet vetäytyy takaisin, jos ovat venyneet käytössä. Itse tykkään kyllä aivan hulluna… ja olen huomannut aivan saman… Hiukseni ovat vahventuneet. <3 Ei enää normiponnareita mun hiuksiin... Toisille ne tottakai voi sopia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *