KICKS Contour Kit – erittäin pätevä varjostuskitti

Olen tähän asti ollut erittäin vannoutunut NYXin Highlight & Contour Pro Palette -korostus- ja varjostuspaletin käyttäjä ja olette ehkä huomannut sen myös täällä blogissa. Nyt tämä ikisuosikkini on saanut yllättävästi erittäin kovan haastajan; KICKS Beauty Contour Kitin. Päätinkin tehdä oikein oman postauksen tästä paletista, joka on kulkenut mukanani joka puolelle jo monen kuukauden ajan ja verrata sitä kahteen erittäin suosittuun varjostupalettiin: tuohon NYXiin sekä Anastasia Beverly Hillsin Contour Kitiin.

kicks contour kit.jpg

kicks contour kit 2.jpg

Kosmetiikkaketju KICKSin oman meikkibrändin paletti on monellakin tapaa esimerkiksi tuota NYXin ja jopa Anastasia Beverly Hillsin varjostuspalettia pätevämpi. Ensinnäkin se on täydellisen kokoinen; paljon pienempi kuin NYX ja se mahtuu kätsysti keskiviikkona esittelemääni Elloksen meikkipussiini. Se myös sisältää ihanan ison peilin, jota kumpikaan näistä kilpailijoista ei pidä sisällään, mutta on silti kevyt kantaa. Esimerkiksi tuon Anastasian kohdalla ihmettelen, mikä ihme siinä oikein painaa. Pakettihan on tehty kartongista!

anastasia contour kit.jpg

Ja lopulta tullaan tietysti itse tavaran sävyihin ja koostumukseen, joissa KICKSin kitti taitaa niissäkin voittaa edeltäjänsä. Itse en ole koskaan erityisemmin välittänyt tuosta Anastasian paletista, koska sävyt tuntuvat olevan tosi tiukasti kiinni pannuissaan. Toisaalta se voi osalle olla hyväkin juttu, koska silloin väriä ei tule niin helposti pistettyä iholle liikaa. NYXin koostumukset ovat kyllä tosi ihanteellisia omaan makuuni, joten siinä mielessä se ja KICKS ovat samoissa asemissa. KICKSin paletissa on nuo neljä sävyä myös tosi passelit meikäläisen naamaan ja väriäkin lähtee mukavan helposti, eikä nappeja tarvitse hinkuttaa siveltimen kanssa tunti tolkulla. Ainoa miinus on ehkä tuon Cream-sävyn keltaisuus, sillä kaipaisin ehkä KICKSin palettiin vähän vaaleamman peruspuuterin.

anastasia contour kit 2.jpg

Sävyjä KICKSin kitissä on vain neljä, kun taas Anastasiassa on kuusi ja NYXissä peräti kahdeksan. Mutta henk.koht. olen erittäin tyytyväinen juuri tuohon neljään, eikä musta tunnu, että tarvitsisin yhtään enempää. NYXinkin paletista olen käyttänyt vain neljää tai viittä sävyä. Anastasian ja NYXin paleteissahan on siis mukana myös highlighterit eli korostuspuuterit, mutta koska itse rakastan eniten voidemaisia ja nestemäisiä highlightereita, en kaipaa korostustuotteita aurinkopuuteri-varjostuskittiini.

kicks contour kit 3.jpg

anastasia contour kit 4.jpg

Niin ja sitten tietysti se hinta, jossa siinäkin KICKS voittaa monet muut. Tämä Contour Kit maksaa merkin verkkokaupassa nimittäin 19,90 euroa, kun taas NYXin paletti yli 26 ja Anastasia peräti 59 euroa. KICKS Contour Kittejä on saatavana kahtena eri sävykombona, omani on Light/Medium ja tummempi on Medium/Dark. Vaikkakin näissä kahdessa vaihtoehdossa on vain hyvin vähän eroja. Oikeastaan vain ylärivin napit ovat Madium/Darkissa selvästi tummemmat kuin Light/Mediumissa.

Ai niin ja ehdin juuri ennen näiden kuvien ottamista jotenkin kolauttamaan tuon ihanaisen KICKSin paletin niin, että koko hiton Cream-sävy irtosi metallipannustaan! Hitto että ottaa päähän! Ei varmaan auta muuta kuin hommata uusi tai jotenkin liimata tuon rikkoutuneen sävyt tilalle vaikkapa joku vähän vaaleampi puuteri…

Kaikki postauksen tuotteet on saatu testiin blogin kautta.

kauneus meikki testit meikki
Kommentit (2)
  1. Tän postauksen jälkeen oli kicksin paletti myyty hetkellisesti jopa varastosta tyhjäksi 😀 millä siveltimillä levität contourin, kun nykyisillä siveltimillä tulee liikaa tuita väriä..

  2. Täytyypä ottaa testiin! Tosin tota Nyxiä oon himoinnut jo pidemmän aikaa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *