Kokeile uutta L’Oréal Paris La Palettea applikaatiossa + kilpailu!

Kaupallinen yhteistyö: L’Oréal Paris

Neutraalit nude-sävyt ovat kovaa huutoa niin silmä- kuin huulimeikissäkin ja uusia paletteja ja punia tupsahtelee markkinoille tuon tuosta. Nyt L’Oréal Paris suunnitteli kaikkiin tilaisuuksiin sopivia sävyjä ja pakkasi ne kahteen kymmenen sävyn luomiväripalettiin. Blogini nimeen sopivasti ne tottelevat nimiä La Palette Nude Beige ja Rosé. Kuva paleteista löytyy postauksen lopusta.

loreal-la-palette-nude 1.jpg

Sain tehtäväkseni toteuttaa kaksi erilaista lookkia näillä uusilla L’Oréal Parisin uusilla paleteilla. Ensimmäiseen näistä käytin La Palette Nude Beige -palettia. Levitin koko luomelle paletin helmiäistä beigeä, mustaa sävyä luomivakoon sekä alaluomelle ja korostuksissa käytin kultaa. Lopuksi rajasin silmät mustalla Super Liner Silkissime -kajalilla ja levitin ripsarin. Kasvoilla minulla on Glam Bronze La Terra -aurinkopuuteria ja huulissa ihanaa Color Riche -huulipunaa sävyssä 297 Red Passion.

loreal-la-palette-nude 2.jpg

Toisen lookin toteutin kauniita violetteja ja vaaleanpunaisia sävyjä sisältävällä Rosé-paletilla. Aluksi levitin koko luomelle mattaista luumunsävyistä luomiväriä. Luomivaon varjostuksessa käytin paletin tummaa violettia ja ylä- ja alaluomen rajauksissa tummanharmaata. Korostuksiin käytin kimaltavaa taupea. Kasvoille sipaisin Glam Bronze Duo -aurinkopuuteria ja huulissa aikas täydellistä nudepunaa: Color Riche sävyssä 235 Nude. Tämän jälkeen päätin mielessäni miljoonatta kertaa, että alan käyttää enemmän violetteja luomivärisävyjä.

makeup genius.jpg

Molemmat meikäläisen luomat lookit löytyvät nyt Makeup Genius -applikaatiosta, josta jos aikaisemmin olen täällä blogissa kertonutkin. Tällä  mahtavalla sovelluksessa voit kokeilla meikkilookeja itsellesi esimerkiksi ennen shoppailemaan lähtöä. Näin näet kätsysti, mitkä sävyt ja tuotteet sopivat sinulle parhaiten. Sovelluksen pääset lataamaan kampanjasivun kautta App Storesta ja Google playsta.

KILPAILU!

Ja nyt sinulla on mahdollisuus osallistua hauskaan Makeup Genius -aiheiseen kilpailuun! Lataa Makeup Genius -applikaatio puhelimeesi ja kokeile sieltä yhtä bloggaajien toteuttamaa La Palette Nude -lookia. Nappaa selfie ja jaa se Instagramissa tägeillä #mynudelook ja @lorealparisfi.

Näin olet mukana La Palette Nude -paletin arvonnassa, jollainen lähtee joka päivä yhdelle voittajalle 3 viikon ajan perjantaista lähtien! Lisäksi 21:n voittajan joukosta valitaan yksi, joka saa luoda oma nude-meikkilookkinsa Makeup Genius -applikaatioon sekä tietysti 100 euron edestä L’Oréal Paris -nude-meikkejä! Täydelliset kilpailuohjeet löydät täältä: lorealparis.fi/la-palette/

loreal la palette nude.jpg

Kommentit (9)
  1. Toi rose paletti on tosi kivan näkönen ja hiplailin sitä tänään kaupassa. Todella kivat sävyt ja hyvin hakee edullista versiota Naked paleteista. Itse en yhtä paljon lämminnyt beigelle, sillä se ei ihan istahda henk.koht käyttööni, mutta voisin kuvitella sen soveltuvan hyvin jollekin, joka käyttää enemmän lämpimiä sävyjä meikissään. Parhaimman näkönen duo tämän hetken uusista nude-paleteista. 

  2. CURIOUSNOORA
    3.9.2015, 10:35

    IHANAT!! Nuo paletit menevät ehdottomasti ostoslistalle! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *