Otin ripsiini Lash Lift -kestotaivutuksen!

Kirjoitin joskus siitä, kuinka en enää itse ottaisi ripsienpidennyksiä. Olen muutenkin siirtynyt yhä enemmän luonnollisemman ehostautumisen puolelle ja ripsipidennykset eivät vain mene enää seulastani läpi. Mutta koska omat ripseni ovat tosi vaaleat ja aikalailla tikkusuorat, halusin niihin jonkunlaisen kohennuksen. Muistin, että onhan ripsienlaittoon yksi kevyempikin tekniikka; lash lift -kestotaivutus!

Olen käynyt ripsien kestotaivutuksessa kerran aikaisemminkin, vuonna 2014 (postaus)! Kävin silloisessa kotikaupungissani Turussa ihanassa Ravensara-hoitolassa (josta muuten tämä ensimmäinen kuva on otettu) ja tykkäsin tosi paljon lopputuloksesta. Siispä päätin etsiä taivutuksia tekevän paikan täältä Espoostakin!

Varasin ajan Espoon Ainoassa sijaitsevaan Ridal’s Beautyyn, sillä muistin, että olin nähnyt lash lift -mainoksen heidän ikkunassaan jokin aikaa sitten. Hoito kesti vähän yli tunnin, mutta mikäs siinä on hoitopöydällä rentoutuessa!

Hoito aloitetaan sillä, että silmien alle asetellaan suojalaput. Sen jälkeen ripset liimataan silikonimuottien päälle kaarevaan muotoon yksi kerrallaan. Silikonimuotti valitaan sen mukaan, kuinka voimakkaan taivutuksen haluaa. Tällä kertaa valitsin muotin voimakkaimman ja luonnollisimman vaihtoehdon väliltä, mutta ensi kerralla voisin ottaa sen voimakkaimman efektin antavan. Kun liimaus on valmis, ripsiin levitetään taivuttavat aineet ja annetaan vaikuttaa.

Lopuksi ripset värjätään ja päälle levitetään lopuksi hoitoaine. Taivutus kestää noin 8 viikkoa. Hoidon jälkeen ripsiä tuli muuten olla kastelematta 24 tuntiin, mitä en ollut tajunnut ja jouduin ennen juhannuksen viettoon lähtemistä käymään suihkussa uimalasit päässä 😀

lash lift kokemuksia

Ja ai vitsi mä tykkään näistä! Moni on jo kysynyt, mitä olen tehnyt ripsilleni ja mies luuli mun lisänneen jotain meikkiä heti aamulla, vaikka naama oli ihan meikitön! Taivutetut ripset ovat mun mielestä jopa parhaimmillaan ilman ripsaria ja olenkin ollut aika kevyellä meikillä viimeset viikot. Eli ihan täydellinen juttu vaikka juuri ennen kesälomaa tehtäväksi!

Taivutus maksaa Ridal’s Beautyssa 75 euroa, mikä kyllä kieltämättä vähän kirpaisi, mutta meneehän tuohon se 1,5 ripsiteknikon aikaakin. Eli en valita. Eikä hinta ole sieltä kalleimmasta päästä; BlueLagoonilla sama hoito maksaa 85 euroa ja eräässä toisessa paikassa peräti 90!

Oletko sä ikinä käynyt ripsien kestotaivutuksessa?

Lue myös:
Kikka, jolla ripsien taivutus pysyy
Maailman parhaan ripsientaivuttimet

kauneus suosittelen testit
Kommentit (9)
  1. Olen käynyt kerran, kun sain kaverilta lahjakortin synttärilahjaksi. Mua on ”siunattu”hyvin pitkillä ja kihartuvilla ripsillä, jotka sojottavat joka ilmansuuntaan ja pariin ylimääräiseenkin, ja etenkin kyljellään nukutun yön jälkeen usein suoraan kohti silmämunaa. Taivutusta seurannut kuukausi oli nautinnollinen, kun aamua ei tarvinnut aloittaa taivuttimilla ja vedenkestävällä ripsarilla vain, jotta voisi räpytellä ilman pistelyä. Tai saksilla, kuten joinakin epätoivoisimpina päivinä. Kunhan veronpalautukset tulevat, menen taatusti uudestaan.

  2. Moikka! Osaatko sanoa mitä eroa tällä hoidolla on Yumi Lashes-hoitoon vai onko mitään? Just eilen googletin sitä yumia ja silloin törmäsin sun tohon edelliseen postaukseen, silloin ilmeisesti sulle tehtiin se Yumi? 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *