Lumene Natural Glow Skin Tone Perfector – upeat uutuudet heleään ihoon

Voidemaiset ja nestemäiset meikkituotteet ovat nyt todella kovaa huutoa. Nestemäisillä tuotteilla meikkiin saa hehkua ja heleyttä ja lopputulos näyttää yleensä luonnollisemmalta. Nestemäiset poskipunat ja hehkutuotteet saavat ihon näyttämään terveeltä ja koko ilmeen freshiltä. Ja siksi olinki ihan superiloinen, että myös Lumene tarttui tähän trendiin. Se toi markkinoille nimittäin uudet *Lumene Natural Glow Skin Tone Perfector Ihon Sävyn Heleyttäjät.

Lumene Natural Glow Ihon sävyn heleyttäjä

Tässä ”Jälkeen”-kuvassa mulla on iholla näiden Lumenen tuotteiden alla *PureBeauty Birch Sap Mistiä, *Mossa 365 Days Defenceä, *Hynt Beauty Duet Perfecting Concealeria (Light) ja *Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Setting Powderia.

Lumene Natural Glow Ihon sävyn heleyttäjä

Lumene Natural Glow Skin Tone Perfector -meikit ovat saaneet mut aivan pauloihinsa! Jostain mulla kesti hetki lämmetä näille, mutta nyt lätkin näitä naamaani melkein joka päivä ja lähes kaikkia sävyjä perä jälkeen 😀 Toimivat nimittäin erittäin tehokkaasti mun raskausaneemisen naaman kuosittamisessa!

Tuotteita on siis neljässä eri sävyssä: 1 Honey Glow on lämmin hehkutuote, 2 Perfect Tan on nestemäinen ”aurinkopuuteri”, 3 Coral Blush on oranssiin taittava poskipuna ja 4 Berry Blush marjaisen punaiseen. Kaikissa on mukavasti pigmenttiä, etenkin poskipunissa ja mun ehdottomat suosikit ovat 2 ja 3.

Lumene Natural Glow Ihon sävyn heleyttäjä

Useimmiten mä levitän kasvoille joko sormin tai Beautyblenderillä ensin Perfect Tania (ja joskus sekoitan mukaan Honey Glowta) ja sitten poskille Coral Blushia. Ne leviävät iholle todella helposti, eikä meikkiin jää mitään rajoja.

Ja lopputulos on, kuten sanoin, hehkuva, luonnollinen ja vaan niin fresh ja eloisa! Vaikka olo ei sitä olisi 😉 Instagramista löydät lähipäivinä muuten videon näiden käytöstä!

Yksi pieni miinus näissä kyllä on, näitä ei oikein voi kerrostaa. Tuntuu, että jos töpöttelen jotain sävyä toisen kerroksen, edellinen alkaa irrota siinä töpötellessä. Eli kannattaa laittaa kerralla reippaasti sävyä! Toinen asia, joka mietityttää on tuon Perfect Tanin riittoisuus. Mulla kun sitä ainakin kuluu kerralla aika paljon. Poskipunat taas riittävät varmasti toooodella pitkälle niiden korkean pigmenttisyyden ansiosta!

Lumene Natural Glow Skin Tone Perfector -tuotteet tuntuvat olevan vähän loppu monestakin paikasta. Eli ehkä muutkin ovat löytäneet näiden ihanuuksien pariin! Mutta *Kickseissä näitä löytyy ja nämä siellä ovat juuri alennuksessa Klubilaisille!

Pysy mukana: bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Lue myös:
Iho heleäksi muutamassa minuutissa
5 x suosikkiaurinkopuuteria

Kommentit (4)
 1. Jenna Moonchild
  21.5.2022, 11:20

  Ihana artikkeli, kiitos!

  1. Kiitos itsellesi! 🙂

 2. Surinasissi
  23.6.2022, 12:57

  Moi! Ostin sun innoittamana nämä tuotteet (ja kun näin vielä ig-stoorissasi olevan tarjouksessa 😉). Ootko käyttänyt näissä kuvissa mitään muita tuotteita esim. peitevoidetta? T. Ikuinen panda 😄

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *