MAC nyt Bangerhead-verkkokaupassa!

*Postaus sisältää yhteistyölinkkejä.

Sähköpostiini kolahti loppuviikosta iloinen uutinen MACin ystäville. Merkin tuotteita saa nimittäin nyt myös Bangerhead.fi*-verkkokaupasta! Bangerhead on ehdottomasti yksi lempiverkkokaupoistani isolla tuote- ja merkkivalikoimallaan ja myös MACia saa tuolta nyt tosi laajasti.

mac bangerhead.jpg

Esimerkiksi juuri viime perjantaisen sivellinpostaukseni tähdet; MAC 217-, 224– ja 228 -siveltimet löytyvät verkkokaupan sivuilta*. Lisäksi sieltä löytyy sivellin, jota ei tuntunut olevan saatavana Stockan tai Sokoksen verkkokaupoissa tai yhtään missään, silloin, kun sitä hehkutin eli jos maailman paras aurinkopuuterisivellin kiinnostaa, tsekkaa MAC 135 (postaus aiheesta)*.

Ja nyt juuri saat MAC Rollerwheel Liquid Liner -rajauskynän kaupan päälle, kun ostat Bangerheadilta kaksi MACin tuotetta. Aikas hyvä diili varsinkin, kun olen pitkään halunnut kokeilla tuota hauskannäköistä eyelineria.

MACin kohdalla täytynee aina mainita se, että brändi on myös Kiinan markkinoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että MAC maksaa Kiinan viranomaisille, jotta nämä testaavat maan markkinoille menevät tuotteet eläimillä. MACia on kritisoitu tästä päätöksestä kovaäänisesti.

Kommentit (6)
 1. Hannaemilia
  16.4.2018, 14:33

  Hei!

  Ei liity ihan aiheeseen, mutta mikä on sun lempi sivellin ’kakku’ eyelineriin? 🙂

  1. Hahaa just ku oon haukkunu Sigman siveltimet ni tajusin et niiden eyeliner-sivellin on ihan paras! Apua 😀 Eli siis ehdottomasti Sigma Winged Liner E06 🙂

 2. Mä juuri vähän aikaa sitten aloin tutkimaan MACin sivellinvalikoimaa aikeena satsata näihin paljon kehuttuihin siveltimeen. Harmistus on ollut suuri kun asiaa googletelessa törmäsin jatkuvasti dissaaviin arviointeihin uusittuja, synteettisiä siveltimiä kohtaan 🙁 Ois pitänyt hankkia näitä aiemmin, ei raaskinut ja nythän noita aitokarvasia ei tunnu saavan mistään.. Bangerheadilla osassa siveltimiä maininta ”s” eli synteettisesiä, mutta kaikissa ei, sitten tuotekuvasta kuitenkin voi nähdä siveltimen varressa numerosarjan perässä sen ässän, joten kummistakohan versioista kyse 😮 Mutta anyhow, kiva että MACia saa nykyään laajemminkin 🙂 Harmi puolestaan, että mun merkin sivellinkokoelma jäänee tuohon yhteen omistamaani aitokarvaseen 😛

  1. Harmi! Joo pitää kyllä tutkiskella tuota Bangerhead-asiaa että onko ne synteettisiä vai ei. Luultavasti on :/ Tosi kurjaa jos laatu on huonontunut.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *