Mahtavat mustapäälaput

NUDE

Olen viime aikoina tutustunut itselleni täysin vieraaseen kosmetiikan alueeseen, nimittäin mustapäät poistaviin puhdistuslappuihin. Muistan kokeilleeni tällaista joskus vuosia vuosia sitten, mutta nykyisin olen tukeutunut puhdistukseen ja savinaamioihin nenän alueen puhtaanapitämiseen.

Laajentuneet ihohuokoset ovat olleet ongelma niin kauan kuin muistan ja monet ihohuokosia supistavat tuotteet on tullut testattua. Nyt ihmettelen itsekseni, miksen ole koskaan kokeillut näitä nenälappuja. Nehän ovat aivan mahtavia!

Itselläin on nyt käytössä kahdelta merkiltä saatuja nimihirviölappuja: Montagne Jeunesse Natural Charcoal Pore Strips ja Formula 10.0.6 Down To The Pore Backhead Banishing Pore Strips. Molemmat toimivat samalla tavalla: ne kiinnitetään puhdistetulle, märälle iholle, annetaan olla noin vartti, irroitetaan varovasti ja vielä pohdistetaan ja kosteutetaan iho.

Montagne Jeunessen lapuissa on mukana hiiltä, jota pidetään ihoa puhdistavana. Yksi paketti maksaa noin 4 euroa ja mukana on kolme lappua. Formula 10.0.6:n lapuissa on ihoa puhdistavaa teepuuöljyä ja rasvaa poisimevää kaoliinia (savea). Paketti maksaa oin 10 euroa, mutta lappuja on mukana kuusi kappaletta. Molempia löytyy esim. Sokokselta. 

Mustapäätarrat imaisevat parhaimmillaan mukaansa nenän ihohuokosista pieniä talipötköjä ja seuraavana päivänä ihohuokoset ovat meikäläisellä kutistuneet ainakin puoleen. Olenkin käyttänyt näitä aina päivää ennen juhlia, jotta olen saanut ihon sitten mahdollisimman sileäksi. Kannattaa käyttää mustapäälappuja aina suihkun jälkeen, koska silloin ihohuokoset ovat laajimmillaan ja tarra pääsee takertumaan kunnolla taliin. Vaikka lappuja tekisi mieli liimata ihoon joka päivä, niitä suositellaan käytettäväksi korkeintaan kolmen päivän välein.

Paremmuutta näiden kahden välille en ole osannut nimetä, mutta ainakin Montagne Jeunesse on miellyttävämpi käyttää, Formula 10.0.6 kun takertuu ihoon ihan tosissaan! Siinä taisi kyynel jos toinenkin vierähtää, kun tätä vedin iholtani pois. Mutta molemmat kyllä toimivat hyvin! Lappuihin jäi ällöttäviä pötköjä ja ihosta tuli ihanan tasainen. 

Oletteko te koskaan käyttäneet tällaisia lappuja? Mikä on ollut suosikkinne?

Jatka lukemista:

Paras ihohuokosten puhdistaja - Supermud Clearing Treatment

Kommentit

Kukka (Ei varmistettu)

Mä olen ollut tosi skeptinen näiden suhteen, mutta pitääkin vissiin kokeilla. Pystyykö tuota kiinnittämään leukaan? Siellä kun on toinen mustapääalue, jolle haluaisi myös tehdä jotain.

Erika Naakka
NUDE

Pystyy mun tietääkseni! Vaikka muoto on kyllä nenälle tehty :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Repiikö nää myös karvat pois nenästä? Aikoinaan ainakin l'Orealin, Nivean tms mustapäälappuset otti mukanaan nenän iholla kasvavat pikkukarvat :(

Erika Naakka
NUDE

Au! No en kyllä huomannut, mutta toisaalta voi olla ettei mulla ole kauhean karvainen nenä :D Koska kyllähän jos ne tarraavat taliin, luulisi tarraavan karvoihinkin :/

Tahiti

Itse olen käyttänyt aiemmin Nivean mutta ne tuntuivat aina hieman liian tönköiltä? pitää kokeilla tuota ekaa vaihtoehtoa ehdottomasti! Sokoksen kosmetiikkaosasto on muutenkin ihan taivas.. :)

Erika Naakka
NUDE

Nämä on ihan löysiä ja ohuita mutta kuivuivat tönköiksi :)

smagardi
astu harhaan

Nivean vastaavia nenälle, otsalle ja leualle tarkoitettuja lappuja on tullut käytettyä useinkin, mutta nyt tuo Montagne Jeunesse alkoi kiinnostaa! Pitääkin tsekata seuraavan kerran kun käy pyörähtämässä Sokoksella. :)

Anne Kantola
Sysimetsä

Täällä oli myös nuo Formulan laput nenän päällä, ja oon käyttäny samaisia myös leuassa. Oot todella oikeassa siinä miten paljon se irroittaminen kirpaisee! :'D

Erika Naakka
NUDE

Mut ilmeisesti sen pitäis auttaa että lapun kastelee ennen irroittamista. Pitää testata ensi kerralla :D

Cella

Mä tilasin just sen paljon puhutun blackhead killer kasvonaamion. Saa nyt nähdä sitten onko kaiken hehkutuksen arvonen :D 

Erika Naakka
NUDE

uh! raportoi tänne :D

Nope (Ei varmistettu)

Jäin kaipaamaan ällöttävän ihanaa kuvaa käytetystä nenätarrasta. Kuuluu ehdottomasti tähän postaukseen! Todisteet tiskiin.

Erika Naakka
NUDE

no suakeli ku meinasin, mut... se oli vaan liian ällö! ja ruma ihan teknisestikin ;) mut saat sen nyt sit tähän ku on kerran pakko :D :D iyyyyyyyhhh! valkoisesta lapusta en ottanut kuvaa, mutta sama meininki siinäkin :D

Nope (Ei varmistettu)

:D Ihan mahtavaa! Kiitos tästä!

Mahdoton Nainen

Kokeilin tota Montagne Jeunessen strippiä tänään. Jännitin irrottamista joten kostutin lapun ohjeen mukaan. No lappu lähti irti mutta musta töhnä jäi nenään kiinni, eli jouduin pesemään sen pois. Eipä paljon mustapäät lähtenyt.

Oliskohan pitänyt jättää kastelematta tai antaa ehkä olla pidempään kiinni (oli noin vartin)?

Erika Naakka
NUDE

Joo mulla kävi samalla tavalla Formulan kanssa kerran. Kastelin sen ja sitten "liima" jäikin iholle. Eli kannattaa ehdottomasti irrottaa kuivana!

Mahdoton Nainen

Hyvä tietää! Pitää kokeilla uudestaan.

Jonttu (Ei varmistettu)

Hei Erika! Täytyy sanoa, että olin sanoinkuvaamattoman pettynyt tähän tuotteeseen. Tyttöystäväni kanssa parisuhteemme suola on mustapäiden ja finnien poksauttelu toisiltamme. Kun tyttöystäväni oli lukenut blogisi ja kertoi tästä tuotteesta niin olin onnesta soikea. Tarra kiinni nenään ja lappu täynnä mustapäitä - mikä nautinto. MUTTA unelmani ei kuitenkaan toteutunut. Lämmin suihku, nenän kostutus ja tarra kiinni, ihan niin kuin ohjeissa neuvottiin. Kädet täristen odotin munakellon kanssa että 20 minuuttia oli kulunut ja pääsen näkemään mustapäiden irtoavan nenästäni. Lopulta aloin irrottamaan tuota taivaallista lappua ja kun olin saanut sen lopulta käteeni oli pettymys niin suuri ettei kyyneliltä voinut välttyä. Ei mustapään mustapäätä tarrassa ja samat mustat pilkut edelleen nenän päässä. En tiedä menikö prosessissa joku vikaan vai olinko kenties erehtynyt ostamaan sekunda erän. En aio tästä kuitenkaan lannistua vaan testaan seuraavaksi toisen merkin vastaavaa tuotetta ja jatkan onnen metsästystä. Kiitoksia hyvästä vinkistä vaikka se ei minulle tällä kertaa toiminutkaan!

Erika Naakka
NUDE

Voi harmi!! :( Kumpia kokeilit? Mulla on tähän kyllä teoriakin, koska se vaan on niin, että toisilla nämä toimii ja toisilla ei. Uskoisin nimittäin että ihmisillä mustapäitä on erilaisia. On vain laajentuneiden ihohuokosten näköisiä pisteistä ja sitten ulkonevia mustapäitä, joihin nämä laput tarttuvat myös paremmin kiinni. Jos iho on sileä, ei lappu pääse kiinnittymään ihohuokosissa olevaan taliin. Jos siis ne siis oikein ärsyttää, kannattaa ehdottomasti käväistä kosmetologilla :)

Jonttu (Ei varmistettu)

Testissä oli nuo Charcoal laput mutta ehkä tuossa teoriassa tosiaan on perää. Lähinnä tuo ajatus lappuun tarrautuvista mustapäistä oli niin houkutteleva että pakkohan se oli testata. Jatketaan kokeiluja siis :D

Kommentoi