Mahtavat mustapäälaput

Olen viime aikoina tutustunut itselleni täysin vieraaseen kosmetiikan alueeseen, nimittäin mustapäät poistaviin puhdistuslappuihin. Muistan kokeilleeni tällaista joskus vuosia vuosia sitten, mutta nykyisin olen tukeutunut puhdistukseen ja savinaamioihin nenän alueen puhtaanapitämiseen.

Laajentuneet ihohuokoset ovat olleet ongelma niin kauan kuin muistan ja monet ihohuokosia supistavat tuotteet on tullut testattua. Nyt ihmettelen itsekseni, miksen ole koskaan kokeillut näitä nenälappuja. Nehän ovat aivan mahtavia!

mustapäätarra_2.jpg

Itselläin on nyt käytössä kahdelta merkiltä saatuja nimihirviölappuja: Montagne Jeunesse Natural Charcoal Pore Strips ja Formula 10.0.6 Down To The Pore Backhead Banishing Pore Strips. Molemmat toimivat samalla tavalla: ne kiinnitetään puhdistetulle, märälle iholle, annetaan olla noin vartti, irroitetaan varovasti ja vielä pohdistetaan ja kosteutetaan iho.

Montagne Jeunessen lapuissa on mukana hiiltä, jota pidetään ihoa puhdistavana. Yksi paketti maksaa noin 4 euroa ja mukana on kolme lappua. Formula 10.0.6:n lapuissa on ihoa puhdistavaa teepuuöljyä ja rasvaa poisimevää kaoliinia (savea). Paketti maksaa oin 10 euroa, mutta lappuja on mukana kuusi kappaletta. Molempia löytyy esim. Sokokselta. 

mustapäälaastari.jpg

Mustapäätarrat imaisevat parhaimmillaan mukaansa nenän ihohuokosista pieniä talipötköjä ja seuraavana päivänä ihohuokoset ovat meikäläisellä kutistuneet ainakin puoleen. Olenkin käyttänyt näitä aina päivää ennen juhlia, jotta olen saanut ihon sitten mahdollisimman sileäksi. Kannattaa käyttää mustapäälappuja aina suihkun jälkeen, koska silloin ihohuokoset ovat laajimmillaan ja tarra pääsee takertumaan kunnolla taliin. Vaikka lappuja tekisi mieli liimata ihoon joka päivä, niitä suositellaan käytettäväksi korkeintaan kolmen päivän välein.

mustapäätarra.jpg

Paremmuutta näiden kahden välille en ole osannut nimetä, mutta ainakin Montagne Jeunesse on miellyttävämpi käyttää, Formula 10.0.6 kun takertuu ihoon ihan tosissaan! Siinä taisi kyynel jos toinenkin vierähtää, kun tätä vedin iholtani pois. Mutta molemmat kyllä toimivat hyvin! Lappuihin jäi ällöttäviä pötköjä ja ihosta tuli ihanan tasainen. 

Oletteko te koskaan käyttäneet tällaisia lappuja? Mikä on ollut suosikkinne?

Jatka lukemista:

Paras ihohuokosten puhdistaja – Supermud Clearing Treatment

Kommentit (20)
  1. Mä olen ollut tosi skeptinen näiden suhteen, mutta pitääkin vissiin kokeilla. Pystyykö tuota kiinnittämään leukaan? Siellä kun on toinen mustapääalue, jolle haluaisi myös tehdä jotain.

    1. Pystyy mun tietääkseni! Vaikka muoto on kyllä nenälle tehty 🙂

  2. Repiikö nää myös karvat pois nenästä? Aikoinaan ainakin l’Orealin, Nivean tms mustapäälappuset otti mukanaan nenän iholla kasvavat pikkukarvat 🙁

    1. Au! No en kyllä huomannut, mutta toisaalta voi olla ettei mulla ole kauhean karvainen nenä 😀 Koska kyllähän jos ne tarraavat taliin, luulisi tarraavan karvoihinkin :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *