Näin teet ihanan glitter-meikin!

glitter_ohjeet_2.jpg

Tänään mun piti laittaa blogiin tutorial vihreään silmänrajaukseen NYXin Multitaskerista intoutuneena MUTTA meikäläisen glitterit kolahti tähän väliin postiluukusta ja enhän mä voinut pitää näppejäni erossa niistä hetkeäkään!

Glitter-meikin tekohan on ihan superhelppoa, mutta koska moni toivoi Snapchatini (@erikanaakka) kautta tähän meikkitutorialia, päätin myös sellaisen samalla kuvata.

glitternisti 2.jpg

Tarvitset hommaan siis vain kolme asiaa: vaseliinia tai glitter-primeria, glitteriä ja vanupuikkoja. Tekovaiheitakin on vain kaksi, joten eiköhän kaikki halukkaat pysty taiteilemaan tällaisen vaikka ensi viikonlopun Ruisrockeille 😉

Tlasin omat glitterini Glitternistin verkkokaupasta viime torstaina ja kimalteet saapuivat postin mukana eilen tiistaina eli toimitus on nopsa. Jos et silti ehdi tähän hätään nettishoppailla, kosmetiikkaglittereitä löytyy ainakin Makeup Foreverin valikoimista. Tässä tutorialissa käytän Pink Pandora -glitteriä.

NÄIN SÄKIN ONNISTUT:

glitter meikki ohjeet 1.jpg

1. Levitä haluamallesi alueelle tavallista vaseliinia tai glitter-primeria, jos sinulta sellaista löytyy. Itse en tällaisia kimalteita uskalla käyttää aivan silmien läheisyydessä tai silmäluomilla, vaan pysyttelen turvallisesti poskipäillä.

glitter meikki ohjeet 2.jpg

2. Sitten vain dippaa vanupuikko glitteriin ja levitä glitter iholle pyörittelemällä puikkoa iholla. Kas näin. Jos glitteriä ei tunnu tarttuvan kuivaan vanupuikkoon, voit sipaista puikkoon hieman vaseliinia. Painele glitterit vielä kunnolla paikoilleen sormin tai vanupuikolla.

Ja glitter-meikki on valmis! Vaseliini toimii yllättävän hyvänä liimana, vaikka sitä ensin aluksi itse epäilinkin. Ihon oma rasvakaan ei tunnu häiritsevän ihanaa kimallepintaa. Jos kuitenkin silti epäröit vaseliinin käyttöä, esimerkiksi NYXiltä löytyy glitter-meikkien tekoon tarkoitettu primer (Bangerhead.fi).

glitter meikki ohjeet 3.jpg

3. Ja kun bileet on biletetty, pliiis pliiis pyyhi glitterit pois vanulapulla ja heitä roskiin. Alle 5 millimetrin glitterit luetaan nimittäin ympäristölle haitalliseksi mikromuoviksi, joka vesistöjen ja kalojen kautta siirtyy lopulta meihin ihmisiinkin. Myös biohajoavat kimalteet pitää heittää roskiin, ei pestä viemäriin, koska ne voivat sisältää myös muovia eivätkä hajoa täydellisesti.

glitter meikki ohjeet.jpgglitter ohjeet.jpgglitternisti.jpg

Öööö tarviiko sitä Ruisrock-meikkiä muka miettiä enää pidempään?!

Seuraa: Bloglovin’ + Blogit.fi + Instagram

Kommentit (18)
  1. Mistä mahtais löytää tollasta isompaa glitteriä? Punanaamiosta löysin tota hienojakoista mutta en ehdi enää tilata mistään. Kiitos jos on antaa vinkkejä 🙂

    1. Noh tietysti askarelukaupoista löytyy vaikka minkälaista MUTTA ne eivät ole kosmetiikkakelpoisia eli älä vain käytä niitä silmien tai huulten lähellä! Askartelu-glitter voi olla hyvin teräväreunaista, joten silmiin joutuessa jälki voi olla pahaa. Eli vartalolla ja vaikka poskilla ihan ok 🙂

  2. Olet ihan hiton kaunis! :* Kiitos ihanasta tutoriaalista!

    1. No voi ei kiiiiitos!! 🙂 Tää tuli tarpeeseen, viime päivinä olo on ollut kaikkea muuta kuin kaunis ja hehkeä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *