Operaatio pitkät hiukset – parhaat tuotteet hiusten kasvattamiseen

Muistatte varmaan, että leikkautin itselleni alkuvuodesta otsiksen. Ja otsiksen poiskasvatushan se vasta on mukavaa puuhaa. Not. Olen yrittänyt kasvattaa etuhiuksiani normaalimittaansa ja nyt aletaan onneksi olla jo sen pahimman yli. Ja pahimmalla tarkoitan siis sitä vaihetta, jossa hiukset eivät enää mene pituutensa takia otsiksesta, mutta eivät lyhyytensä takia yllä korvien taakse tai pysy ponnarilla.

Nyt etutukka pysyy juuuuri ja juuri jo korvien takana, eikä lyhyempi etuosa näytä pöllömmältä hiukset kiharrettuina. Ja tämä kaikkihan on jo aika hyvin meikäläisen suortuvilta, jotka eivät todellakaan tunnu kasvavan edes sillä perus 1 cm/kk -vauhdilla. Olen yrittänyt taas pistää vähän enemmän panoksia hiustenhoitoon ja etenkin latvojen hellimiseen niin pituuksissa kuin tuossa otsiksessakin.

hiusten kasvattaminen.jpg

Ja halusinkin nyt jakaa ne mielestäni kaikista parhaat aseet, mikäli toiveissa on hiusten kasvattaminen ja ne tulevat tässä:

KMS Tamefrizz Smooting Reconstructor, 22 e, Bangerhead.fi*. No tämä ei nyt taida kauheasti enempää blogissani esittelyjä kaivata. Tämä on ollut jo vuosikausia suurin hiusmaskisuosikkini ja jatkaa edelleen voittotaivaltaan, vaikka olen testannut maskeja laidasta laitaan. Tämä on ainoa maski, joka tuo tällaisen tehon eli kosteuden, takuttomuuden ja sileyden, ilman minkäänlaista tahmaisuutta tai latteutta. Ja meikäläinenhän käyttää tätä siis päivittäin. Eli iso suositus kai-kil-le.

Olaplex No.3 Hair Perfector, 27,50 e, Bangerhead.fi*. No eipä taida tämäkään enempää hehkutusta minulta kaivata. Olaplex-uskovaisena en voi muuta kuin sanoa, että tämä on se, joka piti tukan päässäni kun halusin mennä blondista bruneteksi ja takaisin. Nyt se auttaa minua myös kasvattamaan herkästi katkeilevaa, takkuuntuvaa ja muutenkin kaksihaaraistuvaa hiustani ja sitä otsista. Lue syvällisempi postaus täältä.

Redken Extreme Anti-Snap Treatment, 19,8 e, Bangerhead.fi*. Tämä hiuksiin jätettävä proteiinihoitotuote on minulle suht uusi tuttavuus ja ostin sen erään kampaajan suosituksesta. Mainitsin hänelle, että yritän ennen häitä kasvattaa hiuksiani ja erityisesti tuota otsista pois. Hän suositteli tätä proteiineja ja keramideja sisältävää latvahoitoainetta, joka onkin osoittautunut erittäin mielenkiintoiseksi tuotteeksi. Mielenkiintoinen tämä on siksi, että tätä voi pumpata hiuksiin vaikka kuinka ja ainakin oma huokoinen tukkani imaisee tämän hetkessä johonkin sisuksiinsa. Hiukset siis siloittuvat, saavat suojaa ja rakennusaineita, mutta eivät latistu tai klönttiinny tämän hiuksiin jätettävän hoitoaineen vuoksi ollenkaan.

*Sisältää kaupallisia linkkejä.

Kommentit (5)
  1. Toi KMS:n naamio ON hyvää, mutta musta se tuoksuu ihan miehelle!! Oonko ainut tän tunteeni kanssa? 😀

    1. Hmm no nyt kun sanoit niin ei siinä kyllä kieltämättä se kaikista perinteisin tuoksu ole mutta ei kyllä oo koskaan mua mitenkään häirinnyt 🙂

      1. Hehe joo, kyllähän sen kestää, kun tuote on muuten hyvä 😀

  2. Jos ostaisin yhden näistä tuotteista, mikä olisi sun mielestä kaikista hyödyllisin? 🙂

    1. Kyl mä sanoisin et varmaan tuo KMS hoitomaski 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *