Kulmien värjäys kotona – ohjeet + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi

Kulmien värjäys kotona on tehokas tapa saada kiireisiin aamuihin lisää minuutteja. Olen värjännyt omia kulmiani jo teini-ikäisestä saakka, sillä hiukseni tyvi on aina ollut kulmiani tummemmat ja olen halunnut kasvoille skarppiutta myös silloin, kun kasvoillani ei ole ollut muuta meikkiä. Päätin tehdä nyt kunnon tutorialin kulmakarvojen kotivärjäykseen kuvineen ja videoineen Instagramin puolelle (@erikanaakka).

kulmien värjäys kotona

Tämä tutorial on toteutettu yhteistyössä Lyko.fi-verkkokaupan kanssa, josta kaikki tähän tarvittavat tuotteet löytyvät. Lyko on Pohjoismaiden suurin kosmetiikan ja kauneuden verkkokauppa, joka saapui Suomeen vuonna 2018. Verkkokaupassa on myynnissä yli 1 000 tuotemerkkiä ja huikeat 54 000 tuotetta! Ja verkkokaupan lisäksi Lykolla on itseasiassa 40 kivijalkamyymälää Ruotsissa ja Norjassa.

Välineetkulmien värjäys kotona

Kulmien kotivärjäystuotteita ei ihan hirveästi ole markkinoilla ja RefectoCil taitaa olla niistä kaikista suosituin. Itse olen käyttänyt merkin kulmavärejä aina! Joten tässä tutorialissa käytössä on RefectoCil-väri sävyssä 3* (Natural Brown), joka on kivan kylmänruskea. Hapetteena toimii tietysti merkin Oxidant 3% Creme*, jota on muuten paljon helpompi käyttää kuin täysin nestemäistä hapetetta. Lisäksi kulmien värjäykseen kotona tarvitset siveltimen, vanupuikkoja, vanulappuja. Ja muotoiluun tarvitset vielä pinsetit (Tweezerman) ja halutessasi kulmakarvasakset (Depend *).

Värin mukana tulee sekoitustikku. Hommaan tarvitset muuten myös jonkin pienen kipon, jossa väri ja hapete sekoitetaan. Tässä toimii hyvin esimerkiksi pullonkorkki! 😉

kulmien värjäys kotona

Ohjeet

kulmien värjäys kotona

1. Sekoita väri ja hapete toisiinsa tasaiseksi massaksi ohjeiden mukaan: 2 cm väriä + 15 tippaa hapetevoidetta. Väriä tulee tuolla kaavalla aika paljon eli voit puolittaakin molemmat. Levitä seosta kulmiin reilulla kädellä joko vanupuikolla tai siveltimellä.

2. Siisti reunat eli pyyhkäise reunat vanupuikolla. Anna värin vaikuttaa halutusta tummuudesta riippuen 5-10 min.

3. Vinkki! Jos haluat, että kulmien alkuosa on loppuosaa hieman vaaleampi, voit pyyhkiä osan väristä pois ennen vaikutusajan täyttymistä.

4. Pyyhi väri pois vanulapulla vaikutusajan jälkeen. Itse tykkään myös vähän pestä kulmia vedellä, jotta kaikki väri varmasti irtoaa. Voit tehdä yhden kulman kerrallaan, jolloin aikaa on helpompi seurata. Itse teen aina kulmat samanaikaisesti.

5. Muotoile ja siisti kulmat vasta lopuksi. Itse tykkään ensin harjata kulmat ylöspäin ja vähän lyhentää karvoja kulmakarvasaksien avulla.

6. Nypi lopuksi hajakarvat pinseteillä ja muotoile tarvittaessa. Valmista! Näin iisiä kulmien värjäys kotona oli!

kulmien värjäys kotona

Alekoodi

Sain Lykolta myös alekoodin teillä lukijoille! Eli koodilla nude20 ja saat -20 % alennuksen lähes koko valikoimasta. Alennus ei koske kampanjatuotteita eikä näitä merkkejä: Dr. Dennis Gross, Eminence, Elixir Cosmetics tai The Ordinary. Koodi on voimassa 11.3.2020 asti <3 Eli jos esimerkiksi kulmien kotivärjäystuotteet on lopussa tai kaipaan varastontäydennystä, nyt on hyvä hetki hankkia tuotteet. Lykolta löytyy myös tosi paljon laadukkaita kulmameikkejä; esimerkiksi Anastasia Beverly Hillsiltä*.

bloglovin’ + blogit.fi + facebook instagram

Lue myös:
Kulmakarvojen laminointi – uusi tekniikka microbladingin korvaajaksi?
Kulmakarvameikki, joka kestää – kaksi toimivaa vinkkiä
Tutorial: Kolmen vaiheen kulmakarvat

kauneus meikki
Kommentit (9)
  1. Suosittelen vaseliinia suojaamaan ympäröivää ihoa. Erittäin hyvä kikka etenkin ripsiä värjätessä.

    1. Joo hyvä vinkki tää!

  2. Mä piirrän aina kulmakynällä kulmien rajat tarkasti ennen värin levittämistä, niin tulee tosi skarpit ja symmetriset kulmat ja värin levittäminen on helpompaa.
    Ja paras väri tulee mun mielestä, kun sotkee tota ruskeaa ja harmaata graphite-sävyä…

    1. Uu hei tota pitää kyllä kokeilla itsekin. Tulis varmaan vieläkin tarkempi jälki!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *