Paras kulmien kotivärjäyssetti

Kulmien kotivärjäys on yksi elämää todella paljon helpottavista jutuista, mutta aina saa kulmat värjättyään miettiä, miksei tee tätä useammin. Päivämeikin tekoon käytetty aika lyhenee huomattavasti ja ilman meikkiäkin tuntee näyttävänsä ihan ihmiseltä.

Sain vähän aikaa sitten testiin BeautyLash Sensitive -kulmavärisetin, joka on siis RefectoCilin uudistunut muoto. RefectoCil olikin aiempi lempparini, mutta tämä uusi versio löi vanhan kyllä ihan 6-0!

beautylash värjäyssetti.jpg

BeautyLash Sensitiven koostumus on aiempaa hellävaraisempi ja sopii hyvin myös ripsien värjäämiseen. Käyttötapa on vanhaan verrattuna täysin uudistunut. Tämä nimittäin levitetään kulmiin kahdessa osassa ja värjäytyminen tapahtuu vain muutamassa minuutissa.

Kulmiin levitetään ensin siis värigeeli. Sen annetaan vaikuttaa 2 minuuttia, minkä jälkeen se pyyhitään kokonaan pois. Seuraavaksi levitetään kehitegeeli, jonka taas annetaan vaikuttaa vain 1 minuutin ajan ja koko homma on ohi about viidessä minuutissa! Tosin kannattaa ainakin aluksi värjätä kulmat yksi kerrallaan, sillä tuon yhden minuutin aikana ei välttämättä ehdi levittää kehitettä toiseen kulmaan. Lisäksi tuo yhden minuutin kehitysaika ei juuri anna pelivaraa, joten sen kanssa kannattaa olla molemmissa kulmissa yhtä tarkka, jotta kulmista tulee yhtä tummat.

beautylash kulmien värjäys.jpgbeautylash kulmien kotivärjäys.jpg

Se mikä tässä myös isosti eroaa RefectoCiliin ja mikä tästä tekee parhaan kotivärin on se, että väri tarttuu myös ihoon. Omien kulmieni suurin ongelma kun ei ole harvakarvaisuus tai edes kulmien vaaleus vaan kulmissa olevat aukot. Tällä värillä aukotkin saa peitettyä ja meikkaamisesta tulee kyllä ihan todella helppoa.

Itselläni tämä väri kestää noin kaksi viikkoa ja parhaimmillaan ne ovat ehkä muutama päivä värjäyksen jälkeen. BeautyLash-kulmavärisettejä on saatavina neljässä eri sävyssä; vaaleanruskea, keskiruskea, tummanruskea ja musta ja paketin hinta on noin 12 e.

Niin ja hei, jos et koskaan ole värjännyt kulmiasi kotona, tsekkaa tekemäni tutorial ja vinkkejä Lily Editin puolelta. Siinä tosin käytän Dependin väriä, joka sekin on oikein kelpo tuote, eikä vaadi käyttäjältään ripeyttä 😉

Kommentit (23)
  1. Itse taisin ostaa juuri tätä värjäysainetta, ja yhtenä aamuna ajattelin nopsaa värjääväni kulmat. En laittanut mitään vaseliinia tms kulmien ympärille mutta olisi kannattanut, sillä tavara todella tarraa ihoon ja toisen kulman kanssa vähän lipsahti leveämmällekuin toisen. Onneksi oli sunnuntai ja väri haalistui ihosta hyvin pesussa eikä tarvinnut mennä töihin eri pari kulmakarvoissa 😀 😀 Suosittelen siis ympäröivän ihon suojaamista vaikka vaseliinilla ennen värjäystä.

    1. Haha joo se on kyllä hyvä vinkki! Itseltäni tää värin levitys menee niin rutiinilla, että tosi harvoin tulee tehtyä mitään peruuttamatonta 😀

  2. Niin paljonko paketin hinta siis oli? 🙂 Unohtunut vissiin tekstistä. Entä mikä sävy sulla on käytössä näissä kuvissa?

    1. Haha ohoh! Sokoksella tää maksaa 12,90 🙂 Mulla on tummanruskea, sävy lukee tuossa paketin yläreunassa 🙂

      1. Äh, sori, kalastelin tietoa vaan tekstistä 😀 Kiitos vastauksesta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *