Paras vedenkestävä ripsiväri – BBIA Never Die Mascara

Mä olen aina ollut ei-vedenkestävien ripsarien ystävä ja käyttänyt vedenkestävää vain hätätapauksissa (eli siis jossain juhlissa taivutuksia paremmin pitämään). Mutta *BBIA Never Die Mascara on saanut mut hyppäämään vedenkestävien leiriin ja aika pysyvästi!

Tutustuin BBIA Never Die Mascaraan muistaakseni Miian kehujen kautta. Ja tykästyin tähän heti ensivedolta. Ripsari saa ripsiin pituutta, antaa vähän volyymiakin siinä olevien kuitujen ansiosta ja mikä tärkeintä; pitää ne taivutukset paikoillaan vaikka kaksi päivää!

Harja on just passeli; pieni, mutta jämäkkä. Koostumus on sopivan kuivaa, eikä märkää litkua, joka ei kuivu ikinä ja jolla ei saa tarpeeksi matskua ripsiin kertavedolla.

Tällä ripsarilla ei välttämättä tosin saa sitä kaikista muhkeinta lopputulosta vaan enemmänkin erotellun ja pidentävän ja siksi annankin teille kanssa-hentoripsisille käyttöohjeet:

1. Taivuta ripset kunnolla ja monesta kohtaa tyvestä alkaen. 2. Levitä erityisesti tyveen BBIA Never Die Mascaraa ja ennen kuin se ehtii ihan kunnolla kuivua 3. levitä ripsiin *TonyMoly Panda’s Dream 01 Volume -ripsaria.

Mutta siis myönnetään, kyllä mua edelleen raivostuttaa vedenkestävän ripsarin poistaminen päivän päätteeksi, mutta mitäpä sitä ei välillä tekisi näyttävien juhlaripsien eteen!

Lue lisää:
2 vinkkiä ripsivärin levittämiseen
Lempiripsarini

kauneus meikki suosittelen testit
Kommentit (2)
  1. Etsin hiljattain vedenkestävää yhteen tilaisuuteen ja päädyin Lumenen Blueberryyn. Tulos oli vaatimaton, mutta silmät eivät valuneet, vaikka hellettä oli +28.
    Essencet oli kaikkialta loppu tuolloin. Tällä viikolla sain Essencen False Lash wp- ripsarin ja testasin sitä huvikseni (en ollut menossa minnekään ja ajattelin testaamisen sujuvan sopivasti kasvojen pesuja ennen). Tuota essenceä ei sitten kyllä saa millään putsarilla hankaamatta pois, todella pysyvää tekoa! Herkkäsilmäsille tuskin sopii.

    Jos en tarvitse lämmön- tai kosteudenkestävyyttää, sudin ripsiin joko Maybelline Sky Hightä tai Kicksin jotain aika perus maskaraa. Nuo eivät ole kalliita ja poistaminen helpompaa.

    Keväällä ostin myös Lancomen Idolen ja Macin Macstackin ripsarit, joista jälkimmäinen on todella tuhrivaa (+ hinta kirpaisi aika lailla).

    Suoraripsisenä etsin varmaan ikuisesti kaikilta ominaisuuksiltaan toimivaa ripsaria, välillä pettyen ja välillä ilahtuen. 😀

  2. Mä ostin keväällä työkaverin suosituksesta Lórealin Lash Paradise Waterproof (Sittarista -40%), seuraavana päivänä menin hakemaan kaksi lisää. Toimii, nimenomaan ripsitaivutukset pysyy. Ja muutenkin mun mielestä hyvä. Edellinen käytössä ollut oli n. 10 kertaa kalliimpi Dior. Käytän AINA waterproofia just noiden taivutusten vuoksi, mutta ne waterproofitkaan ei kaikki säilytä taivutuksia. En koe ripsarin poistoa ongelmaksi, käytän niitä öljylappuja. Ja, uskokaa tai älkää, mulla on yli 40 vuoden kokemus 😁.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *