NYT olen löytänyt parhaan ripsivärin – TonyMoly Panda’s Dream

Tuntuu, että olen viime aikoina puhunut aika paljon ripsareista ja olenkin kieltämättä löytänyt viimeisen vuoden aikana tosi monta superhyvää ripsaria. Ja vielä mukaan mahtuu yksi, ehkä se vuoden paras ripsiväri, nimittäin TonyMoly Panda’s Dream Smudge Out Mascara Volume, joka onkin jo näkynyt ainakin Intagram Storiesissani (@erikanaakka). Ja sen haluan pikaisesti teille tänään esitellä!

ripsiväri Sain ripsarin Miian kauneusboksin mukana ja olen käyttänyt sitä oikeastaan ihan ekasta kokeilusta lähtien. Kun Miia kertoi, että ripsari lähtee lämpimällä vedellä eli on ns. 38-ripsari, en uskonut pitäväni siitä. Haluan, että ripsiväri pysyy hyvin ja lähtee normaalisti meikinpoistoaineella. Mutta nyt olen todennut, että tällainen lämpimällä vedellä vähän niin kuin klöntteinä irtoava ripsiväri on ihan huippu!

Tämän korealaisen brändin ripsiväri on koostumukseltaan ihan juuri sellaista, mistä pidän; ei liian löysää, jotta sitä saa kerralla kunnolla ripsiin, muttei liian paksuakaan, jotta siitä ei muodostu mitään klönttejä. Lisäksi molemmista päivä vähän paksumpi harja on just bueno myös silmäkulmien ripsien harjaamiseen. Tällä ripsarilla ripsentaivuttaminenkin tuntuu pysyvän astetta paremmin paikoillaan (ei yhtä hyvin, kuin kokonaan vedenkestävällä, mutta kuitenkin).

tonymoly ripsiväri

Jos siis olet hyvää ripsiväriä just nyt vailla, kokeile tätä! Näitä löytyy esimerkiksi Nobelta* (17,90 e) ja Sokokselta (17,90 e) vaikkakin harja kyllä näyttää Noben ja Sokoksen ripsareissa vähän erilaiselta. EDIT: Harjat ovat erilaisia, koska ripsarit OVAT erilaiset! Toinen on Volume ja toinen Long Lash. Ja tämä minun, molemmista päistä paksuuntuva on Volume eli Nobelta löytyy molemmat.

BLOGIT.FI + BLOGLOVIN’ + FACEBOOK

Lue myös:
Ensimmäinen ripsiseerumi, joka toimii – BTB13
Tarttuuko rajaus ripsientaivuttimiin? Ei enää tämän vinkin jälkeen!

Kommentit (14)
 1. Ansku-Glitteri addikti
  21.11.2019, 21:26

  Tämä on kyllä kiinnostava! Monet on kyseistä ripsiväriä kehuneet joten pakko sen on olla hyvä 😀
  Oma odottelee vielä kaapissa korkkaamista mutta pitänee ottaa ihan pian edellisten loputua sekin kokeiluun

 2. Käytin itse joitain vuosia Kanebon/Sensain 38. Sen jälkeen kun kävin vuosia sitten ihoanalyysissa ja kosmetologilla, en ole enää vuosiin käyttänyt. Hoitaja nimittäin varoitteli että vaikka monet suomalaisnaiset Kameboa rakastavat, aiheuttaa lämpimällä/kuumalla vedellä kasvojen/silmien peseminen helposti naamaan/silmiin ennenaikaista vanhenemista eli kuivumista ja ryppyjä. Lomilla vielä joskus käytän näitä ripsareita mutta jotenkin aina tulee mieleen tuo varoitus kun mietin taas jatkavani käyttöä 😁 En ole niin aiheeseen perehtynyt että tietäisin onko se totta mutta jotain järkeen käypää siinä on.

  1. Liekkö perää… 38C ainakin on vielä aika viileä, jos ruumiinlämpö on jotain 36-37?

  2. Niin no siis kyllähän sä peset kasvot aina vähän lämpimällä vedellä, joka on anyway yli 37 astetta, jos se tuntuu lämpimältä. Ja sama suihkussa, se on aina yli oman ruumiinlämmön 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *