Parhaat kuorinta-aineet

Painotan aina kasvojen ja vartalon ihon kuorinnan tärkeyttä. Vartalon iho täytyy ehdottomasti kuoria ennen itseruskettavien käyttöä ja kasvojen iho pysyy heleänä viikottaisella kuorinnalla. Mutta vasta nyt kun joku teistä lukijoista huomautti tajusin, etten ole tehnyt postausta lempikuorinta-aineistani!

Vartalokuorinnalta haluan tehoa ja kevyttä kosteutusta, mutta suihkunjälkeinen ihotuntuma ei missään nimessä saa olla tahmea tai öljyinen. Etenkin silloin, kun levitän itseruskettavaa, ei iho saa olla rasvainen. Siksi olen jo piiiiitkään rakastanut vain ja ainoastaan Estelle & Thild Spring Rose Blonde Body Scrub (saatu). Tätä kuorinta-ainetta on jo toinen purkki menossa ja ensimmäinen tyhjäksi koluttu kuorintapurnukka oli lempituoksuni Sweet Vanilla Blossom.

Luonnonkosmetiikkamerkki Estelle & Thildin Body Scrubissa kuorivana aineena toimii sokeri, joka onkin tässä hommassa todella tehokas ainesosa. Vaikka tämä ihanan tuoksuinen tahna kuorii kunnolla, jää iho silti sopivan kosteutetuksi ja superpehmeäksi. Joskus, jos haluan oikein ekstra-kiillotusta, käytän tämän kanssa kuorintahanskaa. Hintaa tällä on noin 20 e.

kuorinta aine kasvoille.jpg

Kasvoille taas käytän kahdenlaisia kuorinta-aineita: tehokkaampia raekuorintoja ja hellävaraisempia rakeettomia kuorintoja. Rakeellisista kuorinta-aineista ikilempparini Lumenen mineraalikuorinta on saanut uuden tuubin ja kulkee nykyään nimellä Lumene Puhdas Pore Polish Mineral Scrub (saatu). Se on todella tehokas ihon kuorija ja saa karhean ja samean ihon oikein säihkymään. Joka päivä tätä tehokuorintaa en kyllä käyttäisi ja herkkäihoistenkin kannattaa testata tätä varoen. Käytän tätä about kerran viikossa tai kahdessa ja aina ennen juhlia. Hintaa kuorinnalla on noin 14 e.

Hellävaraisempi vaihtoehto on apteekeissa myytävä V10 Plus Water Based Peeling (saatu), josta olenkin kertonut jo aiemmin. Aine on siitä jännä, että iholle levitettäessä se on täysin kirkasta geeliä, mutta hetken pyörittelyn jälkeen se nappaa mukaansa ihon pinnan kuolleita soluja ja muuttuu niistä rakeiseksi. Iho jää heleäksi, vaikka kuorinta tuntuukin hyvin hellävaraiselta. Ison miinuksen tähän tekee hinta, sillä tuubista saa pulittaa about 35 euroa ja siksi taidan tämän tyhjentymisen jälkeen vaihtaa The Body Shopista juuri saamaani edullisempaan Vitamin C Glow-revealing Liquid Peeliin, joka toimii samalla tekniikalla. Välillä käytän tämän kuorinnan kanssa Pain musliinipuuvillaliinaa.

Ja nyt kaikki tuotevinkit jakoon! 🙂

Jatka lukemista:

Vinkkejä ja ohjeita itseruskettavien käyttöön.

Kommentit (2)
  1. Koska en ymmärtänyt Lumenen sivuilta löytyvästä raaka-aineluettelosta hölkäsen pöläystä, niin osaatko sanoa mitä materiaalia noi kuorintavoiteen rakeet on? ’Mineraali’ antaisi ymmärtää että ainakaan mikromuovista ei (toivottavasti) ole kyse.

  2. Madara scrub (Exfoliating Oil-To-Milk) tuli Betteboxissa ja olen tykännyt siitä. On myös kuvaamasikaltainen hellempi kuorinta ilman isoja rakeita. Olen testannut myös Madaran Detox kuorintaa ja huh, se on tehokas! Iho melkein vähän kirvelee, mutta sen jälkeen tuntuu, että jokainen ihohuokonen on puhdistettu. Tämän teho perustuu johonkin happoihin muistaakseni, mutta silti tehokkaamman tuntuinen kun mikään rakeellinen kuorinta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *