Pikkujoulumeikki: tutorialeja ja tuotevinkkejä

Pikkujoulukausi on käynnissä, vaikkakin isolla osalla suuret suunnitelmat ovat saattaneet kuihtua kasaan isompien juhlien peruunnuttua. Ainakin omat pikkujoulut on peruttu, mutta onneksi ystäväporukalla voi aina istua alas joulunaikaa juhlistamaan.

Päätin koota yhteen pikkujoulumeikki-tutorialeja, jotka sopivat tämän ajan juhliin ja jouluaattoonkin. Halusin myös kasata parhaita meikkejä, joita olen nyt viimeisen parin kuukauden aikana löytänyt ja superhyviksi todennut!

pikkujoulumeikki

Kunnolla glitteriä ja magneettiripset

Koko luomen glitter on helppo, nopea ja näyttävä tapa tehdä meikistä erittäin pikkujoulukelpoinen. Tutorial ylläolevaan meikkiin löytyy täältä. Ja vinkiksi yksi uusi luomiväripalettilöytö: *Wet n Wild Color Icon, Camo-flaunt.

Irtoripset ovat tietysti myös aina kiva lisä, mutta monille niiden kiinnittäminen tuottaa vähän hankaluuksia. Magneettiripset ovat tähän tosi hyvä vaihtoehto, koska ripsien paikkaa ja suuntaa voi helposti muokata jälkikäteen! Esimerkiksi nämä *Eylure Magnetic Liner & Faux Mink Accent ovat ihan mahtavat magneettiripset. Toinen hyvä on tietysti käyttää trio-ripsitupsuja, jotka on kokonaista nauhaa helpompi kiinnittää. Mun lemppareita on *KISSin triot.

Ja pari huulipunavinkkiäkin pitää tietysti antaa! Viime aikoina ole rakastanut Tiktok-hittiä, *Maybellinen Red For Me:tä. Ja saman sarjan Plum Rule on aivan ihana tumma huulipuna.

pikkujoulumeikki

pikkujoulumeikki

Persikkaa ja irtokimalteita

Tällainen lämmin persikka sopii ihanasti lämpimään taittavalle iholle ja on erittäin trendikäskin sävy! Kun siihen yhdistää kimalletta, mustan klassisen rajauksen niin näyttävä pikkujoulumeikki on valmis. Tähän meikkiin löydät tutorialin täältä.

*elf Liquid Glitter Melt Liquid Eyeshadow on aivan järjettömän ihana glitterluomiväri. Mulla on sävy Disco Queen ja suunnittelen muidenkin sävyjen hankkimista! Hyvä musta sivellinpäinen rajausväri taas löytyy NYXiltä: *Epic Ink Liner. Kauneimmat irtogitterit taas löytyvät kotimaiselta *Glitternistiltä.

Vihreää kimalletta

Tämä irtokimalteista väkerretty rajaus ei ole ehkä se kaikista helpoin. Mutta jos haluat jotain haastavampaa, kannattaa tätä ideaa kokeilla vaikka tummemman vihreän kanssa! Tutorialin löydät täältä.

Nämä irtokimalteet ovat myöskin *Glitternistiltä, sävy Leafy. Tähän syssyyn voisin vinkata parhaista nude-huulipunista ja -kiilloista. Mun suosikkeja on tällä hetkellä *L’Oréal Paris Infaillible Matte Lip Crayon, sävyssä Smooth Caramel 101 ja Maybellinen Lifter Gloss -kiillot, esim. sävy Amber.

pikkujoulumeikkipikkujoulumeikki

2 x pikkujoulumeikki glitter-rajauksella

Glitter-rajaus on kiva ja vähän hillitympi tapa lisätä vähän säihkettä meikkiin. Ylemmän kuvan meikkiin löytyy tutorial mun Instagramista ”Pikkujoulumeikit”-highlightseista ja tokaan rajaukseen löytyy  oikein Youtube-tutorial.

Glitter-linereita löytyy jostain syystä nyt tosi huonosti markkinoilta! Monet ovat varastoista loppu, mutta pari ainakin löysin: *NYXin Glitter Goals Liquid Eyeliner ja *Make Up Store Glitter Eyeliner. Ja ainahan voi tehdä kuten tuossa tämän osion ekassa tutorialissa eli kiinnittää irtoglitter rajauksen muotoon *glitter-primerilla!

pikkujoulumeikki

pikkujoulumeikki

Jouluista vihreää

Tummanvihreä on tietysti aina varma joulun väri. Tämä upea sävy löytyy *L.A. Girl PRO Artistry Eyeshadow -paletista ja tutorialin koko tähän meikkiin löytyy tästä postauksesta.

Loppuun vinkkaan vielä yksistä mun pitkäaikaisimmista lempiripsistä: *Sweed Tete a Tete. Nekin on vain puolikkaat eli helppo kiinnittää ja pysyvät paremmin kuin kokonainen ripsinauha, joka helposti lähtee sisäkulmasta repsottamaan.

Ihania pikkujouluja! Juhlikaa turvallisesti <3

Pysy mukana <3 Blogit.fi + BloglovinInstagram

kauneus tutoriaalit meikki suosittelen
Kommentit (1)
  1. Oravanpyörässä oravaperhe
    2.12.2021, 19:05

    🤩

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *