Tutorial: simppeli pikkujoulumeikki + Eylure-magneettiripset

Kaupallinen yhteistyö: Eylure

Magneettiripset ovat kovassa nousukiidossa ja ne kiinnostavat yhä useampia. Perinteisistä irtoripsistä ne eroavat siten, että liiman sijaan magneettiripset kiinnitetään magneeteilla. Kiinnitys tapahtuu joko niin, että omat ripset jäävät kahden ripsinauhan magneettien väliin tai yksinkertaisemmin magneettisen eyelinerin avulla.

Tämän päivän tähtenä ovat uudet Eylure ProMagnetic -magneettiripset, jotka kiinnitetään juurikin tuolla magneettisella rajausvärillä. Ihan kreisiä, mutta yllättävän toimivaa!

Kerron postauksen lopussa lopullisen tuomioni näistä, mutta tässä vaiheessa kerron jo, että Eylure ProMagnetic -irtoripsiä on saatavana kolmessa mallissa. Näistä löytyy tuuheat Faux Mink Volume, vähän hillitymmät Faux Mink Wispyt ja omat suosikkini, puolikkaat Faux Mink Accent. Magneettiripsiä löytyy mm. Sokoksilta ja ne kaikki maksavat 21,90 euroa.

Tämän päivän tutorial on lähestyvää pikkujoulukautta silmällä pitäen glitterinen ja hyyvin simppeli (monesta stepistä huolimatta). Inspiraatio tähän yksinkertaiseen meikkiin on otettu Lady Gagalta, keltäpäs muultakaan 😉 Mutta eiköhän siis aloiteta ja muista tsekata myös videoversio tänään Instagramini puolelta!

magneettiripset

Tutorial

1. Pohjusta luomet peiteaineella. Tässä käytin Tarte Shape Tape -peitevoidetta sävyssä Light Medium. 2. Kiinnitä peiteaine kevyesti puuterilla.

3. Levitä peiteaine koko luomelle kulmakarvoihin saakka sormin tai kostutetun Beautyblenderin avulla.

4. Levitä sitten liikkuvalle luomelle pohjustuainetta, jotta glitter kiinnittyy ja pysyy luomella hyvin. Tässä käytin maailman parasta pohjustajaa eli Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primeria. Jätä pinta hieman tahmeaksi glitteriä varten.

5. Lisää sitten meikkiin vähän kimalletta! Tähän käytin Viva la Divan ihanan Glitter Bomb -paletin hopeista Moonbeam -sävyä ja painelin sen koko liikkuvalle luomelle sormin. Näin glitter leviää kaikista parhaiten eli skippaa siveltimet!

6. Tee sitten eyelinerin loppuosa ja kunnon wing tavallisella linerilla. Toki tähän voi käyttää tuota magnettiripsien mukana tulevaa lineria, mutta itsea haluan säästää sen ripsiin ja tässä käytin Sensain Liquid Eyelineria.

magneettiripset

7. Lisää tavallista nestemäistä rajausväriä myös silmän sisäkulmaan. Eikä haittaa, vaikka osa linerista jäisi magneettisen rajausvärin alle, kunhan jotain lineria on koko silmän pituudelta.

8. Levitä sitten Eylure ProMagnetic Magnetic Lash Eyelineria koko sille alueelle, johon ripsinauha kiinnittyy. Koska itse käytin noita puolikkaita ripsinauhoja, riitti, että levitän magneettirajausväriä silmän puolivälistä silmäkulmaan asti. Ja huom. on todella tärkeää, että edellinen kerros kuivuu kunnolla (eli muuttuu mattapintaiseksi) ennen uutta kerrosta. Odota siis rauhassa! Levitä lineria kolme kerrosta hyvän kestävyyden ja tarpeeksi voimakkaan magneettisuuden aikaansaamiseksi.

9. Taivuta sitten omat ripsesi varovasti ja yritä olla osumatta tekemääsi rajaukseen. Levitä sitten ripsaria ylä- ja alaripsiin. Tässä käytin vakkarisuosikkejani Shiseidon ripsentaivutinta ja TonyMolyn Panda’s Dream -ripsiväriä.

10. Sitten otetaan esiin itse magneettiripset! Kuten kuvasta näkyy, näissä puolikkaissa on kolme pientä magneettia, jotka siis tässä vaiheessa kiinnitetään tuohon tehtyyn rajaukseen. Eli taivuttele ja pehmennä nauhaa ennen kiinnitystä.

11. ja 12. Tuo ripsinauha sitten yläkautta kohti omien ripsiesi tyveä. Voit tipauttaa nauhan omien ripsiesi päälle ja kiinnittää sitten magneetit yksi kerrallaan paikoilleen mahdollisimman lähelle ripsiesi tyveä. Jos ripsinauha tuntuu olevan vinksallaan tai väärässä kohdassa, voit oikein hyvin irroittaa sen ja kiinnittää paremmin uudelleen. Magneetti kun ei kulu! 😉

magneettiripsetmagneettiripsetmagneettiripsetmagneettiripset

Kun minulle aluksi ehdotettiin tätä yhteistyötä, en lähtenyt siihen suinpäin. Olen kokeillut magneettiripsiä aiemmin, eivätkä ne toimineet minulla ollenkaan. Siksi halusin testata näitä ennen, kun lähden tekemään postausta ja kun viimein sain nämä käsiini, olin aikalailla myyty jo ensimmäisellä testikerralla.

Eyluren magneettinen silmänrajausväri leviää todella kätevästi ripsien tyveen. Rajausväriä tulee levittää se kolme kerrosta ja antaa edellisen kerroksen aina kuivua kunnolla ennen uuden levittämistä. Siten tämä on siis perinteiseen irtoripsiliimailuun verrattuna hitaampaa, mutta aloittelijalle nämä sopivat mielestäni paremmin: ripsiä kun voi irroittaa ja asetella paremmin niin monta kertaa kuin haluaa!

Ripsinauha on aika paksu ja jämäkkä. Paksuus johtuu siitä, ettei ihan ohueen nauhaan saisi magneettia kiinnitettyä. Jämäkkyyttä taas saa vähän korjattua, kun nauhaa taivuttelee ja pehmittää ennen käyttöä. Magneettien takia ripsiä ei voi myöskään tarvittaessa lyhentää omiin silmiin sopiviksi. Tai ainakin nauhasta pitää pätkäistä aika iso pala seuraavaan magneettiin asti. Siksi omiksi suosikeiksini ovatkin nousseet nuo lyhyemmät Accentit ja niiden käyttöä aion kyllä jatkaa, niin nerokas systeemi tämä on!

Oletteko te jo testanneet näitä tai muita magneettiripsiä? 🙂

 BLOGLOVIN’ / BLOGIT.FI

kauneus meikki tutoriaalit
Kommentit (14)
 1. Laura / laurantaina
  7.11.2019, 12:45

  Ihana glitteri ja soft focus kuvat! <3_<3 En ole ihan tajunnut magneettiripsiä, mutta Eylurella on ihania ihania ripsiä! Parhaimmat ripsitupsut ehkä.

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  1. Joo sama. Enkä mäkään oo ennen tätä innostunut yhtään magneettiripsistä. Siis sellaisista, joissa omat ripset jää kahden magneettinauhan väliin. Mutta näissä on kyllä tolkkua etenkin aloittelijoille! 🙂

 2. Magneettiripsistä ei aavistustakaan, mutta mitä sulla on huulilla? Ihana väri!

  1. Tää on Maybelline Colorsensational sävy 975 Divine Wine 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *