Shiseido Ever Bloom

Kaupallinen yhteistyö: Shiseido

Olen aiemmin tänä syksynä kertonut Shiseidon Ultimune-tehotiivistetuotteista (täällä ja täällä) ja molemmista niistä on tullut osa jokapäiväistä ihonhoitorutiiniani. Viimeisessä Shiseidon yhteistyöpostauksessa esittelen teille merkin upouuden Ever Bloom -tuoksun.

shiseido ever bloom 3.jpg

Kuten nimestä voi päätellä, on sen vallitsevana teemana kukat. Siitä löytyy mm. jasmiinia, lootusta ja appelsiininkukkaa ja lisäksi myskiä ja puuta. Toisin kuin yleensä, tämä tuoksu on kolmion (top, middle, base notes) sijaan luotu pyöreäksi.

Inspiraatio tähän tuoksuun on lähtenyt valokuvaaja Roso Fukuharan vuonna 1940 ottamasta mustavalkovalokuvasta, jossa tummalla pohjalla loistaa kameliakukka. Se kuvastaa ajattomuutta, ikuisuutta ja naisellisuutta, mitkä on tuotu myös osaksi Ever Bloom -tuoksua. Roso Fukuharan valokuva sopiikin täydellisesti tuoksun lähteeksi, olihan hän Shiseidon perustajan Arinobu Fukuharan jälkeläinen.

shiseido ever bloom 5.jpg

Tuoksun luoja parfumööri Aurélien Guichard kertoo, että Ever Bloom kuvastaa seesteisyyttä, onnellisuutta ja aistillisuutta. Tuoksu on herkkä, säteilevä, puhdas ja luonnollinen. Lisäksi Guichard kertoo tuoksun olevan hänen näkemyksensä Shiseido-naisesta; se on hienovarainen, mutta unohtumaton.

Olen aina rakastanut kukkaisia ja puhtaita tuoksuja. Ihollani Ever Bloom onkin ihanan raikas ja kepeä, eikä ollenkaan liian voimakas. Se on kestävä ja muuttuu päivän aikana vieläkin ihastuttavammaksi. Sen lisäksi, että tästä on tullut yksi vakiotuoksuistani, sarjaan kuuluvasta kosteusvoiteesta on myös tullut yksi suurimmista ihonhoitosuosikeistani. Ilman tätä ihanalta tuoksuvaa vartalovoidetta en lähde reissuun.

shiseido ever bloom 4.jpg

Tämän viikon torstaina alkaa Stockmannin Kauneuden Juhlaa -tapahtuma. Se jatkuu aina lauantaihin 7.11. saakka ja koko tapahtuman ajan on mahdollista päästä tutustumaan näihin Shiseidon uusiin Ever Bloom -tuotteisiin. Kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa, saatat ihastua!

Kommentit (2)
  1. Tuoksutin tätä kaupassa viime viikolla ja kokeilin iholleni; aivan hurmaava! ♥♥♥ en vain ole varma miten sopii syksyyn ja pimeyteen, pidän enemmän erityylisistä tuoksuista silloin, mutta tämä tuoksu oli rakkautta..

  2. Hei,

    en oo koskaan seurannut sun blogia. Joskus lueskellut juttuja sieltä täältä. Nyt kuitenkin sun blogi on alkanut kiinnostaa enemmän ja oon alkanut aktiivisemmaks seuraajaks. 🙂

    Mutta oon kiinnostunut ekokosmetiikasta nykyään enemmän ja siitä mitä ihoonsa laittaa ja en sellaisia juttuja löytänyt sun blogista. Voisiko ekokosmetiikkaan liittyvät jutut laittaa omalla tägillä? Tai kirjoitatko semmoisista ollenkaan?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *