Shiseido Ultimune – silmänympärysihon pelastaja

Kaupallinen yhteistyö: Shiseido

Kerroin teille pari viikkoa sitten japanilaisen huippubrändin Shiseidon suositusta Ultimune-tehotiiviisteestä. Se lanseerattiin jo viime vuonna, mutta täksi vuodeksi Shiseido tuo markkinoille tehoyhdisteeseen perustuvan tuotteen silmänympärysiholle: Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate.

Kaikki varmasti tietävät, että ensimmäisen vanhenemisen merkit syntyvät yleensä juuri silmänympärysalueelle. Iho on alueella erityisen herkkä kuivuudelle, mikä edistää juonteiden muodostumista ja siksi kolmeakymppiä lähenevän olisi hyvä alkaa totisesti kiinnittää huomiota tämän ihoalueen hoitoon.

shiseido full lash volume mascara 4.jpg

Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate -tehotiivisteessä yhdistyvät kosteuttavat ja puolustusmekanismejan vahvistavat ainesosat. Kuten kasvoille tarkoitetussa Ultimune-tehotiivisteessä, myös tämä sisältää patentoidun yhdistelmän beta-glugaania, bulgarian ruusuvettä ja Aqua-in-pool-kosteusyhdistettä.

Lisäksi tiivisteessä on ns. ImuMoisture-yhdistettä, josta löytyy koivu-uutetta ja alunperin Eqyptin kuivasuolajärvistä peräisin olevaa aminohappojohdannaista Ectoinia. Yhdessä ne takaavat optimaalisen kosteuden ja ne stimuloivat puutteellisesti toimivia entyymejä vahvistaen ihon puolustusmekanismeja.

shiseido full lash volume mascara 3.jpg

Kyseessä on siis silmänympärysvoiteen kanssa yhdessä käytettävä tuote, joka tehostaa sen toimintaa. Kuten ihon Ultimune-tiiviste, myös tässä on ihanan geelimäinen koostumus, mitä ei tarvitse hinkata iholle. Se levittyy helposti ja pieni tippa riittää hyvin molemmille silmille, mikä onkin hyvä juttu, koska en halua tämän koskaan loppuvan!

Olen testannut tätä jo useamman kuukauden ajan ja voin sanoa, että tämä ylellinen seerumi on ehdoton suosikkituotteeni silmänympärysiholle. Silmänympärysvoiteen kanssa käytettynä iho pysyy kosteutettuna todella pitkään ja iho tuntuu sileältä käytön jälkeen. Meikkikin levittyy kauniimmin hyvin kosteutetulle iholle. Iho on pehmeä, eikä vuodenajan vaihtuminen ole vaikuttanut mitenkään kuivuuteen taipuvaiseen silmänympärysihooni, mistä tuote saakin erityistä plussaa. 

shiseido full lash volume mascara 2.jpg

Toinen testaamani Shiseidon tämän syksyn uutuus on Full Lash Volume Mascara, jonka erikoisuutena on sen kerrostettavuus. Tätä olen käyttänyt tehotiivisteiden tapaa jo toista kuukautta. Olen todella tykästynyt sen kaarevaan ja suhteellisen pieneen harjaan. Koveralla puolella ripsaria saa tuotua ripsiin reippaasti ja kupera puoli on omiaan levittämään värin ripsien koko pituudelle ja harjaamaan ripset juuri oikeaan suuntaan. Harjan pienuus sopii erityisesti pienisilmäisille, millä uskon olevan yhteys tuotteen alkuperäismaahan Japaniin.

Lopputulos on jotenkin todella jännä. Ripsiväriä siis totisesti voi kerrostaa, koska edellinen kerros jää aina pehmeäksi, eikä siitä muodostu paakkuja. Ripsiväri ei missään vaiheessa siis kuivu kovaksi, vaan jättää ripset joustaviksi, vaikka niihin olisi sutinut kolmekin kerrosta väriä! Ja vaikka ripsari ei kuivu täydellisesti, se ei silti varise tai suttaa silmäluomia. Lisäksi se on astetta kestävämpi ja ainakin itse tarvitsen sen poistamiseen hieman paremman meikinpoistoaineen. Eli peukut ylös tälle!

shiseido full lash volume mascara.jpg

Jos nämä uutuudet saivat kiinnostuksesti heräämään, Stockmanneilla alkaa tänään Shiseidon esittelyviikko, joka jatkuu lauantaihin 26.9. saakka. Kannattaa käydä tsekkaamassa!

Kommentit (3)
 1. hanna-marip
  21.9.2015, 10:45

  Olen aina ihmetellyt mitä oikeastaan tarkoittaa yksi tai kolme KERROSTA ripsiväriä? Tarkoittaako se siis yhtä tai kolmea sipaisua ripsiväriä per silmä? Laskin kerran montako sipaisua laitan arkimeikissä yhden silmän ripsiin ja se oli noin 40 kertaa! En silti ajattele että minulla on 40 kerrosta ripsaria 😀

  1. Lähinnä se tarkoittaa sitä, että levität ensin kaikkialle ripsiin ripsivärin (sen noin 10 sipaisua) ja kun ensimmäinen kerros on hieman kuivahtanut, levitetään toinen kerros jne. Näin ripsiin saa enemmän ripsiväriä, kun seuraava kerros tarttuu ensimmäisen päälle 🙂

   1. hanna-marip
    22.9.2015, 05:02

    Ahaa, selvä! Kiitos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *