Silmänrajaus helposti voidemaisella luomivärillä

Helppo silmänrajaus ja kaikki vinkit silmänrajauksiin liittyen ovat aina tervetulleita. Siksi halusin vinkata teille mun viimeaikaisen go to -silmänrajauskikan, joka onnistuu oikeastaan kahdella tuotteella: luomiväripuikolla ja siveltimellä!

Luomivärillä (tutorialpostaus) tai luomiväripuikolla rajauksen tekeminen on hallitumpaa ja utuinen lopputulos jättää tilaa epävakaalle kädenjäljelle 😉 Lisäksi tämä on myös supernopea, toisin kuin vaikka nestemäisellä eyelinerilla tehty kissansilmärajaus, johon saa tuhrattua helposti vartinkin! Eli rohkeasti vain kokeilemaan!

Ja nuo Laura Mercierin luomiväripuikot on ihan superihania eli jos etsit hyviä silmämeikkituotteita niin iso peukku näille!

silmän rajaus luomivärilläsilmän rajaus luomivärillä

Tutorial – silmänrajaus luomiväripuikolla:

silmän rajaus luomivärillä

1. Pohjusta silmämeikki ohuella primerilla ja neutraalilla luomivärillä tai puuterilla. Voidemaisen luomiväripuikon kanssa tämä steppi on erityisen tärkeä! Käytin Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primeria*, jonka levitän aina sormin ja MAC Eye Shadow x 9 Semi-Sweet Times Ninea* sekä Real Techniquesin Dual Ended Blend & Define Eye Brush -sivellintä*.

2. Piirrä sitten luomiväripuikolla haluamasi paksuinen rajaus ripsien tyveen niin, että rajaus on silmäkulman kohdalla paksumpi. Tee rajauksesta mieluummin vähän ohuempi, koska se hieman leviää seuraavassa vaiheessa. Tässä käytin siis ihanaa Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour Matte -luomiväripuikkoa sävyssä Cocoa* (saatu). Näitä löytyy kotimaisen Skincityn valikoimasta. Etene sitten nopeasti seuraavaan steppiin!

3. Ennen, kuin luomiväripuikosta tullut voidemainen väri on ehtinyt kuivua, ota jämäkkä ja tasapäinen luomivärisivellin ja käy rajaus sillä läpi häivyttäen ja vieden väriä kohti kulmakarvojen loppuosaa. Väri ei leviä, kun se on kerran ehtinyt asettua, joten on paras tehdä meikki yksi silmä kerrallaan. Tässä käytin synteettistä MAC 239S -luomivärisivellintä*.

4. Jos haluat meikkiin ektrapitoa, voit lisätä häivytetyn rajauksen päälle hieman mattaluomiväriä. Mutta muutoinkin tämä kestää ainakin mulla oikein hyvin. Viimeistele silmämeikki siis ripsivärillä! Tähän käytin mitäpä muutakaan kuin Tonymoly Panda’s Dream Smudge Out Mascara 01 Volumea*.

Ps. huulissa mulla on Maybellinen Superstay Ink Crayon sävyssä 50 Own Your Empire* (postaus).

silmän rajaus luomivärilläsilmän rajaus luomivärillä

bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Lue myös:
Tutorial: ruotsalainen mini-silmänrajaus
Ohjeet: astetta helpompi rajaus luomivärillä

kauneus meikki suosittelen tutoriaalit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *