Suuri Essence-ripsivärivertailu + arvonta!

NUDE

Olen tainnut joskus mainitakin, että Essence, edullisista hinnoistaan huolimatta, on ihan huippumerkki mitä ripsareihin tulee! Jos mun pitäis valita vain yksi merkki, jonka ripsareita käytän lopun ikääni, valitsisin varmaankin Essencen. Ripsareita löytyy ihan joka lähtöön erilaisilla koostumuksilla, harjoilla ja hauskoilla ulkoasuilla varustettuna.

Päätinkin lähteä testaamaan merkin ripsareita oikein isommalla kädellä. Sain Essenceltä yli kymmenen ripsaria, joista valkkasin tähän valtaisaan vertailuun yhdeksän. Seuraavassa siis kaikki nämä valkkaamani ripsarit satunnaisessa järjestyksessä ja mietteet niiden päivän tai parin testausajasta. Plus hinnat niistä, joista sen onnistuin löytämään. Ja muista tsekata postauksen lopusta myös ihana Essence-arvonta!

1. Essence #Lashes Of The Day Super Volume Mascara (3,09 e / 12 ml) on kuivahkoa tavaraa, mistä itse ainakin pidän. Kuivempi koostumus nimittäin takaa paremman volyymin ja kerrostettavuuden ja tämä tuntuu jopa lisäävän ripsien määrää! Tosin levitykseen pitää vähän keskittyä, ettei ripsiin muodostu klippejä. Tämä, kuten moni muukin Essencen ripsari leviää meikäläisen rasvaisilla luomilla yläluomelle, ellen puuteroi luomia hyvin.

2. Essence Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara (3,69 e / 12 ml). Tämä ripsari vähän yllätti meikäläisen. Olen nimittäin testannut tätä joskus kauan sitten, enkä silloin oikein kovasti vakuuttunut, mutta nyt ihastuin ihan todenteolla! Tämän ripsarin jännästi kaareva harja ärsytti aluksi, mutta kun sitä oppi käyttämään, se alkoi tuntua superhyvältä. Kuivahko koostumus antaa jälleen hyvin volyymia ja pituutta. Ripsari ei lähde yhtä helposti pois iltapesulla, kuin muut, mutta se myös pysyy astetta paremmin leviämättä yläluomelle. Mitään muista poikkeavaa taivutuksen paikoillaan pitämistä en tämän kanssa huomannut.

3. Essence Lash Princess Volume Mascara (12 ml) ei anna ihan niin älytöntä tuuheutta, mutta on todella erotteleva. Se on helppo levittää, vaikka harja onkin vähän hassun muotoinen. Ripsarissa on todella hyvä koostumus, ei liian kuiva, eikä liian löydä vaan juuri passeli!

4. Essence All Eyes On Me Multi-effect Mascaran (8 ml) harjasta ja lopputuloksesta tulee mieleen Sensain 38-ripsari. Lopputulos on hyvin luonnollinen, vaikkakin kerrostamalla saa lisää näyttävyyttä. Harja on ihan erilainen kuin näissä muissa ripsareissa; se on paljon pienempi ja sillä on helppo levittää ripsari myös alaripsille. Ei anna mitään kreisivolyymia, mutta jättää ripset joustaviksi, eikä levinnyt päivän aikana yläluomelle.

5. Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara (3,69 e / 12 ml) antoi ripsiin erityisesti pituutta ja jätti ripset myös astetta luonnollisemman näköisiksi kuin muut överivolyymia antavat ripsarit. Se ei levinnyt yhtään yläluomelle, vaikka jotenkin sitä siltä odotinkin. Kaarevalla harjalla pystyi vähän säätelemään sitä, kuinka paljon ripsiin halusi tavaraa kerralla.

6. Essence Get Big! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara (n. 3,49 / 12 ml) oli siitä jännä, että koska odotin, että ainakin vedenkestävä ripsari ei lähde leviämään päivän aikana yläluomelle, niin tämä levisi ehkä kaikista pahiten! Toki tämä leviäminen on usein kiinni myös siitä, millaista silmänympärysvoidetta olen käyttänyt ja kuinka hyvin puuteroinut, mutta silti, tämä oli ehkä sen osalta joukon pahin pettymys, vaikka lopputulos oli ihanan eroteltu ilman yhtäkään klönttiä. Ja vaikka harja oli aivan valtaisa, tavaraa tuli kerralla ripsiin hillitysti.

7. Essence Get Big! Lashes Volume Curl Mascaran harja on myös todella järkälemäinen! Niin jättimäinen ja vieläpä kaareva, että sitä oli vähän jo vaikeaa käyttää. Myös itse maskaraa tuli sillä kerralla ripsiin ihan liikaa. Tämäkään ei siis muodostunut joukon lemppariksi, vaikka se antoikin ripsiin jännästi lisää pituutta.

8. Essence The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited (3,49 e / 10 ml) nousi jälleen suosikikseni. Tämä kaveri on ollut lempparini jo pitkään, eikä se pettänyt tälläkään kertaa (aiempi postaus). Ripsari antaa täydellisesti lisää tuuheutta ilman klöntin klönttiä ja harja on juuri sopivan kokoinen. Koostumus on kuivahkoa, mutta jotenkin geelimäistä, joten ripsivärin rapisempista tai epätasaista levitystä ei tarvitse pelätä. Se myös pysyy hyvin, kun luomet on puuteroitu, mutta irtoaa myös helposti pesussa.

9. Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascaran (n. 3,49 e / 12 ml) tiedän olevan monen lemppari tällä hetkellä ja kyllähän tämä ihan oiva peli onkin! Sen muovinen piikkiharja on erilainen kuin kaikkien näiden aikasempien ja vaikka se on aika iso, sitä oli helppo käyttää. Tavaraa tuli ripsiin aina juuri sopivan vähän kerralla ja ripsari kyllä tuuheutti ja erotteli samanaikaiseksi, eikä vetänyt ripsiä yhteen klönttiin.

1. Essence #Lashes Of The Day Super Volume Mascara 2. Essence Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara 3. Essence Lash Princess Volume Mascara 4. Essence All Eyes On Me Multi-effect Mascara 5. Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara 6. Essence Get Big! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara 7. Essence Get Big! Lashes Volume Curl Mascara 8. Essence The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited 9. Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Tässä vielä kaikki ripsarit samassa järjestyksessä kuin aikaisemmin. Essencen The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited on ollut yksi lemppareistani jo pitkään ja kyllähän tässäkin nyt kävi niin, että tämä vanha suosikkini voitti koko vertailun! Jos mun pitäisi näistä valita kolme parasta, ne olisivat järjestyksessä The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited, Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara ja #Lashes Of The Day Super Volume Mascara. Vaikka kyllähän nämä kaikki jää meikäläisellä kyllä käyttöön! Lähimmät Essence-jälleenmyyjät löydät muuten täältä.

ESSENCE-ARVONTA!

Saankin nyt arpoa teille Essencen yllätystuotepaketin, joka sisältää mm. tämän skaban voittajan eli The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited -ripsarin! Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana ylläripaketin arvonnassa ja aikaa osallistua on ensi viikon torstaihin 3.5. klo 21 asti <3

Blogit.fi + Facebook + Bloglovin' + Instagram

Kommentit

Olipa hyvä postaus! Itse olen kokeillut vain yhtä noista, jatkoa ajatellen tästä saa hyvin vinkkiä :) 

JollyHolly

Ihan uusi tuttavuus mulle nää Essencen ripsarit! Hyvä postaus josta otan vinkit talteen! Kiitos siis tästä :) ja mukana arvonnassa toki!

Anneli (Ei varmistettu)

En ole kokeillut ja mielelläni kyllä kokeilisin. Vaikuttaa niin upealta ripsarilta.

Piilo

Kiva postaus! Taidan käydä ostamassa tuon lempparisi kokeiluun. Mukana arvonnassa myös.

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Oiiiiiii, rakastan Essencen tuotteita - hinta-laatusuhde todellakin kohdillaan! Olen ehdottomasti mukana arvonnassa <3333

Anne_K (Ei varmistettu)

Tätä ripsarivertailua olenkin odotellut :) Mukana arvonnassa!

joosu (Ei varmistettu)

Löysin Essencen pari vuotta sitten ja ihastuin heti! Siitä lähtien on tullut kokeiltua hyvin monia Essencen tuotteita. :)

MeeriSaari (Ei varmistettu)

Oi, tähän on pakko osallistua! Muutama hyvä löytö on tullut Essenceltä tehtyä, mutta muutama ei-niin-hyvä myös :)

eeeeeemma (Ei varmistettu)

Mukana!

Neeuli (Ei varmistettu)

Tykkään merkistä ihan älyttömästi, ja se vihreäkuvioinen Lash Princess on aivan paras ripsari. Nyt on kokeilussa tuo #Lotd :)

Mja (Ei varmistettu)

&lt;3

Salena (Ei varmistettu)

Olisipa ihana voittaa ! Essence on minulle uusi tuttavuus :-)

Tua (Ei varmistettu)

Kiitos hyvästä postauksesta, pitääpä vihdoin ottaa testin Essencekin!

Laura (Ei varmistettu)

Mukana:))

Kati Helena (Ei varmistettu)

Olipa kiva postaus.Pitääkin testata tuo suosikkisi.Mukana ollaan arvonnassa.

Aliina H (Ei varmistettu)

Mukana!

Nimimerkki (Ei varmistettu)

En oo vielä kokeillut yhtäkään noista mutta essencen meikit vaikuttaa hyviltä

TeijaH (Ei varmistettu)

Essencen tuotteet ovat hyviä!
Mukaan.

LadyB (Ei varmistettu)

Todettu hyviksi:)

mira. (Ei varmistettu)

Mukana! :) Kivan havainnollistava postaus! :)

Hely (Ei varmistettu)

Jäin miettimään, että oliko ripsiväreissä eroja taivutusten pysymisen suhteen? Pitikö joku ei vedenkestävä vaihtoehto taivutuksia? Kiitos kivasta postauksesta :)

Josefiina M (Ei varmistettu) http://josefiinamarkkula.blogspot.fi

Kiva postaus! Näissä on kyllä hyvä hinta-laatusuhde :)

IlonaH (Ei varmistettu)

Juuri jokin aika sitten ostin ensimmäisen essencen riparian, juuri tuon sinun lempparin, mutta kaarevalla harjalla. Ekana päivänä ei voinut muuta kuin tuijotella peilistä ja ihastella lopputulosta Kun ottaa vielä noiden hinnan huomioon niin eipä tarvi muita ripsareita enää harkita myös merkin silmämeikinpohjuste on pitänyt ainakin peitevoiteet paikallaan

EliiisaM (Ei varmistettu)

Olen kokeillut noista yhdeksästä kolmea ripsaria ja niistä uudelleen olen ostanut pari kertaa False Lashes mascaraa. Hyvää jälkeä pieneen hintaan! :)

jessicasuvituulix (Ei varmistettu)

Mukana !

Miima (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa :) minusta kaikki essencen ripsarit mitä olen kokeillut ovat olleet hintansa väärtejä. Eilen juuri ostin kaksi uutta essencen ripsaria kokeiluun.

Karoliina (Ei varmistettu)

Essencen meikkejä olisi huippua päästä testailemaan! :)

Ennap (Ei varmistettu)

Meikkipaketti kuulostaa ihanalta

Elenan (Ei varmistettu)

Todella kiva postaus. Olen kokeillut muutamia Essencen ripsareita ja tykännyt niistä. Niiden koostumus on ollut hyvä, ei liikaa tuotetta harjassa ja niiden työstäminen on ollut helppoa. Pysyvyyskin on ollu yleensä hyvä. Ja hinta-laatu on todella hyvin kohdallaan.
Nuo Princessit on ollut käytössä, enkä huomannut niissä eroja toisiinsa. Nyt on käytössä nuo I Love extremet. Waterproof- versio levittyi ylä-ja alaluomille, kun oli rasvaiset luomet. Siitä tuli pettynyt fiilis, kun sai koko ajan pyyhkiä ripsaria ja selitellä työkavereille. Mutta tuo tavallinen versio ei levinnyt, vaikka sama silmänympärysvoide oli käytössä.

Emmark (Ei varmistettu)

Essencen ripsarit on ihan parhaita. Mahtava postaus, kiitos!!

jonnatee (Ei varmistettu)

yllätykset on kivoja eli mukana arvonnassa =)

Maija Haka (Ei varmistettu)

Kiitos postauksesta, se havainnollistaa kivasti eri ripsareiden eroja! Osallistun arvontaan :)

Minnea
Minnean muruja

Tuo viimeinen näistä ei toiminut itselläni ollenkaan, mutta näitä muita voisin kyllä testata, varsinkin tuota, mikä oli oma suosikkisi :)

Katii (Ei varmistettu)

Mukana! :)

Kankku (Ei varmistettu)

Essence on kyllä ihan mahtava merkki ja hinta ei paljoo kukkaroa tyhjennä :) Merkin ripsarit onkin vielä testaamatta.

Ronjamiranda (Ei varmistettu)

Kiva postaus! Mukana arvonnassa. :)

Katarimaria (Ei varmistettu) http://katarimaria.blogspot.com

Mielenkiintoinen vertailu! Tosin yleensä käytän vedenkestävää ripsaria, ja jos se on sitten se pahiten leviävä... Kerran melkein kokeilin yhtä Essencen ripsaria mutta unohdin sen sitten kaupan kassalle :'( Onneksi hinta ei tosiaan vienyt vararikkoon. Ehkä uusi kokeiluyritys olisi joskus paikallaan, jos sattuisi vaikka löytymään uusi suosikki.

ainoo27849 (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! :)

Snttu (Ei varmistettu)

Loistava postaus! Olen yhtä essencen ripsaria kokeillut, ja vaikka muuten olikin loistava, niin ei pysynyt mulla ollenkaan ja levisi aika nopeasti yläluomille. Tämän jälkeen olen melkein valmis antamaan uuden mahiksen näille.

Seuraavaksi ripsarikseni olin ajatellut Essenceä, joten tästä postauksesta oli ehdottomasti apua!:) ja jee arvonta!

mon (Ei varmistettu)

Mukana! Essencen meikit on yllättänyt todella positiivisesti, ja nimenomaan ripsarit ovat loistavia!

Aino P (Ei varmistettu)

Jes, hienoa että essencen ripsarit saa ansaitsemaansa hehkutusta! En usko että tuun koskaan muilta merkeiltä ripsareita ostamaan, kun noi on vaan niiin hyviä ja halpoja :).

TyttiN (Ei varmistettu)

Mukana! :)

jeni (Ei varmistettu)

itse oon ollut tyytyväinen tuohon siniseen vedenkestävään, johon sinä olit pettynyt. kuvien perusteella tahtoisin kyllä kokeilla tuota, joka sinun testin voitti.

Hanna Rahkola (Ei varmistettu)

Mukana!

ampaaso (Ei varmistettu)

Hyvä postaus! Mukana :)

SaaraP (Ei varmistettu)

Essencen ripsarit on tosi hyviä! Hyvä hinta-laatusuhde. Mukana!

pingo (Ei varmistettu)

Tää postaus tuli hyvään saumaan kun juuri olen heittänyt useamman vanhan ripsarin pois. Ripsarit tuntuu olevan aina kauheen kalliita, mutta Essencen tuotteita ei ole kyllä hinnalla pilattu!

herttax (Ei varmistettu)

Mukana, Essence on loistava.

Pages

Kommentoi