Suuri Essence-ripsivärivertailu + arvonta!

Olen tainnut joskus mainitakin, että Essence, edullisista hinnoistaan huolimatta, on ihan huippumerkki mitä ripsareihin tulee! Jos mun pitäis valita vain yksi merkki, jonka ripsareita käytän lopun ikääni, valitsisin varmaankin Essencen. Ripsareita löytyy ihan joka lähtöön erilaisilla koostumuksilla, harjoilla ja hauskoilla ulkoasuilla varustettuna.

essence ripsiväri.jpg

Päätinkin lähteä testaamaan merkin ripsareita oikein isommalla kädellä. Sain Essenceltä yli kymmenen ripsaria, joista valkkasin tähän valtaisaan vertailuun yhdeksän. Seuraavassa siis kaikki nämä valkkaamani ripsarit satunnaisessa järjestyksessä ja mietteet niiden päivän tai parin testausajasta. Plus hinnat niistä, joista sen onnistuin löytämään. Ja muista tsekata postauksen lopusta myös ihana Essence-arvonta!

essence ripsiväri 3.jpg

essence mascara 1.jpg

1. Essence #Lashes Of The Day Super Volume Mascara (3,09 e / 12 ml) on kuivahkoa tavaraa, mistä itse ainakin pidän. Kuivempi koostumus nimittäin takaa paremman volyymin ja kerrostettavuuden ja tämä tuntuu jopa lisäävän ripsien määrää! Tosin levitykseen pitää vähän keskittyä, ettei ripsiin muodostu klippejä. Tämä, kuten moni muukin Essencen ripsari leviää meikäläisen rasvaisilla luomilla yläluomelle, ellen puuteroi luomia hyvin.

2. Essence Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara (3,69 e / 12 ml). Tämä ripsari vähän yllätti meikäläisen. Olen nimittäin testannut tätä joskus kauan sitten, enkä silloin oikein kovasti vakuuttunut, mutta nyt ihastuin ihan todenteolla! Tämän ripsarin jännästi kaareva harja ärsytti aluksi, mutta kun sitä oppi käyttämään, se alkoi tuntua superhyvältä. Kuivahko koostumus antaa jälleen hyvin volyymia ja pituutta. Ripsari ei lähde yhtä helposti pois iltapesulla, kuin muut, mutta se myös pysyy astetta paremmin leviämättä yläluomelle. Mitään muista poikkeavaa taivutuksen paikoillaan pitämistä en tämän kanssa huomannut.

3. Essence Lash Princess Volume Mascara (12 ml) ei anna ihan niin älytöntä tuuheutta, mutta on todella erotteleva. Se on helppo levittää, vaikka harja onkin vähän hassun muotoinen. Ripsarissa on todella hyvä koostumus, ei liian kuiva, eikä liian löydä vaan juuri passeli!

4. Essence All Eyes On Me Multi-effect Mascaran (8 ml) harjasta ja lopputuloksesta tulee mieleen Sensain 38-ripsari. Lopputulos on hyvin luonnollinen, vaikkakin kerrostamalla saa lisää näyttävyyttä. Harja on ihan erilainen kuin näissä muissa ripsareissa; se on paljon pienempi ja sillä on helppo levittää ripsari myös alaripsille. Ei anna mitään kreisivolyymia, mutta jättää ripset joustaviksi, eikä levinnyt päivän aikana yläluomelle.

5. Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara (3,69 e / 12 ml) antoi ripsiin erityisesti pituutta ja jätti ripset myös astetta luonnollisemman näköisiksi kuin muut överivolyymia antavat ripsarit. Se ei levinnyt yhtään yläluomelle, vaikka jotenkin sitä siltä odotinkin. Kaarevalla harjalla pystyi vähän säätelemään sitä, kuinka paljon ripsiin halusi tavaraa kerralla.

essence ripsiväri 2.jpg

essence mascara 4.jpg

6. Essence Get Big! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara (n. 3,49 / 12 ml) oli siitä jännä, että koska odotin, että ainakin vedenkestävä ripsari ei lähde leviämään päivän aikana yläluomelle, niin tämä levisi ehkä kaikista pahiten! Toki tämä leviäminen on usein kiinni myös siitä, millaista silmänympärysvoidetta olen käyttänyt ja kuinka hyvin puuteroinut, mutta silti, tämä oli ehkä sen osalta joukon pahin pettymys, vaikka lopputulos oli ihanan eroteltu ilman yhtäkään klönttiä. Ja vaikka harja oli aivan valtaisa, tavaraa tuli kerralla ripsiin hillitysti.

7. Essence Get Big! Lashes Volume Curl Mascaran harja on myös todella järkälemäinen! Niin jättimäinen ja vieläpä kaareva, että sitä oli vähän jo vaikeaa käyttää. Myös itse maskaraa tuli sillä kerralla ripsiin ihan liikaa. Tämäkään ei siis muodostunut joukon lemppariksi, vaikka se antoikin ripsiin jännästi lisää pituutta.

8. Essence The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited (3,49 e / 10 ml) nousi jälleen suosikikseni. Tämä kaveri on ollut lempparini jo pitkään, eikä se pettänyt tälläkään kertaa (aiempi postaus). Ripsari antaa täydellisesti lisää tuuheutta ilman klöntin klönttiä ja harja on juuri sopivan kokoinen. Koostumus on kuivahkoa, mutta jotenkin geelimäistä, joten ripsivärin rapisempista tai epätasaista levitystä ei tarvitse pelätä. Se myös pysyy hyvin, kun luomet on puuteroitu, mutta irtoaa myös helposti pesussa.

9. Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascaran (n. 3,49 e / 12 ml) tiedän olevan monen lemppari tällä hetkellä ja kyllähän tämä ihan oiva peli onkin! Sen muovinen piikkiharja on erilainen kuin kaikkien näiden aikasempien ja vaikka se on aika iso, sitä oli helppo käyttää. Tavaraa tuli ripsiin aina juuri sopivan vähän kerralla ja ripsari kyllä tuuheutti ja erotteli samanaikaiseksi, eikä vetänyt ripsiä yhteen klönttiin.

essence mascara 3a.jpg

1. Essence #Lashes Of The Day Super Volume Mascara 2. Essence Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara 3. Essence Lash Princess Volume Mascara 4. Essence All Eyes On Me Multi-effect Mascara 5. Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara 6. Essence Get Big! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara 7. Essence Get Big! Lashes Volume Curl Mascara 8. Essence The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited 9. Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Tässä vielä kaikki ripsarit samassa järjestyksessä kuin aikaisemmin. Essencen The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited on ollut yksi lemppareistani jo pitkään ja kyllähän tässäkin nyt kävi niin, että tämä vanha suosikkini voitti koko vertailun! Jos mun pitäisi näistä valita kolme parasta, ne olisivat järjestyksessä The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited, Volume Stylist 18h Curl & Hold Mascara ja #Lashes Of The Day Super Volume Mascara. Vaikka kyllähän nämä kaikki jää meikäläisellä kyllä käyttöön! Lähimmät Essence-jälleenmyyjät löydät muuten täältä.

ESSENCE-ARVONTA!

Saankin nyt arpoa teille Essencen yllätystuotepaketin, joka sisältää mm. tämän skaban voittajan eli The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited -ripsarin! Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana ylläripaketin arvonnassa ja aikaa osallistua on ensi viikon torstaihin 3.5. klo 21 asti <3

Blogit.fi + Facebook + Bloglovin’ + Instagram

Kommentit (237)
  1. Nää on kyllä edullisia laatuun nähden. Onko noissa ripsareissa yhtään tuoksutonta ripsaria?

  2. Mukana arvonnassa! Haluaisin kokeilla Essencen ripsareita.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *