Syksyn tärkein kulmakarvatrendi

Kuten olette ehkä huomanneet, meikäläinen on vähän kulmakarvafriikki. Tutkailen pakonomaisesti julkkiskuvia somessa ja kuvapalveluissa ihaillakseni niitä täydellisimpiä kulmia. Ja paasaan niistä sitten täällä blogissa 😉

Muotinäytöksissä on tapahtunut huomattava muutos kulmakarvaehostuksessa. Kun ennen kulmat piti olla dramaattiset, tummat ja tarkkarajaiset, nyt ne ovat äärimmäisen luonnolliset ja mikä tärkeintä, erotellut. Kulmien tuuheudella ei niinkään ole väliä, sillä erotellut, lähes paikoilleen liimatut ja ikään kuin levitetyt kulmat näyttävät aina astetta tuuheammilta.

feathered brows.jpg

Nyt hakusessa onkin se kaikista vahvin kulmakarvageeli. Tähän asti voimakkain on ollut Isadoran Brow Shaping Gel, mutta olen kuullut huhua, että kaikista ytyimmän pidon saa Make Up For Everin Brog Gelillä. Vinkkejä otetaan siis vastaan!

Ja jos kulmakarvageeli on teillä tietämättömillä ja tarvitsisit supererotellut kulmat HETI, aina voit fiksata kulmat kuntoon saippualla. Täällä tutorial.

Kuvat: All Over Press.

Kommentit (12)
  1. Anastasia Clear Brow Gel tai MACin Pro Longer Waterproof Brow Set (itse käytän toiseksi tumminta ruskeaa, Bold Brunette – kolmas tuubi jo menossa enkä vaihda enää <3).

    1. Hmm toi MACin kuulostaa kyllä mielenkiintoselta!

  2. Olen kuullut myös aika paljon hyvää Maybellinen Brow Precise Fiber Filleristä. En ole varma onko tämä tullut vielä markkinoille, mutta itse aion kokeilla heti kun vain saan tämän käsiini!

    1. Onhan se ollut jo varmaan vuosia markkinoilla 🙂

      1. Ahaa, no sitten kyseessä ei ole se. Olen vain kuullut, että syksyllä Maybellineltä olisi tulossa joku huikea kulmauutuus. Tämän enempää en tiedä. Täytyy pitää tilannetta silmällä. Kiitos korjauksesta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *