Täysin naku

NUDE

Olen saavuttanut suuren virstanpylvään elämässäni. Olen nimittäin onnistunut haalimaan itselleni kaikki Urban Decayn Naked-paletit! Nyt voin kutsua itseäni kauneusbloggaajaksi. No ei, vitsi vitsinä ;) Mutta kyllä näillä pärjää pitkälle!

Ensimmäisen Naked-palettini ostin vuosia sitten. Toka paletti tuli nopeasti perässä ja syrjäytti maailman parhaan mustan luomivärin Blackoutin voimin ykkösen arkikäytössä. Suosikkisävyjäni paleteista ovat Virgin (jonka ostin myöhemmin myös yksittäisnappina), Sin ja Half Baked. Kakkospaletista suosikkien paikan ovat vieneet kolme ensimmäistä sävyä ja se ihana Blackout.

Tilattuani Anastasia Beverly Hillsin  Shadow Couture World Traveler Palette -luomiväripaletin, Nakedit jäivät pitkäksi aikaa laatikoston pohjalle (videotutorial paletilla tehtyyn meikkiin täällä). Nyt kun kaivoin ne taas esille näitä kuvia varten, sain niin paljon uusia ideoita, että nyt taitaa olla ABH:n aika jäädä tauolle.

Tässä vielä kaikki Nakedit vieretysten. Kirjoittelin aiemmin siitä, mille ihonsävyllä mikäkin paletti sopii parhaiten (postaus löytyy täältä), mutta olen loppujen lopuksi sitä mieltä, että kaikki voi hyvin käyttää kaikkia. Kaikki paletit sopivat juhlameikin tekoon, mutta eri asia on sitten se, missä paletissa on eniten arkikäyttöön sopivia sävyjä. Vaikka voiton arkimeikkiin sopivimpana palettina taitaa vielä Smoky, tuntuu, ettei tämä viimeisin paletti vastaa laadultaan aiempien palettien tasoa.

Kolmos- ja Smoky-paletit olen vähän aikaa sitten saanut Urban Decaylta. Vaikka kolmospaletin sävyt tuntuvat omaa ihonsävyäni ajatellen haastavilta, aion tutustua siihen seuraavien viikkojen aikana ihan kunnolla. Yksi videotutorial onkin jo editoinnin alla :)

Tiesithän, että Urban Decayn tuotteita löytää nykyisin Helsingin ja Tampereen Sokoksilta ja muualle tuotteita voi tilata verkkokaupan kautta.

Kommentit

Heidiiis (Ei varmistettu)

Mä ostin paletti 3:n heti kun ud tuli sokoksille myyntiin. Kolmonen vaan iski heti silmiini ja sävyt tuntuivat eniten omilta. Nyt haaveilen vielä toisesta paletista. Paletti on niin mieletön ja värit pysyy jopa kuntosalitreenin läpi, joten ajattelin sijoittaa toiseen palettiin.
Tämä smoky ei iske muhun ollenkaan, joten sitä en osta. tykkään käyttää tosi vaaleita ja huomaamattomia sävyjä. Emmin vielä nro 1&2 välillä.

Edissi (Ei varmistettu)

Jesjesjes ! Lisää infoa nakupaleteista onkin kaivattu. Tässä jo viikon verran pyöritelty Sokoksen sivuilla UD:n nakupaletteja, että mikäs näistä ois nyt itelle Se Oikea. Harmi, että lähin Sokos on useamman sadan km päässä eikä sinne pääse hypistelemään luomivärejä ja kyselemään apua myyjiltä, huoh.

Ite oon kalpea ja käytän Lumenen meikkivoiteissa ykkössävyjä, silmät on sinivihreäharmaat ja tykkään ruskeansävyisistä meikeistä. Arkena saisi olla mattaa ja juhlana niin paljon glitteriä ja säihkettä kun vaan löytyy !

Edissi (Ei varmistettu)

Oisko mahdollista saada sellaista postausta, jossa on sinun tämänhetken luottotuotteet meikkauksessa? Primerit, luomivärit, silmänrajaus, huulet, meikkivoiteet yms. :)

Halvempi vaihtoehto Naked-paleteille (Ei varmistettu)

Itse olen kanssa tykästynyt noihin Naked-paletteihin, mielestäni ainakin yksi noista kuuluisi löytyä jokaisen naisen meikkilaukusta ;) Olen nyttemmin löytänyt myös erittäin paljon halvemman vaihtoehdon noille paleteille, nimittäin W7-merkin luomiväripaletit. Näitä saa esim. Pretty.fi:stä ja hintaa on 13-14 euroa. Ja laatu on noissakin todella hyvä! Sävyt ovat pigmenttiriittoisia ja ne levittyvät pehmeästi. Suosittelen kurkkaamaan, jos kukkaro ei anna periksi "nakuille" :D

Kommentoi