Edullinen superkosteuttaja kasvoille – The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Pyrin nykyään pohjameikissä mahdollisimman kuulaaseen ja heleään lopputulokseen, lähes lasi-ihoon. Pohjameikkiin vaikuttaa itse meikkien lisäksi ihan yhtä paljon se, millaista ihonhoitoa käytät sen alla. Senpä takia kosteutan ihoni vesimäisillä tuotteilla mahdollisimman hyvin jo ennen meikin tekoa.

Kuulaaseen lopputulokseen pääsemiseksi iholle tarvitaan paljon vettä. Sitä saa iholle kasvovedellä kerrostamalla sitä iholle vaikka pari kertaa. Sen jälkeen vesi tulisi sitoa iholle ja siinä toimii parhaiten hyaluronihappo

The_Ordinary_Hyaluronic_Acid_2_B5

The Ordinary on tunnettu edullisista hinnoistaan ja yksinkertaisista, mutta tehokkaista ainesosalistoistaan. En keksi muita merkkejä, joilta saisi tehotuotteita näin edullisin hinnoin! The Ordinarylta löytyy kaikki mahdolliset täsmä-raaka-aineet aina niasiiniamidista AHA-happoihin ja A- ja C-vitamiiniin. Jos kaipaat jotain täsmätuotetta vaikkapa ikääntyvälle, samealle tai aknesta kärsivälle iholle, kannattaa tsekata merkin valikoima.

Mutta nyt takaisin tähän kosteutukseen. Yksi merkin suosituimmista tuotteista taitaa olla The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5*, johon minäkin olen nyt monen muun tavoin ihastunut. Se sisältää korkean pitoisuuden vegaanista hyaluronihappoa. Hyaluronihappomolekyylejä on tässä kolmessa eri koossa, jolloin kosteutus tapahtuu niin ihon pinnalla kuin syvemmälläkin ihossa. Lisäksi seerumi sisältää B5-vitamiinia eli pantenolia, joka on myös kosteutta sitova humektantti ja lisäksi ihoa rauhoittava raaka-aine.

The_Ordinary_Hyaluronic_Acid_2_B5

Huomasin, että jos laitan tätä pesemättömille kasvoille, joilla on vielä yövoiteen jämät, seerumi saattaa alkaa rullata ihon pinnalla. Puhdista siis kasvot ensin, lisää sitten kasvovettä ja sitten seerumi (ja ehkä vielä yksi suihkautus kasvovettä).

Eli vettä, hyaluronihappoa, kosteuttava kasvovoide ja ohuehko meikkivoide; siinä mun resepti kuulaaseen meikkipohjaan!

Lue myös:
Mikä ihmeen hyaluronihappo?
4 x kosteuttava kasvosuihke

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *