TOP 15 meikkisivellintä

En olekaan aikoihin puhunut meikkisiveltimistä mitään eli nyt on kyllä korkea aika! Päätinkin koota yhteen mun mielestä parhaat siveltimet ja lista meinasi lähteä ihan käsistä, mutta sain sen onneksi typistettyä 15 tuotteeseen 😀 Joten tässä ne tulevat; parhaat siveltimet kasvoille ja silmille!

Siveltimet pohjameikille

Meikkivoiteelle: Harmittaa aivan vietävästi, ettei mun lempisivellintä, Real Techniquesin 001 Foundation -sivellintä enää myydä missään, sillä se on Beautyblenderin lisäksi melkein ainoa sivellin, jota käytän meikkivoiteen levitykseen.

Mutta onneksi RT:llä on pari muutakin ihan oivaa sivellintä meikkivoiteelle: *Real Techniques Expert Face Brush, 15 e, sekä *Sculpting Brush,14 e. Molemmat ovat kabukimaisen tasapäisiä ja tiheitä ja Sculpting Brushissa on kätevä hieman viisto pää. Kannattaa muuten käyttää meikkivoidesiveltimiä kostutettuina, jolloin meikkivoidetta ei tartu niin paljon siveltimeen ja pohjasta tulee ihanan kuulas. Expert Face Brush on myös osana merkin *Everyday Essentials -settiä, 19 e.

Parhaat siveltimet peitevoiteelle: *Real Techniques Deluxe Crease Brush, osa Eye Shade + Blend -settiä, 12 e sekä *Everyday Essentials -settiä, 19 e + *Luxie Rose Gold 213 Eye Shading Brush, alessa 9 e.

Mä tykkään käyttää usein vähän isompia siveltimiä peitevoiteen levittämiseen. Siksi tuo muhkea ja tiheä RT:n sivellin on ollut mulla eniten käytössä. Mutta jos olen kaivannut jotain vähän tarkempaa, olen tarttunut Luxien pienempään siveltimeen.

Aurinkopuuterille: *MAC Cosmetics Brushes 135 Large Flat Powder, 40 e + *Real Techniques Blush Brush, osana Everyday Essentials -settiä, 19 e. Mä tykkään laittaa aurinkopuuteria muhkealla siveltimellä ja nämä kaksi toimivatkin erinomaisesti tehtävässään. MACin sivellin on lituska eli sillä saa tarvittaessa tarkempaakin jälkeä kuin isommalla ja ei niin tiiviillä Real Techniquesilla.

Tarkkaa puuterin levitystä: Itse en koskaan levitä puuteria koko kasvoille, vaan vain T-alueelle ja silmien ympärille peitevoiteen kiinnittämiseksi. Siksi rakastan tällaisia vähän pienempiä puuterisiveltimiä: *Real Techniques Setting Brush, 15 e (tämäkin osa *Everyday Essentials -settiä, 19 e) ja *Linda Hallberg Cosmetics All Over Brush 306, 18 e, joita olen käyttänyt jo monen monta vuotta! Molemmat sopivan karheita, jolloin puuteria saa helposti irti paketistaan.

Poskipunalle. Käytän tosi harvoin puuterimaisia poskipunia ja usein levitänkin voidemaisen poskipunan suoraan meikkivoidesiveltimellä. Mutta jos haluan käyttää ihan perinteistä poskipunaa, tartun useimmiten *Linda Hallberg Cosmetics Finishing Brush 310 -siveltimeen, 24 e, joka käy muuten hyvin myös puuterille.

Siveltimet silmämeikille

Monikäyttöisimmät: *MAC Cosmetics 239S Eye Shader Brush, 25 e, on yksi MACin suosituimmista siveltimistä ja mullakin ollut kovassa käytössä niin kauan kuin muistan! Sillä saa luomivärin levitettyä koko luomelle tai vaikka pehmennettyä silmänrajausta. Tiivis ja jämäkkä harjas ottaa mukavasti väriä napista.

Parhaat siveltimet häivyttämiseen: Toinen erittäin suosittu MAC-sivellin on *217S Blending Brush, 22 e. Tämän siveltimen luonnonharjaksinen versio taitaa olla mun ensimmäisiä vähän laadukkaampia siveltimiä, joita koskaan hankin joskus 10 vuotta sitten ja se on käytössä edelleen!

Tarkkaan työhön: *Sigma Winged Liner E06, 14 e, on aivan ylivoimainen voidemaisen eyelinerin levittämiseen. Se on pienikokoinen, supertarkka ja sen harjakset joustaa kivasti, joten väriä levittyy varmasti tasaisesti. Tätä voisi kokeilla myös kulmavärin levittämiseen!

Luomiväriä ronskilla kädellä: *Sigma Beauty E50 Large Fluff Brush, 16 e. Mä olen aina ollut aika suurinpiirteinen silmämeikin tekemisen kanssa. Tykkään siitä, että voin levittää nopeasti isolla siveltimellä jotain kirkasta väriä koko luomelle, tehdä rajauksen ja saada näin kätsysti näyttävän silmämeikin tehtyä. Tällä sopivan karhealla ja isokokoisella luomivärisiveltimellä värin levitys onnistuu nopeasti!

Parhaat sivellinsetit

*Sigma Beauty Glam ’N Go Mini Eye Brush Set, 23 e. Tämä Sigman sivellinsetti on aivan mahtava ja sisältää kolme sivellintä, joilla pääsee silmämeikissä jo tosi pitkälle! Napakalla E55 Eye Shading saa luomivärin helposti levitettyä ja pakattua iholle, E25 Blending on hyvin MAC 217:n kaltainen häivytyssivellin ja E30 Pencil -kynäsiveltimellä saa pehmennettyä rajauksia tai tehtyä vaikka huultenrajauksen. Siveltimet ovat lyhyempiä matkaversioita, mikä ei mielestäni haittaa yhtään muutenkin täydessä meikkipussissa 😉

*Real Techniques Everyday Essentials , 19 e. Tästä kaikenkattavasta setistä löytyy monta tässä postauksessa mainittua lempparisivellintä: Blush Brush-, Deluxe Crease Eye Shadow Brush-, Setting Brush-, Expert Face Brush -siveltimet sekä Miracle Complexion Sponge -meikkisienen, joka sekin on oikein laadukas.

En varmaan itse ostaisi mitään näistä siveltimistä yksinään, kun koko paketin saa nyt näin edullisesti!

Mitä lempparisiveltimiäsi ilman sä et pärjäisi? 

Lue myös:
Yksi luomiväri, 4 eri silmämeikkilookia
Siveltimien pesu
9 vinkkiä arkimeikkiin

kauneus suosittelen meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *