Yksi luomiväri, 4 silmämeikkiä

Mulla on yksi silmämeikki, johon tukeudun melkeinpä joka kerta oli sitten kyse arkipäivästä ja juhlista. Levitän koko luomelle primerin, sitten neutraalia luomiväriä, teen rajauksen nestemäisellä linerilla ja häivytän rajauksen samansävyisellä luomivärillä.

Mutta kuinka tylsää, että mulla on tämä iänikuinen sama meikki aina joka paikassa! Nyt haluan ravistella tätä rutiinia. Kokeilin tehdä neljä erilaista meikkiä yhdellä samalla luomivärillä ja näyttää samalla myös teille, että tapoja on tosi monia ja homma ei ole tosiaan kiinni meikkien määrästä.

Tässä siis neljä erilaista silmämeikkiä, jotka voit toteuttaa yhdellä luomivärillä. Käytin tähän *Lorac Pro Soleil-palettia, jonka laatu on muuten jotain aivan toista luokkaa ja sen keskimmäistä lämmintä mattaruskeaa. Ja videotutorial löytyy mun Instasta ehkä huomenna 🙂

Luomivaon varjostus

Kaikki silmämeikit, joihin ei kuulu rajausta, on mulle jotenki tosi vieraita. Siis myös tämä. Mutta kivaltahan tää näyttää, eikö! Levitin siis luomiväriä pullealla siveltimellä (*Luxie Rose Gold 205 Tapered Blending -sivellin) luomivakoon ja häivyttelin ylös- ja ulospäin.

Silmäkulman nosto

Varjostus silmän ulkonurkassa on tosi klassinen tapa käyttää luomiväriä. Ulkonurkan nosto varjolla tekee katseesta vähän kissamaisen, mutta on paljon helpompi toteuttaa kuin vaikka ihan kissansilmärajaus. Tähän käytin erittäin hyvän muotoista *Real Techniques Base Shadow Brushia, jolla töpöttelin väriä ensin paikoilleen ja häivyttelin sitten ylös- ja ulospäin kohti kulmakarvojen loppuosaa.

Koko luomelle levitys

Tää smokeymäinen meikki on pitkään ollut myös mun yks vakkarisilmämeikeistä, ainakin ennen. Ja taidan kyllä palata tähän, kun täähän on taas tosi kiva! Tällainen meikki on aivan superhelppo toteuttaa isolla siveltimellä (jättimäinen *Sigma Large Fluff on AIVAN huippu!) ja väriä vaihtamalla vaihtuu myös koko lookki. Kannattaa kokeilla rohkeasti!

Luomivärirajaus

Olen ennenkin hehkuttanut helpon tajauksen tekemistä luomivärillä (postaus). Tässä kannattaa käyttää kostutettua sivellintä, mutta ei ihan likomäräksi kostutettua. Käytän tähän usein Mac Fix+ -suihketta ja joko viistosivellintä tai tuollaista vaahtomuovisivellintä, kuten tuossa vanhassa postauksessa. Rajauksesta tulee kestävä silmämeikkiprimerin ja suihkeen avulla, mutta jos haluaa tehdä oikein ekstrakestävän rajauksen, kannattaa alle tehdä rajausluonnos kajalkynällä. Sen päälle levitettynä luomiväri pysyy tiukasti paikoillaan ihan koko päivän!

Mitäs sanotte näistä? Mikä tyyli teihin iskee parhaiten? 🙂

Lue myös:
9 vinkkiä arkimeikkiin
Rajaus voidemaisella luomivärillä
Silmämeikkitutorial: syksyinen vihreä

kauneus meikki
Kommentit (6)
  1. Kaikki ihanan raikkaita ja simppeleitä, mut tuo ulkonurkan varjostus vaikuttaa just siltä mitä oon kaivannut arkiaamun kiiremeikkiin, on niin nätti lopputulos! 😍

  2. Kaikki oikein nättejä, tuota luomivärirajausta pitää kokeilla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *