9 x vinkkiä arkimeikkiin

Arkimeikkivinkkejä (eikä niitä arvokkaita aamuminuutteja) ei voi koskaan olla liikaa! Tässä siis muutama kikka ja tekniikka, joilla arkimeikkaamisesta tulee nopeampaa ja helpompaa. Niin ja näinä aikoinaha meikin voi muutenkin tehdä nenästä ylöspäin, mikä sekin nopeuttaa hommaa 😀

peiteaineen levittäminen

Uusi tapa levittää peiteaine ja kohottaa kasvoja. Tummien silmänalusten peittäminen on pitkään tehty ns. kolmiotekniikalla, jossa peiteaine on levitetty silmien alle kolmion muotoon pitkälle poskipään päälle. Mutta tämä uusi, kevyempi tapa peittää myös hyvin tummuuden, mutta lisäksi se kohottaa kasvoja ja antaa muutenkin kevyemmän ja luonnollisemman lopputuloksen.

kulmien värjäys kotona

Kulmien värjäys kotona. Tämä on ehdottomasti yksi asia, jossa mulla usein iskee laiskuus, mutta kun sen viimein teen, olen niin tyytyväinen! Värjätyt kulmat nopeuttavat meikkaamista tosi paljon ja tuntuu, että meikittömänäkin look on jotenkin skarpimpi.

Pisteet rajauksen teossa. Okei, maailman vanhin vinkki, mutta käytän tätä silti edelleen! Rajausten tekeminen aamukiireessä tuntuu melkein mahdottomalta tehtävältä, mutta tämän kikan avulla siitä tulee kyllä huimasti helpompaa.

silmän rajaus luomivärilläsilmän rajaus luomivärillä

Silmänrajauksen voi muuten myös tehdä astetta helpommin luomivärillä (tutorial) tai voidemaisella luomivärillä (tutorial)! Ne antavat nestemäistä eyelineria enemmän armoa.

kasvot arkimeikillä

Arkimeikki 15 minuutissa. Mun arkimeikki on varmaan tästäkin muutaman vuoden takaisesta Youtube-videosta lyhentynyt 10 minuuttiin, koska usein jätän rajauksen tekemättä. Mutta tässä on edelleen käytetty montaa mun nykyistäkin suosikkia ja tietty samoja tekniikoita!

Ripsien kestotaivutus. Mä olen edelleen ihan rakastunut ripsien kestotaivutukseen. Edellisen kävin ottamassa viime kesänä ja voisin kyllä tänä kesänä taas panostaa! Helpottaa huomattavasti myös arkirutiineja kun silmämeikkiä ei oikeastaan tarvita ollenkaan!

Kolmen vaiheen kulmakarvat. Tämä ohje on hyvä perussetti kulmameikin tekoon ja käytän tätä taktiikkaa edelleen itsekin.

Kuulas meikkipohja -tutorial. Mä tavoittelen itse aina kuulautta, en kaiken tuiskun ja tuiverruksen kestävää mattameikkiä. Tällä rutiinilla mä menen hyvin pitkälti edelleen, vaikkakin nykyään käytän usein vain tuota Oriflamen meikkivoidetta arkena. Mun nykyisiä lempituotteita voi muuten käydä tsekkailemassa mun Phaverista!

Mikä on sun paras arkimeikkivinkki?

bloglovin’ + facebook + blogit.fi

kauneus meikki suosittelen tutoriaalit
Kommentit (2)
  1. Kivoja vinkkejä! Ripsien kestotaivutuksesta haaveilen itsekin, mutta mua vähän jännittää se kasvuvaihe että miten kamalilta ne sitten lopuksi näyttää 😀

    1. No mä en oo huomannut ikinä mitään erikoista ripsien kasvusuunnissa tai muussa! Mutta toki voi riippua ripsistä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *