Uusi tukka & 20% alennus kampaamo Pin Upiin

NUDE

Kuten alkuviikosta mainitsin, pääsin eilen pitkästä aikaa Pin Up -kampaamon Johannan käsittelyyn. Ja ah, kuinka tyytyväinen taas olenkaan hiusten väriin! Ylistyssanoja Johannan värjäystaidoista minun tuskin tarvitsee enää näin kahdeksannella kerralla enää ladella ;)

Lähtötilanne ei ollut mikään katastrofaalinen, mutta pientä päivitystä tukka kaipasi. Vaalea juurikasvu sai näyttämään kaljulta hiusten ollessa kiinni ja jotenkin väri oli viime kerrasta tylsistynyt, vaikkakin Olaplexin ansiosta se oli pysynyt hiuksissa todella pitkään hyvännäköisenä. Kannattaa muuten ottaa Olaplex-värjäys, jos Johannan käsittelyyn aiot mennä. Lisäksi kaipasin ihan vain kampaustutorialeja ajatellen hiuksiin kolmiuloitteisuutta, joten niitä tehtiin raidottamalla latvaa.

Tyven Johanna värjäsi ihanan tummaksi ja levitti tummaa raitoina myös hieman pituuksiin. Lopputuloksena ihanan eloisa ja mielenkiintoinen väri. KIITOS Johanna taas miljoonannen kerran :) Aiemmat postaukset Johannan loihtimista hiusväreistäni löydät täältä: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Pari teistä onkin jo malttamattomina kysellyt alekoodin perään ja nyt minulla on taas sellainen tarjolla! Mainitsemalla varauksen yhteydessä alekoodin NUDE saat nimittäin kaikkiin värjäys + leikkaus -paketteihin -20% alennuksen, kun varaat ajan 7.2. mennessä Johannalle. Varaus tulee siis tehdä 7.2. mennessä, mutta itse ajan voit tilata myöhemmäksikin.

Nettivaraus toimii osoitteessa pinuphair.fi ja voit varata ajan myös soittamalla numeroon 040 963 6557. Ja todellakin suosittelen isolla ässällä!

Pin Up 
Sepänkatu 9
00150 HELSINKI

Kommentit

Marianne Pykäläinen
Nevaeh

Niin kateellisena aina näitä siun kampaamokäyntejä täällä seuraa, jälleen UPEA lopputulos :)

Erika Naakka
NUDE

Haha voih :D Siitä sit vaan ite Johannan penkkiin, niin ei tarvitse enää seurata sivusta :)

IhaNainen (Ei varmistettu)

Ihanaa, että tuli taas alennukset jakoon! Varasin Johannalle melkein heti ajan värjäykseen! Ensimmäinen värjäys ikinä, jännää! :) Mihin hintaluokkaan toi sun tukka kuuluu? Näin niinkun pituutensa perusteella.. ja entäs sen Olaplex-käsittelyn hinta, jos saa udella. Itsekin nimittäin otin sen tuohon pakettiin, mutta hinta-arviohan oli heillä vaan alkaen tietenkin.

Erika Naakka
NUDE

Kysyin Johannalta ja hän sanoi, että mun tukka olisi ilman yhteistyökuviota maksanut n. 145 ja Olaplex-hoito on 20-35. Riippuen tietysti siitä mitä tehdään :)

Kommentoi