Tutorial: feikkiotsis eli muodonmuutos ilman saksia

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Pitkä otsis on kyllä sellainen juttu, mikä aika ajoin alkaa houkutella meikäläistä. Ja nyt, kun tällainen rento otsatukka on vieläpä supertrendikäs, tekee entistä enemmän mieli käydä pätkäisemässä tukka uuteen uskoon.

Onneksi otsista voi testailla ennen sen lopullisen päätöksen tekoa. Ja tässä postauksessa yhteistyössä Biozellin kanssa näytän, miten tällainen otsiksen feikkaaminen oikein onnistuu 🙂

fake bangs biozell.jpg

Kuten monet teistä varmasti tietävät, Biozell on kotimainen hiustuotebrändi. Sen tuotteet suunnitellaan ja mahdollisimman suurilta osin myös valmistetaan täällä meillä Suomessa. Valikoimista löytyy tuotteita sekä hiusten muotoiluun että niiden hoitoon aina shampoosta hiuspohjan hoitonesteeseen.

Olen aina pitänyt Biozellista brändinä juurikin sen kotimaisuuden, mutta myös tuotteiden helpon saatavuuden ja mahtavan hinta-laatu-suhteen takia. Kaikki tässäkin postauksessa näkyvät mahtavat tuotteet maksavat vain noin 6-7 euroa ja kaikki ne löytyvät ihan päivittäistavarakaupoista.

biozell .jpg

Tämän kampauksen teemana oli tosiaankin ”muodonmuutos ilman saksia”. Teema viittaa eilen nähtyyn Huippumalli Haussa -jaksoon, jossa malleille tehtiin huikeat muodonmuutokset. Ah, se on kyllä aina se lempijaksoni Huippiskausilla! Biozell onkin vahvasti mukana tämän vuoden Huippiksessa ja tuttuja purkkeja voi bongailla ohjelmasta paljon.

 Mutta sen pidemmittä puheitta, eiköhän palata siihen päivän aiheeseen eli feikkiotsikseen! Näin se onnistuu:

fake bangs 1ab.jpg

1. Jos hiuksesi ovat liukkaat, kuten minulla, suihkuta niihin reippaasti rakennesuihketta. Tähän käytin lemppariani eli Biozellin Texturizing Spray -rakenne ja volyymisuihketta, josta olen aiemminkin kirjoitellut. Rakennesuihkeet antavat hiuksiin pitoa ja helpottavat kampausten tekemistä sileään tukkaan.

2. Kiinnitä hiukset tooosi korkealle ponnarille päälaelle. Jaa hiukset kahteen osaan, pienempään ja isompaan.

3. Kiepauta pienempi osio ponnarin ympärille niin, että latvat tulevat eteen. Se, mistä kohtaa pyöritettävän osion otat ja kuinka monta kertaa sen ponnarin ympäri pyöräytät, vaikuttavat ”otsiksen” pituuteen.

4. Kun sopiva kohta latvoille on löytynyt, kiinnitä ne paikoilleen ponnarin lähelle parilla pinnillä. Jos latvat tuntuvat raskailta, kannattaa niihin suihkauttaa kuivashampoota erottelemaan hiukset. Tähän käytin Biozellin Volumizing Dry Shampoota, josta muuten löytyy myös tummille hiuksille tarkoitettu versio.

fake bangs 2ab.jpg

5. Suihkauta sitten kaikkialle hiuksiin lämpösuojasuihketta. Tähän käytin Biozellin Keratin Heat and Style Spray -lämpö -ja muotoilusuihketta. Se sisältää hiuksia korjaavaa keratiinia ja siinä on sekä lämpö- että UV-suoja.

6. Kiharra sitten ponnarissa olevat hiukset kiharruspuikolla tai suoristusraudalla.

7. Muotoile sitten myös ”etuhiukset”. Kun latvat taipuvat hieman sisäänpäin, lopputulos on luonnollisempi. Lisäksi, jos latvat tulevat kovin alas silmille, voit taivuttaa niitä sivuille, kuten minä tein. Näin saat kampaukseen ihanaa 60-luvun fiilistä.

8. Viimeistele kampaus reippaalla lakkakerroksella, jotta otsis pysyy hyvin paikoillaan. Tähän käytin Biozellin todella vahvaa Super Strong Hairspray -hiuslakkaa. Ja vielä loppusilauksena hieman jojoba- ja arganöljyä sisältävää Moisturizing Crystal Mist -kiiltosuihketta tuomaan kiiltoa, kosteutta ja myös sitä tärkeää UV-suojaa, jota erityisesti juuri latvani tarvitsevat.

fake bangs biozell 2.jpg

fake bangs biozell 4.jpg

fake bangs biozell 3.jpg

Tietty tämä näyttäisi vielä paremmalta, jos oma tyveni tuosta edestä olisi noin tumma, heh. Mutta tämä ei siltikään yhtään auttanut palavaan otsiskuumeeseeni! Mitäs te tähän sanotte ja kuka lähtee kokeilemaan? 😉

FOLLOW: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK + INSTAGRAM

Kommentit (4)
  1. Otsis sopisi sulle hyvin! 🙂 Itse leikkasin otsiksen tammikuussa ja olen ollut tosi tyytyväinen. Vaatii tosin pientä trimmausta parin viikon välein, kun haluan pitää sen pitkänä. Aikaisemmin oli sivuotsis, mutta koko-otsis on jotenkin persoonallisempi ja helpompi.

    1. Mulla oli otsis viimeksi joskus 2009 ja tykkäsin kyllä sikana! Muistan myös trimmailleeni sitä vähän väliä mutta muuten oli suht helppohoitoinen 🙂

  2. Sanniijuliaa
    30.3.2017, 16:50

    Upee otsis! <3 Mulla oli otsatukka seitsämännellä luokalla, eli n. 4 vuotta sitten. Kun omistaa luonnonkiharat, eikä halua käräyttää hiuksia suoristamisella oli niiden laittaminen yhtä helvettä 😀 Jos koulumatkalla satoi, ne kihartuivat entisestään, eivätkä pysyneet normaalisti otsalla. Nyt onneksi otsis on kasvanut yhtä pitkäksi muun hiuksen kanssa, joten elämä on helpompaa. (himottaisi kuitenkin leikata takaisin !! )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *