Tutorial: Hailee Steinfeldin Grammy-gaalameikki

*sis. kaupallisia linkkejä

Yksi Grammy-gaalan upeimpia meikkejä oli mielestäni Hailee Steinfeldin upea merenneitomeikki. Turkoosi ei ehkä muuten olisi ensimmäinen sävy, johon paleteissa tartun, mutta tätä oli Haileen jalanjäljissä vain pakko kokeilla. Etenkin te kaikki ruskeasilmäiset siellä, testatkaa tätä!

hailee steinfeld grammy 2018 makeup 1.jpg

hailee steinfeld grammy 2018 makeup x.jpg

Löysin kaksi ihan täydellistä palettia tämän meikin toteuttamiseen. Toinen on aiemmin esittelemäni Viva la Divan Metallic Eyeshadows & Liner* sekä NYXin Ultimate Multi Finish Shadow Palette, Smoke Screen*. Molemmat ihan mahtipaletteja, eikä ollenkaan pahan hintaisia! Seuraavassa kuvatutorial ja videomuotoisen tutorialin voit käydä tsekkaamassa mun Instagramin Storiesista 🙂

hailee steinfeld grammy 2018 meikki.jpg

1. Pohjusta luomet haluamallasi tavalla. Itse levitin meikkivoiteen päälle vaaleaa peiteainetta ja puuteroin luomen luomivaosta ylöspäin. Näin luomiväri tarttuu helposti liikkuvalle luomelle, mutta häivyttyy helposti ylöspäin.
2. Kostuta litteähkö sivellin meikinkiinnityssuihkeella ja levitä turkoosia luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Tässä käytin tuon NYXin paletin kahta ylempää turkoosia ja MAC Fix+:lla kostutettua MAC 239 -sivellintä*.
3. Ota sitten hieman turkoosia luomiväriä häivytyssiveltimeesi, levitä se hieman luomivaon yläpuolelle ja häivytä hyvin. Tässä NYXin paletin keskimmäinen turkoosi ja MAC 217-sivellin.
4. Levitä sitten samoja turkooseja sävyjä myös alaluomelle ja häivytä hyvin. Käytössä tässä Real Techniquesin Shading Brush.

hailee steinfeld grammy 2018 meikki 2.jpg

5. Levitä sitten vaaleampaa ja kimaltavaa turkoosia silmän sisäkulmaan ja häivyttele kohti ala- ja yläripsiä. Tähän käytin Viva la Divan paletin turkooseja kimallesävyjä ja H&M:n Small Shading Brush -sivellintä. Ah, niin ihania!
6. Ja koska lopputulos on ainakin näillä sävyillä mattainen eikä taianomaisen merenneitomainen, lisätään päälle vähän glitteriä! Eli levitin painelemalla suurinpiirteisesti kimaltavaa turkoosia luomiväriä koko meikin päälle Viva la Divan paletista.
7. Rajaa sitten silmän ”vesiraja” ruskealla kajal-kynällä. Tämä pementää meikkiä ja antaa vähän sumuista efektiä. Tähän käytin L’Oréal Infallible Gel Crayon 24H Waterproof -kajalia sävyssä Browny Crush*.
8. Kiinnitä lopuksi haluamasi irtoripset, sillä Haileellakin on aikamoisen tuuheat räpsyttimet. Itse käytin Dependin Jessica-irtoripsiä, joiden päälle lisäsin parit trio-tupsut. Viimeistele vielä ripsarilla ja oot valmis!

hailee steinfeld grammy 2018 makeup 4.jpg

hailee steinfeld grammy 2018 makeup 5.jpg

hailee steinfeld grammy 2018 makeup 3.jpg

Follow Nude: Bloglovin’ + Blogit.fi + Facebook + Instagram

Kommentit (1)
  1. Onkohan tämä tyhmä kysymys, mutta miksi kohdassa 2 käytät kostutettua sivellintä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *