Tutorial: helppo kiepautusnuttura valmistujaisiin

NUDE

Ihania kesäjuhlia pukkaa joka suunnasta ja onkin kiva alkaa jo opetella uusia kampauksia. Etenkin ensi viikon valmistujaisjuhlia ajatellen kannattaa tämä kampaustutorial pistää muistiin. Niskanuttura kun sopii täydellisesti myös valkolakin alle :)

Tähän tarvitset kiharrusvälineen (kiharruspuikon tai vaikka lämpörullat), ponnarin, noin 10 pinniä ja kumilenksun. Lisäksi käytin itse muutamaa klipsipidennystä pituutta ja runsautta tuomaan (lisää niistä täällä) sekä kiharrus poislukien noin 15 minsaa.

1. Kiharra hiukset kevyesti. Kampaus taipuisan laineiseen tukkaan on paljon helpompaa kuin tikkusuoraan kuontaloon. Harjaa kiharat löysemmiksi ja hiukset sileiksi takuista ja suihkuta kaikkialle hiuksiin volyymisuihketta (esim. Biozell Texturizing Spray)
2. Kiinnitä ylemmät hiukset ponnariin noin korvien korkeudelta.
3. Ota sitten oikealle puolelle jääneet avonaiset hiukset, tee ponnariosioon rako...
4. ...ja vie osio raon läpi toiselle puolelle. Laita osion tueksi yksi pinni.

5. Tee sitten sama juttu toiselle puolelle. Eli avonainen osio ylös ja raon läpi toiselle puolelle. Kiinnitä pinneillä. Vinkki: Jos kiirettä pukkaa, voi kampauksen jättää tähänkin vaiheeseen. Varmista vain, ettei ponnari jää kampauksessa näkyviin.
6. Ota sitten avonaiset latvat ja tee niihin kieputusletti. Eli ala kiertää niitä samaan suuntaan...
7. ...ja sen jälkeen toistensa ympärille äskeistä vastakkaiseen suuntaan. Kiinnitä letti kumilenksulla.
8. Nypi kiepautuslettiä muhkeammaksi vetämällä pieniä osioita ulos- ja ylöspäin.
9. Pyöräytä kieputettu letti ympäri nutturaksi. Nuoli osoittaa suunnan, johon pyörittämällä sain itse parhaimman tuloksen, mutta kokeile eri suuntia löytääksesi parhaan ranneliikkeen. Kiinnitä nuttura (ja niskavillat, heh) hyvin runsaalla määrällä pinnejä
10. Viimeistele kampaus hiuslakalla ja kiiltosuihkeella. Varmista myös, ettei ponnari tai pinnit ole jääneet näkyviin. Ja kerro Instagramissa tägillä #nudeblogi, jos olet tätä lähtenyt kokeilemaan :)

Kommentit

Lullah

Tää on näitä hetkiä, kun haaveilen pitkistä hiuksista. Ei taipunu mun lob tuohon vielä. Ponnarista jää sojottaa hiuksia niin, ettei niitä saa tuohon kieputukseen mukaan. Pitää testata jollekkin pitkähiuksiselle. 

Muuten veikkaan et joitakin vois kiinnostaa miten tämmösiin lisätään clip-on pidennyksiä. Huomaa tuosta tokasta kuvasta että sulla on pidennykset mukana, niin monia varmaan kiinnostaa mihin oot mitäkin osia kiinnitelly muualla kampauksessa. Ite en oo koskaan pidennyksiä käyttäny, ku ei löydy värejä mulle, mutta oishan se kiva tietää jos jotakuta pitäs joskus auttaa. 

Erika Naakka
NUDE

Kiharsitko hiukset? Latvat jäädät mullakin nykyään helposti sojottamaan koska latva on leikattu niin tasaiseksi. Siksi juurikin tuo erityisesti latvojen kihartaminen kannattaa. Silloin taivutetun latvan saa paljon helpommin käännettyä kampauksen sisään :)

Ja joo ihan hyvä idea! Tosin mulla ei ole mitään systemaattista juttuta, miten noi pidennykset kiinnitän. Eli ihan sinne tänne ja vähän yritän miettiä, missä ne voisi olla niin ettei ne jää näkyviin :)

Lullah

Kiharsin. Se oikeestaan vaikeutti tuon ponnarin saamista mukaan. Yksinkertaisesti liian lyhyet hiukset, kun ponnari ei oikein yllä mukaan vaan kiharettuna varsinkin jää sojottamaan. Palaan tähän pidemmillä hiuksilla sitten. 

tiiax (Ei varmistettu)

Täytyy kyllä kehua sun hiusten väriä! Aivan ihanat! Kampaus on myös ihanan näkönen ;)

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos! Kivaa kuulla kehuja tukanväristä, josta en ole oikein itse vielä osannut muodostaa mielipidettä :)

Kukka (Ei varmistettu)

Mihin kohtaan sä laitoit pinnit kohdassa 4 ja 5? Sitä en ihan älynnyt, kun tänään kokeilin, mutta kyllä ne jonnekin koitin sörkkiä. Nää tutorialit on aina niin huippuja, kiitos niistä :) Multa vaan edelleen puuttuu ne hiukset... nytkin tuli about kolmasosan kokoinen tuohon sun nutturaan verrattuna, mut minkäs teet, näillä mennään :)

Erika Naakka
NUDE

Joo ihan heittämällä mäkin ne laitoin! Mutta jotenkin about sinne, mistä tuo osio menee sinne rakoon muiden hiusten alle. Ja tietty niin, ettei pinnit jää näkyviin :) Muuten ei ole väliä! Kunhan pinni vähän tukee tuota raosta sujautettua osiota.

Ja kyllä ohuemaankin tukkaan saa kivoja kampauksia! :) Ja suosittelen klipsipidennyksiä, kuten mä käytin. Niillä saa kivasti lisämateriaalia. 

Kiitos kommentista :)

Utelias (Ei varmistettu)

Ihana hiusvinkki! Kiitos :)

Uteliaana kyselen, että mistä tuo ihastuttava paita mahtaa olla ostettu?:)

Erika Naakka
NUDE

Se on saatu Sheinside.comista joskus kaaaaauan sitten eli tuskinpa on enää myynnissä :/ Toivottavasti jostain löydät vastaavan!

Kommentoi