Tutorial: läpivetoletti syksyn juhliin

Okei, puhun vielä (ainakin) kerran ystäväni parin viikon takaisista häistä. Inspiroiduin nimittäin niin kovasti Hennan kaasokampauksesta, jonka esittelinkin kaasokampauspostauksessa. Henna oli tehnyt näyttävän läpivetoletin pään sivulle kiharrettuihin hiuksiin ja lisännyt lookiin kasan harsokukkia. En ole nähnyt mohikaanityyppistä läpivetolettiä kovin juhlavana kampauksena, mutta Henna sai minut tajuamaan, että oikealla stailauksella kampaus sopii todella hyvin kaikenlaisiin juhliin aina festareista häihin.

Ssamalla tajusin, ettei minulla ole tällaisesta läpivetoletistä vielä ollenkaan tutorialia täällä blogissa. Nutturaversio löytyy, mutta nyt päätin toteuttaa Hennan innostamana myös tällaisen mohikaaniversion. Toivottavasti kokeilette, tää on oikeesti ihan helppo! Ja kestävä, sain kehuja vielä seuraavana päivänä yhden yön päässäni olleesta lettikampauksesta 😉

pull through braid mohawk 3.jpg

1. Tee kaksi poninhäntää päälaelle hieman sivuun ja kiinnitä kumilenkeillä. Jos tukkaa riittää, kannattaa ensimmäinen ponnari kiinnittää mahdollisiman eteen. Itselläni tukka on edestä niin ohut, että alkamiskohta piti tehdä vähän taaemmas.
2. Jaa sitten ylempi ponnari kahtia ja tuo alemman ponnarin hiukset niiden välistä ylös ja kiinnitä ne klipsulla eteen pois tieltä.
3. Ota lisää hiuksia molemmilta sivuilta ja kiinnitä kumilenksulla ottamasi osiot sekä äsken kahtia jakamasi hiukset samaan ponnariin. Muista kiinnittää kumilenksu hieman sivuun, ei keskelle päätä.
4. Irroita nyt ylemmän ponnarin hiukset klipsusta ja jaa hiukset taas kahtia. Tuo alemman ponnarin hiukset ylös ja kiinnitä klipsillä pois tieltä.
5. Ota sitten taas lisää hiusta sivuilta mukaan ja kiinnitä jakamasi hiukset sekä lisähiukset yhdelle ponnarille.
6. Jatka samalla tavalla, kunnes pääset niskaan asti. 

pull through braid mohawk 4.jpg

7. Tee sitten ensimmäinen kiepautus loppuletistä. Jaa taas ylemmän ponnarin hiukset kahtia, tuo alemman ponnarin hiukset siitä välistä ylös ja …
8. …kiinnitä kahtia jakamasi hiukset yhteen edellisen alle. 
9. Nypi tässä vaiheessa lettiä isommaksi vetämällä sitä sivuilta reippaasti ulospäin. Letin voi tehdä loppuun tätä ennenkin, mutta jo tässä vaiheessa tehty levitys (eli pancaking) on helpompaa.
10. Tee sitten letti loppuun kohdassa 7. esitetyllä tavalla. Eli aina päällä olevat hiukset kahtia ja kiinni alemman ponnarin hiusten alapuolelle.
11. Kiinnitä koko homma vielä kumilenkillä ja nypi loputkin letistä isommaksi. Lettiä voi muotoilla ronskistikin, monet kumilenksut pitävät sen kyllä kasassa!
12. Vielä hiuslakkaa ja kampaus on valmis! Lettiin voi halutessaan kiinnittää vaikka Glitterin hiusrinkuloita, kukkia, kuten kaasokampauksessa oli tehty tai vaikka tällaisia helmipinnejä, jotka olen joskus saanut Iberolta. Mielikuvitusta vaan peliin!

pull through braid mohawk 5.jpg

pull through braid mohawk 6.jpg

pull through braid mohawk 7.jpg

pull through braid mohawk 8.jpg

bloglovin.jpg

Kommentit (12)
  1. Laura Heinikki
    19.8.2016, 08:09

    Upea kampaus ja saat sen vielä näyttämään niin helpolta! Aion itse ehdottomasti kokeilla tätä, mutta jätän itseltäni nuo helmet pois 🙂

    http://lauraheinikki.fi

  2. Hei ihan mahtava, että teit tämän tänne! Tämä vinkki lähtee niin jatkoon…

    1. Jee mukava kuulla! Haluan sit nähdä lopputuloksen 😉 Jos teet niin tägää vaikka Instassa #nudeblogi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *