Tutorial: Olivia Culpon Golden Globes -meikki

Yksi muutaman viikon takaisen Golden Globe -gaalan näyttävin meikki oli ehdottomasti Olivia Culpon dramaattinen ruosteen ja kultaisen sävyinen silmämeikki. Muutama pyysikin meikkiin heti tutorialia ja päätin sen toteuttaa, vaikkei meikki ehkä itselleni se kaikista imartelevin ehkä ole. Mutta rakastuin meikkiä tehdessäni taas kultaan ja suunnittelen jo seuraavaa bilemeikkiä sävyn pohjalta 😉

olivia culpo golden globe makeup 1.jpg

olivia culpo golden globe makeup 7.jpg

Käytin meikkiin näitä kahta Anastasia Beverly Hillsin palettia, koska en vain pääse yli merkin luomivärien pigmenttipitoisuudesta. Se on aivan megalomaaninen! Mutta samansävyisiä luomivärejä löytyy vaikkapa Make Up Storelta ja IsaDoran luomiväripaletista 65 Golden Eyes.

Eli eiköhän aloitella!

olivia culpo golden globe makeup 1b.jpg

1. Tee meikille hyvä pohja. Itse käytin tässä meikkivoiteen päällä Essenceltä saatua 2in1 Eyeshadow & Primer meikinpohjustusainetta. Tee sitten luomivärille hyvä häivytyspohja levittämällä irtopuuteria tai neutraalia luomiväriä merkitylle alueelle eli luomivaosta ylöspäin.

2. Varjosta silmän ulkonurkka. Levitä silmäluomen ulkokolmannekselle punertavan ruskeaa luomiväriä. Tässä käytin Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -paletin sävyä Red Ochre (paletti täältä) ja H&M Small Shading Brush -sivellintä.

3. Häivytä luomiväri sitten luomivakoon kulmakarvoja kohti yläviistoon. Tähän käytin MAC 217 -sivellintä.

4. Tee varjostus myös sisäkolmannekselle. Lisää luomiväriä myös luomivakoon silmäluomen keskikohtaan ja häivytä taas hyvin.

olivia culpo golden globe makeup 1c.jpg

5. Lisää kultaista luomiväriä silmän keskikolmannekselle. Tässä käytin Anastasia Beverly Hillsin Shadow Couture World Traveler -paletin sävyä Metallic.

6. Tee ohut rajaus aivan ripsien tyveen. Tähän käytin Viva La Divan Brush Eyeliner Peniä (löytyy KICKSistä). Olivialla ei mitään rajausta näyttänyt olevan, mutta itse tykkään tehdä sen aina kun käytän irtoripsiä. Näin ripsinauha on huomaamattomampi tumman rajauksen päällä.

7. Pehmennä silmänrajaus tummanruskealla luomivärillä. Tähän käytin Modern Renaissance -paletin sävyä Cyprus Umber.

8. Varjosta alaluomi samalla ruskealla luomivärillä alaripsien tyvestä ja lisää mustaa kajalia sisäluomelle. Kajalina käytin Lumenen Sensitive Touch Automatic Eyelineria, sävyssä 01 Deep Black, niin kuin aina 😉

9. Kiinnitä irtoripset ja levitä ripsaria ylä- ja alaripsiin. Tähän käytin Kiss Haute Couture Trio-ripsitupsuja ja Rimmeliltä saatua Extra Long Lash -ripsaria, joka sopii hyvin irtoripsien kanssa käytettäväksi. Valmista!

olivia culpo golden globe makeup 5.jpg

olivia culpo golden globe makeup 3a.jpg

olivia culpo golden globe makeup 2.jpg

face.jpg

Kommentit (2)
  1. Tykästyin silmämeikin lisäksi huulten sävyyn! Mikä mahtaakaan olla tuo ihana sävy?

    1. harmi etten kirjoittanut sitä ylös mutta muistaakseni levitin ensin NYXin ruskeaa huultenrajauskynää, jota en voi suositella ja päälle Lidlin Cien-huulipunaa sävyssä Nude Brown, jota todellakin voin suositella! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *