Uusi lempiripsivärini: rajaus ja ripsari samassa

Sain jokin aikaa sitten aivan uunituoreen ripsarin L’Oréalin tilaisuudesta. Lumenen True Mystic Volume -ripsariin rakastumisen jälkeen en uskonut ihastuvani heti toiseen uutuuteen, mutta niin kävi, että tämä rakkaus täytyy nyt jakaa kahtia.

L

Meikäläinenhän ei oikeastaan astu ovesta ulos pelkällä ripsarilla. Joko teen myös rajaukset tai sitten menen täysin nakusilmillä. Tämä False Lash Wings Sculpt on Lumenen uutuuden jälkeen toinen testaamani ripsari, jota olen pystynyt käyttämään ihan yksinään. Siis ilman rajauksia. Ah, miten helppoa!

L

Salaisuus taitaa piillä yksinkertaisesti siinä, että vähän kovemmin painamalla ripsiin tulee aivan järjetön määrä ripsaria kerralla. Älkääkä ymmärtäkö väärin, käytän sanaa järjetön todella positiivisessa mielessä. Ripsiväriä tulee paljon, mutta harjan hyvin erikoisen muotoilun ansiosta se levittyy ripsiin niin, etteivät ne liimaudu kolmeen isoon klönttiin.

L

Erikoisessa harjassa on kolme siivekettä, joista reunimmaisissa on paljon harjaksia. Näiden välissä on lisäksi kolmas pienenpieni harjasrivistö, jolla ripsari menee myös niihin vasta kasvuvaiheessa oleviin ripsiin. Omasta kuvastani tätä ei ehkä täysin hahmota, joten tsekkaa tämä kuva. Lopputulos näyttää siltä, että olisit jaksanut nähdä vähän ekstra-vaivaa ja rajata silmäsi 😉

Miinuspuolena se, ettei tämä sama runsaan ripsarin systeemi toimi alaripsissä. Siksi jätän alaripset kokonaan ilman tuotetta ja keskityn vain yläripsien maalailuun. Mutta summa summarum: tykkään ja suosittelen!

L

Hei muuten, vinkkaanpa tässä samalla tutorialistani, joka oli Trendissä viime vuoden puolella ja löytyy nyt Lily Editin sivuilta! Tutorialissa näytän, miten tehdään nätit luksuslaineet, joita nyt on näkynyt paljon myös muotinäytöksissä 🙂 Tutorialiin pääset tästä linkistä.

Kommentit (6)
  1. Siis ahh miten ihanat kulmakarvat?!? Minäkin haluan tuommoset. 😀 Ja toi ripsari näyttää tosi hyvältä, tosiaan, ihankuin ois rajaukset (ja vielä jotain ekstraräpsyjä silmissä)! Kun tän hetkinen ripsari loppuu, pitää varmaan testata.. mun alaripset on niin pitkät, että yleensäkin laitan aina vaan yläripset. 😀 Mä niin rakastan sun kuvia täällä blogissa. Paras kauneusinspis ikinä. x Dora

    1. Voi vitsi, kiitos ihanasta kommentista. Heh, nämä kulmat oli kyllä niin kiireellä tehty että! 😀 Vähän kynää ja luomiväriä ja se oli siinä 😉

  2. Itselläni on raskaat yläluomet joten lähes kaikki ripsarit suttaantuvat ja leviävät helposti. Onko tämä vedenkestävä/leviääkö päivän mittaan?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *