Uusi lemppari: luonnonkosmetiikan itseruskettava – Zuii Gradual Tan Body Lotion

Tiedätte varmaan, että meikäläinen on itseruskettavien suurkuluttaja. Tykkään, että iholla on kiva sävy esimerkiksi juhlissa, mutta en todellakaan enää koskaan ottaisi aurinkoa. Toivottavasti kukaan teistäkään ei  enää nykytiedon valossa kärtsää itseään UV:lla, nyt kun sen vaikutuksista tiedetään niin paljon.

Yleensä olen tykännyt kaikista eniten tumman sävyn antavista itseruskettavista vaahdoista, koska vaahto kuivuu iholle nopeasti, eikä jätä inhoittavaa tahmaista tunnetta koko yöksi. Lisäksi kauniin paahteisen sävyn saa jo yhdessä yössä, eikä tuotteen kanssa tarvitse läträtä päivätolkulla. Heh, ties kuinka mones kymmenes Vita Liberatan pullo mulla on nytkin menossa!

Nyt Vitskun rinnalle on yllättäen noussut kevyemmin päivettävä voide: Zuii Gradual Tan Body Lotion*. En oikein edes tiedä, miten mä tällaiseen kepeään voiteeseen olenkin niin ihastunut. Ehkäpä tämä laskee kynnystä käyttää itseruskettavaa. Tämän kanssa kun ei tarvita levityshanskaa (vaikka tuo saman merkin lapanen hyvä onkin), eikä levityksen kanssa tarvitse olla niin tarkka, kuin tummemman vaahdon, jonka kanssa virheliikkeet näkyvät heti tuloksessa.

Lisäksi tämä ei tuoksu miltään. Sanon usein Vita Liberatankin kanssa, että joskus ennen vanhaan itseruskettavissa ollut voimakas tuoksu on onneksi saatu tuotekehityksessä pois, mutta kyllä Vitskussakin joku tuoksu on, varsinkin, kun tuote on saanut jo vähän vaikuttaa iholla. Mutta tämä Zuii Gradual Tan Body Lotion sopii varmasti niille herkemmillekin. Ja House of Organic -sivun mukaan jopa atoopikoille! Se nimittäin kosteuttaa superhyvin, mikä myöskin ehkäisee kaikkien rajojen ja läikkien syntymistä.

Ja yksi syy totaaliseen ihastumiseen on se, että tällä tulee kuitenkin yllättävän hyvä sävy jo yhdellä levityskerralla. Levitän tätä siis aina välillä illalla suihkun ja kevyen kuorinnan jälkeen paljain käsin ja joskus vaikka vain vähän toiseen vartalovoiteeseen sekoitettuna. Aamulla iho on ihanan päivettynyt, eikä mulla ole edes suihkun tarvetta, toisin kun voimakkaampien vaahtojen kanssa. Tässä siis yhdistyvät helppo levittyvyys, tasainen sävy ja vieläpä tarpeeksi voimakas väri tällaiselle IR-hullulle 😉

Niin ja plussaa vielä siitä, että tämän on luonnonkosmetiikkaa. Kaikin puolin siis ihana! Eli jos etsit uutta itseruskettavaa tai tällaisten käyttö tuntuu vaikka vähän vieraalta, kokeile Zuii Gradual Tan Body Lotionia. Sitä löytyy mm. House of Organicsista* ja Joliesta* hintaan 34,90 e sekä esimerkiksi Sokoksista ja Ruohonjuurista.

Lue myös: Vinkkejä ja ohjeita itseruskettavien käyttöön

kauneus testit iho
Kommentit (17)
 1. Mä luotan yhä Acon päivettäviin Sun kissed-tuotteisiin! Tykkään että saa pienen päivettyneen sävyn, mutta ei oo niin isoja riskejä saada laikukasta lopputulosta, joka on syy siihen, etten oo uskaltanu kokeilla kunnon itseruskettavia. 😂 Lisäksi mä jopa oon alkanu tykkäämään niiden miedosta tuoksusta. Se on jotenki pähkinäinen.

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/04/05/asiat-jarjestyy/

  1. Joo no ne on kans ihan hyvää kamaa! 🙂

 2. Keväthuumaa
  5.4.2019, 14:38

  Voi että, iso kiitos vinkistä! Täällä yksi itseruskettavien suurkuluttaja, vannoutunut Vita Liberatan käyttäjä, mutta joka on aina kiinnostunut uusista, erityisesti luonnonmukaisista itseruskettavista! Ja iso plussa tuon tuotteen tuoksuttomuudesta! Onneksi itseruskettavissakin löytyy jo luonnonmukaisia ja laadukkaita itseruskettavia, ja kuulemma Vita Liberalta olisi tulossa kesälle jotain ihania uutuuksia, erityisesti kasvoille!
  Mitä luulet, voiko tuota Zuiin tuotetta käyttää myös kasvoilla? Ja tykkään samoin, että itseruskettava antaa kauniin värin jo ensimmäisellä levityskerralla.

  1. No just näin! Mäkin ihan Vitsku-uskovainen, mutta kaikki vaihtelu, etenkin luonnonkosmetiikan puolelta on tervetullutta 🙂 Hmm nnnoh kyllä mä sanoisin, että tätä voisi laittaa myös kasvoille, mutta aloittaisin ehkä sekoittamalla tätä ensin kasvovoiteen sekaan, ettei vahingossa tuu liikaa väriä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *