got2b glued – Vahva kulmageeli marketista

Törmäsin kesälomareissulla Pietarsaaren Halpahallissa tuotteeseen, jota mun on pitänyt testata jo vaikka kuinka pitkään. Nimittäin Schwarzkopf got2b glued -geeliin*.

Ja ei, en halunnut kokeilla geeliä siihen, mihin se on tarkoitettu eli hiuksiin, vaan kulmakarvoihin!

got2b Glued gel

Meikkaajat ja vaikuttajat ovat jo vuosia sitten löytäneet tämän hiusgeelin voiman ja videoita siitä, miten sillä voi liimata kulmat mihin muotoon tahansa, on pyörinyt näytölläni jo pitkään. Enkä ihmettele yhtään. Meikäläisen leuat ainakin loksahtivat auki jo ensimmäisellä kokeilukerralla!

On meinaan niin tujua kamaa tämä got2b glued! Kulmat saa ihan minimäärällä (siis oikeesti nuppineulan pään kokoinen tippa riittää koko kulmaan) ojennukseen ja kun karvoja painaa ihoon vielä sormella, ne tuntuvat suorastaan liimautuvan paikoilleen. Ja tämä tavara kestää kulmissa ihan koko päivän! On muuten myös paljon vahvempaa kuin tänä vuonna lanseerattu ja hypetetty Anastasia Brow Freeze (plus tämän hinta on murto-osa tuosta Anastasiasta).

got2b Glued gel on eyebrows

Tosin itseäni vähän mietityttää levittää iholle hiuksiin tarkoitettua tuotetta. Ja itseasiassa yksi seuraajistani kertoikin saaneen ihoreaktion tätä käyttäessä. Eli en käytä tätä meikissäni joka päivä vaan vain spessutilanteissa.

Viime viikon postauksessani kerroin, että Schwarzkopf on selkeästi kuunnellut kansaa ja heiltä on nyt tulossa ihan oikeakin kulmille tarkoitettu got2b glued -geeli. Jännä nähdä koska se saapuu (tai saapuuko ollenkaan) Suomeen!

got2b Glued on eyebrows

Schwarzkopf got2b glued -geeliä löytyy marketeista ja esimerkiksi Lykolta noin vitosella per tuubi. Kannattaa ehdottomasti testata, jos kulmasi ovat erittäin itsepäiset ja haluat saada niihin vähän laminoitujen kulmien fiilistä.

Ja muista taas käydä tsekkaamassa tästä video tänään mun Instagramin puolelta!

Pysy mukana: bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Kommentit (4)
  1. Oon jo puolet elämästäni joutunut käyttämään hiusgeeliä kulmiini koska mikään muu ei oo tepsiny, joten odotan innolla tota kulmageeliä. Mulla on muuten tän sarjan hiuslakka, jota käytän siihen tarkoitukseen että jos parvekkeella ampiainen hyökkää kohti niin spreijaan sen tainnoksiin sillä, bhaha.

    1. Nyyh ei saa spreijata amppareita!

  2. moikka! käytätkö geelin kanssa erikseen vielä kulmakynää tai tussia paikkaamaan koloja? mulla on tuo anastasian geeli ja se on jäänyt tyystin käyttämättä, koska mulla on ongelma etten saa enää geelin levityksen jälkeen levittymään kulmakynää kulmakarvoihin… olisiko sulla tähän ongelmaan jotain niksiä?

    1. Joo ja mä levitän kynän ja/tai tussin aina ennen ton geelin levitystä 🙂 Ja yritän sit olla hinkkaamatta sitä väriä pois sillä harjalla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *