Varoittava esimerkki!

Sama paikka, sama aika, sama biitsiloikoilun pituus. Ainoana erona aurinkosuojavoide. Ja tässä tulos:

uv vaarat suoja.jpg

Olen jo saanut SPF-fanaatikon maineen. Olen ärsyttävyyteen asti muistuttanut muita aurinkosuojan käytöstä ja UV:n vaaroista. Viime lauantaina tein poikkeuksen. En jahdannut poikaystävääni suihkutettavan aurinkovoiteen kanssa ja yritin muutenkin olla kepeällä mielellä ja olla jankuttamatta p53-proteiinista, ihosyöpäriskin suurenemisesta ja ihon supernopeasta vanhenemisesta. Virhe.

uv suoja 50.jpg

Istuimme siis ehkä puolen metrin päässä toisistamme Haukilahden rannalla pari tuntia kerrankin yhteisestä vapaapäivästä nauttien. Minä olin valistuneesti suojannut ihoni kesän parhaalla aurinkosuojalla Oriflamen suihkutettavalla Sun Zone Sand Repellent Body Spraylla (postaus) ja sipaissut sääriin vielä kauniin kuultavan pinnan antavaa Clarins Sun Care Oil Sprayta. Siippa ei. Voisiko aurinkosuojavoiteen tärkeyden enää paremmin todistaa?

Nyt suorastaan suututtaa. Eikö se viesti jo hemmetti soikoon mene perille?!

Ps. Meikäläisen rusketushan on tietenkin Vita Liberata -purkista. Ei todellakaan UV-säteilystä.

Tuotteet saatu testiin valmistajilta.

kauneus iho meikki terveys
Kommentit (20)
  1. Mulla jotkut kaverit sanovat, että se puna katsos muuttuu aikanaan rusketukseksi sitten! Arrggh!!

    Toi itseruskettavan sävy näyttää tosi hyvältä 🙂

    1. Joo sama läppä kiertää täällä! ”Tän päivän puna on huomisen bruna”. Paitsi että suojan kanssa otettu bruna kestää punabrunaa about 10 kertaa pidempään 😀 Ja osa punabrunasta kuoriutuu ihon kesiessä pois ja iho jää läikikkääksi. Ja tulee syöpä. ja ja ja …

  2. Mä oon kanssa vähän neuroottinen asian suhteen ja hyvä niin. Nyt oon lähdössä puolentoista viikon kuluttua muutamaks päiväks Tukholmaan ja siellä tulee oltua taatusti aika lailla ulkona. Olen jo varustautunut käsilaukkkukokoisilla auirinkosuojilla ja kasvoillekin oma jne.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *