Video: Näin teet helpon mutta näyttävän läpivetolettipannan

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Festarikesä on pyörähtänyt käyntiin ja on aika ottaa haltuun mahdollisimman paljon erilaisia kesään sopivia lettikampauksia. Tänään näytän, miten onnistuu tällainen lettipanta läpivetoletin avulla.

Kampaus on oikeasti helppo, vaikka lopputulos ei siltä ehkä näyttäisikään. Homma ei juuri vaadi sorminäppäryyttä, mutta aikaa ja läpinäkyviä ponnareita aika reippaasti. Pienellä vaivalla saat oikeasti aivan superkestävän kampauksen, jolla juhlitaan vaikka kaksi päivää!

läpivetoletti 6.jpg

läpivetoletti 7.jpg

Käytän videolla Biozellin erilaisia muotoilutuotteita ja hauskoja sävysuihkeita. Olen tykännyt merkin luotettavista ja mahtavalla hinta-laatusuhteella höystetyistä tuotteista jo pitkään ja esimerkiksi tuohon Texturizing Spray -rakennesuihkeeseen rakastuin viime vuonna ihan päätä pahkaa (postaus).

Muita lemppareitani Biozellin valikoimassa ovat mm. rakennetta antava ja rasvaisuuden poistava Volumizing Dry Shampoo -kuivashampoo, erittäin voimakas Super Strong Hairspray -hiuslakka, Keratin Heat & Styling Spray -lämpösuoja sekä Moisturizing Crystal Mist -kiiltosuihke. Näistä suurinta osaa käytänkin tuossa alla olevalla videolla.

biozell professional.jpg

biozell professional 2.jpg

Videolla pääosassa ovat Biozell Color Mask Sävysprayt, joihin kyllä kannattaa ehdottomasti tutustua ennen festareille pakkaamista. Sävysprayt ovat siis hiuksiin suihkutettavia väliaikaisia sävyjä, jotka lähtevät hiuksista helposti seuraavassa pesussa.

Videolla näytän, miten tällaista suihketta käytetään hiusten latvoihin, mutta voihan näiden avulla taiteilla hiuksiin vaikka näyttävämmän letin tai nutturan. Mielikuvitusta vain kehiin! 🙂 Hintaa näillä on noin 8 e.

biozell professional 3.jpg

Heh, harva tuntuu muuten tietävän, että Biozell on ihan kotimainen merkki, jonka tuotteet suunnitellaan ja suurilta osin myös valmistetaan täällä meillä Suomessa. Ja kaikki tuotteet löytyvät helposti ihan päivittäistavarakaupoista! 🙂 Mutta sen pidemmittä löpinöittä, tässä helppo, mutta sitäkin näyttävämpi lettikampaus festareille ja muihin kesäjuhliin.

BLOGLOVIN’ + FACEBOOKYOUTUBE + BLOGIT.FI + INSTAGRAM

Kommentit (5)
  1. Voisitko Erika tehdä uudelleen tällaisen postauksen:
    http://www.lily.fi/blogit/nude/lempituotteet-ennen-ja-nyt
    Olisi kiva lukea sun pohdintaa existä ja nykyisistä suosikeista 🙂

    1. Uuuh no joo! Täytyy hei ehdottomasti laittaa tekeille, kiitos toiveesta 🙂

  2. Hyvältä näyttää! Pitääpä kokeilla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *