Videovinkki: 3 kikkaa luomivärin häivyttämiseen

Lempparitubettajani Desi Perkins teki upean mustan smoky eye -meikin pari viikkoa sitten ja päätin vinkata videosta myös teille. Videossa Desi antaa myös hyviä vinkkejä tummien luomivärien häivyttämiseen, joiden avulla dramaattinen musta sumusilmämeikki onnistuu taatusti.

smoky eye ohjeet.jpg

1. Pohjusta oikein. Desi vinkkaa, että luomivärin pohjustusaineen jälkeen erityisesti luomivakoon ja sen yläpuolelle kannattaa levittää neutraalia luomiväriä. Se kiinnittää pohjustusaineen ja poistaa siitä tahmeuden, jolloin tumman luomivärin häivyttäminen on helpompaa. Saman homman voi hoitaa myös puuterilla, joten tässä postauksessa ohjeistin. Videolla kohdasta 1:25 eteenpäin.

2. Aloita ns. siirtymäsävyllä. Tummien luomivärien kanssa kannattaa ehdottomasti käyttää vaaleampia siirtymäsävyjä. Tämä tarkoittaa sitä, että luomivakoon levitetään muutamaa eri ruskeaa ja oranssiin taittavaa luomiväriä ennen liikkuvalle luomelle levitettävää mustaa luomiväriä. Siirtymäsävy takaa tumman luomivärin kauniin häivyttymisen muuhun meikkiin. Kohdasta 2:00 eteenpäin.

3. Viimeisenä musta. Mustaan luomiväriin tartutaan vastan viimeisenä ja sitä levitetään Desin vinkkien mukaan vain luomivaon alapuolelle. Vasta sen jälkeen levitetään mustaa eyelineria liikkuvalle luomelle, erityisesti ripsien tyveen lisäten väriä ylöspäin melkein luomivakoon asti. Viimeiseksi mustaa luomiväriä levitetään vielä tämän mustan eyelinerin päälle. Kohdasta 4:10 eteenpäin.

Ei muuta kun kikat käyttöön! 🙂

Kommentit (2)
  1. kuinka monta siirtymäsävyä smokey eye -meikkiin tarvittais? itse en ole noin tummaa meikkiä tehnytkään ja olen vain käyttänyt 1-2 siirtymäsävyä + tummempaa sävyä liikkuvalle luomelle…

    1. 1-2 siirtymäsävyä tumman luomivärin lisäksi on ihan hyvä määrä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *