Viikonloppuarvonta!

NUDE

Päätin tälle viikonlopulle pistää pitkästä aikaa pystyyn arvonnan! Tällä kertaa arvonnan palkinto ei tule vain yhdeltä brändiltä vaan keräsin yhteen muutaman meikäläisen lempparituotteen arvonnan voittajalle.

Palkinnoksi yhdelle voittajalle lähtee tuotepaketti, joka sisältää: Pirpana Designin hiuspyyhkeen (postaus), Urban Decay Naked 3 –paletin, Lumene Nordic Noir Longwear Eyeshadow Stick sävyssä Midsummer Brown ja Eyluren Volume-irtoripset. Palkinnon arvo on noin 95 e.

Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen torstaihin 24.1.19 klo 18 asti postaustoiveen muodossa. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään! Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti :)

PYSY MUKANA: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + BLOGIT.FI

Arvonnan Järjestäjänä toimii Nude-blogi. Jos voittajaa ei tavoiteta 3 päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Kommentit

Annikar (Ei varmistettu)

10 years challenge kauneusblogi twistillä! Parhaat vinkit kynsienhoitoon olisi myös kiva kuulla :)

verasdd (Ei varmistettu)

Vinkit sähköisten hiusten taltuttamiseksi ois omiaan just nyt :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Postaustoive: päivä sinun kanssa, eli sun rutiinit aamusta iltaan :) Sellaisia postauksia on välillä niin kiva lukea! Se voi olla vaikka ihonhoitoon/kauneuteen painottuva päivärutiini -postaus, miten vain haluat. :)

Elimaa (Ei varmistettu)

Joku ihana kampaustutoriaali tosi pitkille hiuksille! Eli melkein takapuoleen yltäville :)

Satuj (Ei varmistettu)

My day tai viikon ruokaostokset :)

Jannikajannika (Ei varmistettu)

Laaja kosmetiikan verkkokauppojen vertailu! Mistä kannattaa tilata minkäkin merkin tuotteita, onko hinnoissa eroa, paljonko postikulut maksavat tms...

maruuuuk (Ei varmistettu)

Postaustoiveena olisi, että kokeilisit 2-3 diy kasvonaamio + hiusnaamio reseptiä ja antaisit niistä oman arviosi. Tämä olisi hirmuisen mielenkiintoinen :) Semmoinen spa-diy päivä sinun seurassa -postaus olisi niin ihana!

AP (Ei varmistettu)

Toiveena olisi hiusjutut. Itse olen aivan tumpelo hiustenlaittamisessa, joten yleensä tyylini on wash-and-go.. Eli esimerkiksi helppoja tutoriaaleja toivoisin. :)

Daphnion (Ei varmistettu) https://daphnion.blogspot.com/

Helppoja kampauksia ilman hiustököttejä! Semmoiset vinkit hakusessa. :)

Josefiinan (Ei varmistettu) http://josefiinamarkkula.blogspot.fi

Parhaat vinkit huolitellun no-makeup lookin saavuttamiseen :)

Tiina13 (Ei varmistettu)

Toivoisin kirjoitusta siitä miten hiuksia hoidetaan heti pesun jälkeen että ne on helpompi muotoilla vaikka seuraavana aamuna.

Paula J (Ei varmistettu)

Postaustoiveena olis sellanen video, missä meikkaisit puolet naamasta high end-meikeillä ja puolet naamasta näiden meikkien halvemmilla ”kopioilla” ️

Neeuli (Ei varmistettu)

Sulla on aina parhaat hiusjutut, joten juttu esim. kuivien latvojen suojaamisesta olisi kiva! Samoin kiharrinpuikonkäyttövinkit tumpeloille voisi olla hyvä...

Ndj (Ei varmistettu)

Olisi kiva lukea tulevan kevään trendeistä niin meikissä kuin hiuksissa. Uudet kampaustutot kiinnostaa myös. :)

Holt (Ei varmistettu)

Kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvä kiinnostaa, erityisesti tuotevinkit! Pyrin siirtymään luonnonkosmetiikkaan ja uudet lempparit haussa :)

Katariina_M (Ei varmistettu)

Toivoisin kampausohjeita ja tuotevinkkejä luonnonkiharille hiuksille :)

Maunulahan (Ei varmistettu)

Aamu- ja iltarutiinit ihonhoidossa kiinnostaisi kovasti! :)

atsirk (Ei varmistettu)

Tykkään kyl niin hirviästi sun monipualisest blogista, etten tiärä mitä osaisin pyytää ko vaihtelevasti tuloo meikki ja hiustutoriaaleja ja erilaisia tuatevinkkejä! Jatka samaan malliin! Mukana arvonnas!

Juliacamilla (Ei varmistettu)

Toiveena postaus paljon puhutuista The Ordinary -tuotteista ja niiden toimivuudesta! :)

SaaraP (Ei varmistettu)

Kampausideoita polkkatukalle :)

Mariando (Ei varmistettu)

Hiustutorial helppoihin kiharoihin. :)

Ilonaemilia (Ei varmistettu)

Sun omat ihonhoitorituaalit ja niihin liittyvät sellaset luottotuotteet kiinnostais postauksen muodossa ️

Nellis. (Ei varmistettu)

Kaikenlaiset hiuksiin liittyvät postauksesi ovat aina mielenkiintoisia, niitä toivon jatkossakin :)

Senjoriittah (Ei varmistettu)

Nopeita kampauksia työpäiväksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Postaustoiveena olisi hiusjutut. Oon huono hiusten laittamisessa, joten yleensä hiustyylini on mahdollisimman yksinkertainen. Olisi kiva saada vinkkejä yksinkertaisiin ja helppohin arkikampauksiin :)

Ronjamiranda (Ei varmistettu)

Hiusvinkit kuiville ja sähköisille hiuksille ois tarpeen tällä hetkellä, kun pakkanen paukkuu! :D

JONNAKS (Ei varmistettu)

Luonnokosmetiikan hitti vai huti! Luonnonkosmetiikkaan siirtyminen kiinnostaa koko ajan enemmän ja enemmän. Muutamia merkkejä on tullut jo testattua, mutta suositukset ovat aina tervetulleita

Sellainen postaus olisi mukava, jossa vertailisit kalliita kulttisuosikkeja ja halvempia ”dupe” tuotteita! Olet varmaan jotain tämän tyylistä joskus tehnytkin, mutta vuoden 2019 versio olisi kiva!

Anni T (Ei varmistettu)

Postaustoiveena hutiin menneet blokuvat tai niin sanotut "blooperit". Oletettavasti onnistuineiden postausten ja kuvien lisäksi varastossa on varmaan muutama wtf-momentteja herättänyt postausidea, tuote tai kuva.

LQK (Ei varmistettu)

Näin jossain mainoksen, jossa oli pyörökihartimen näköinen laite, joka myös kuivasi hiukset samalla! Näytti kätevältä ja hiuksista tuli upeat tosi nopeasti. Vastaavien vempaimien esittelyt ja arvostelut olisivat super tervetulleita :)

Ancela (Ei varmistettu)

Ois kiva kuulla sinun lempibloggajia tai youtubettajia. Ketkä inspiroi sinua eniten yms.

AH (Ei varmistettu)

Postaus The Ordinary tuotteista (mitkä parhaimpia/suosikkejasi)

LQK (Ei varmistettu)

Unohdin edelliseen viestiin laittaa: magneettiripset! Hitti vai huti ja miten niitä käytetään :)

vilhelmiinar (Ei varmistettu)

Seurailen sua lähinnä Instagramin puolella, joten en oo ihan varma mitä kaikkea oot tässä viimeaikoina jo käsitellyt, mut mua kiinnostaa tällä hetkellä ertyisesti ekokauneudenhoito, joten siitä on aina kiva kuulla :)

el (Ei varmistettu)

Kaikki kosmetiikan raaka-aineisiin ja luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut kiinnostaa! Erityisesti toivoisin lisää vähän syväluotaavampia postauksia tuotesuositusten jne. inspiraatiojuttujen rinnalle :)

veeeeruska (Ei varmistettu)

Tykkään sun kampaustutorialeista tosi paljon! Kauniita, mutta silti tarpeeksi helppoja, jotta ne onnistuu tehdä omaankin päähän. Niitä lisää, kiitos! :)

Pen_ni (Ei varmistettu)

Meikkitutorial UD:n ultimate basics -paletista.

szz (Ei varmistettu)

Uutuustuotteiden arvioita on aina kiva lukea, varsinkin luonnonkosmetiikan. Kiinnostais myös postaus siitä miten sun ihonhoitorutiinit vaihtuu vuodenaikojen mukaan.

Suvili (Ei varmistettu)

Musta olisi kiinnostavaa kuulla parhaat vinkit ja täsmätuotteet stressin ohentamien hiuksien uudelleen elvyttämiseen.

Kuivien hiusten hoidosta en voi lukea liikaa! Ja se Olaplexin toimintatapa -postaus oli todella mielenkiintoinen, jotain samantapaista lukisi mielellään jatkossakin!

Laua (Ei varmistettu)

kampaustutoriaalit pitkille/pyolipitkille hiuksille on aina tervetulleita! Magneettiripset kanssa kiinnostaisi, niistä olisi kiva lukea.

Jennaa (Ei varmistettu)

My day tyylissä omat kosmetiikkarutiinit tai kiireisten aamujen vinkkejä meikkiin ja hiusten laittoon

Jennikk (Ei varmistettu)

Ois ihana nähdä lisää värikkäitä meikkitutoriaaleja step-by-step sekä magneettiripsiarvostelu! Myös sun mielipiteet kosmetologihoidoista kiinnostaisi kovin!

Annnnas (Ei varmistettu)

Olisi tosi mielenkiintoista nähdä sun tekemänä jokin vähän erikoisempi kasvojen maskeeraus meikaten, sekä vaihe vaiheelta kuvia siitä! :)

PinjaV (Ei varmistettu)

Jo aiemminkin mainittu kauneusversiona 10 years challenge!! :)

Nannasii (Ei varmistettu)

Olis kiva saada postausta väriennyhdistämisestä meikissä. Esim. Kuinka vaikka johonkin silmämeikkiin eri sävyjä, miten toimii ja ilme muuttuu. :)

sirpar (Ei varmistettu)

Sinun tämän hetken suosikkituotteen/kiinnostavimmat tuotteet :)

Sandelainen (Ei varmistettu)

Toiveena: kylppärikaappi -katsaus <3

Myyy (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi kuulla miten hoidat hiuksia talvella ja käytätkö mitään hiusravinteita :)

Pages

Kommentoi