Viikonloppuarvonta!

Päätin tälle viikonlopulle pistää pitkästä aikaa pystyyn arvonnan! Tällä kertaa arvonnan palkinto ei tule vain yhdeltä brändiltä vaan keräsin yhteen muutaman meikäläisen lempparituotteen arvonnan voittajalle.

arvonta nude.jpg

Palkinnoksi yhdelle voittajalle lähtee tuotepaketti, joka sisältää: Pirpana Designin hiuspyyhkeen (postaus), Urban Decay Naked 3 –paletin, Lumene Nordic Noir Longwear Eyeshadow Stick sävyssä Midsummer Brown ja Eyluren Volume-irtoripset. Palkinnon arvo on noin 95 e.

Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen torstaihin 24.1.19 klo 18 asti postaustoiveen muodossa. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään! Voittajaan otan yhteyttä henkilökohtaisesti 🙂

PYSY MUKANA: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK + BLOGIT.FI

Arvonnan Järjestäjänä toimii Nude-blogi. Jos voittajaa ei tavoiteta 3 päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Kommentit (405)
  1. 10 years challenge kauneusblogi twistillä! Parhaat vinkit kynsienhoitoon olisi myös kiva kuulla 🙂

  2. Vinkit sähköisten hiusten taltuttamiseksi ois omiaan just nyt 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *